Krantenkoppen

Iraanse rapper Salehi vrij op borg

De Iraanse rapper Toomaj Salehi is op borgtocht vrijgelaten. Hij werd tijdens de protesten in Iran vorig jaar opgepakt en veroordeeld tot zes jaar cel. Die straf werd nu herzien.

Meer krantenkoppen in België

Thorgan en Kylian Hazard over de Brusselse derby en hun familie: “Het is jammer dat Eden nu al gestopt is”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Thorgan en Kylian Hazard over de Brusselse derby en hun familie: “Het is jammer dat Eden nu al gestopt is”

De broederstrijd óp het veld tussen Thorgan (30) en Kylian Hazard (28) is door een knieblessure bij die laatste uitgesteld tot maart volgend jaar. Voor een steekspel náást het veld tussen de ‘Hazard-brothers’ zorgden wij, aan de vooravond van de Brusselse derby tussen Anderlecht en RWDM. “Als ik de clown van de familie ben, dan ben jij de mannequin, Thorgan.”

Lees meer »
Broer speelt bij Jong Cercle, zus bij Cerkelladies
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Broer speelt bij Jong Cercle, zus bij Cerkelladies

Broer en zus Ilias en Ilona Ben Sadik uit Sint-Andries delen de liefde voor het voetbal bij groen-zwart. Ilias maakt deel uit van de kern van Jong Cercle terwijl Ilona bij de Cerkelladies Brugge aan de slag is.
The post Broer speelt bij Jong Cercle, zus bij Cerkelladies appeared first on KW.be.

Lees meer »
DE INSIDER. De oliemagnaat die “het klimaat wil redden”: hoe geloofwaardig is de voorzitter van de klimaattop?
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

DE INSIDER. De oliemagnaat die “het klimaat wil redden”: hoe geloofwaardig is de voorzitter van de klimaattop?

“Een poppenkast”, noemt Vlaams minister Zuhal Demir de klimaattop in Dubai, die donderdag start. Maar Belgisch onderhandelaar Peter Wittoeck is het daar helemaal niet mee eens. Ondanks alle kritiek op Dubai en voorzitter sultan al-Jaber (een oliemagnaat, nota bene) heeft hij hoop. “De man heeft een dubbele pet. Maar er zijn redenen om aan te nemen dat hij dit niet

Lees meer »
Huwelijk met gemeenschap van goederen biedt economisch zwakkere partner beste bescherming
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Huwelijk met gemeenschap van goederen biedt economisch zwakkere partner beste bescherming

Als een wettelijk samenwonend koppel uit elkaar gaat, dan wordt vooral de economisch zwakkere partner daar de dupe van. Vaak is dat een vrouw. Hetzelfde geldt voor getrouwde koppels met scheiding van goederen. Dat blijkt uit een studie die staatssecretaris voor Gelijke Kansen Marie-Colline Leroy vandaag voorstelt. Het huwelijk met gemeenschap van goederen biedt de beste bescherming.

Lees meer »
Uiterst giftige groene mamba op dool in Nederland: Hoe gevaarlijk is hij écht? En voor welke slangen pas je nog best op?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Uiterst giftige groene mamba op dool in Nederland: Hoe gevaarlijk is hij écht? En voor welke slangen pas je nog best op?

Sinds maandagavond is men in de Nederlandse stad Tilburg op zoek naar een ontsnapte groene mamba. Het dier, gehouden door een particulier, is intussen al twee dagen spoorloos. Dat zorgt voor een onveilige situatie, want de groene mamba is een zeer giftige slang. Hij jaagt niet op mensen, maar kan zich wel verdedigen door te bijten. Maar hoe ziet de

Lees meer »
“Als ik niet meer in China mag spelen, stop ik”: Ronnie O’Sullivan poseert op première docu met Beckham en dreigt met pensioen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Als ik niet meer in China mag spelen, stop ik”: Ronnie O’Sullivan poseert op première docu met Beckham en dreigt met pensioen

Ronnie O’Sullivan (47) dreigt de snookersport vaarwel te zeggen als World Snooker hem blijft verbieden om exhibitietoernooien in China te spelen. “We staan op een tweesprong”, vertelde de zevenvoudige wereldkampioen in een interview met de BBC. “Als ik niet kan doen wat ik wil – en dat is veel toernooien in China spelen – speel ik gewoon niet meer.”

Lees meer »
IN BEELD. Dublin in shock na zwaarste rellen in jaren: “Aanval op onschuldige kinderen, en dan een aanval op onze samenleving en rechtsstaat”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

IN BEELD. Dublin in shock na zwaarste rellen in jaren: “Aanval op onschuldige kinderen, en dan een aanval op onze samenleving en rechtsstaat”

De rellen in de Ierse hoofdstad Dublin gisterenavond waren de ergste in tientallen jaren. Dat heeft de topman van de Ierse politie, Drew Harris, vrijdagochtend gezegd tijdens een persconferentie. Zijn agenten zetten zich schrap voor meer geweld, de politieaanwezigheid in Dublin wordt vrijdag opgevoerd. Premier Leo Varadkar noemde de relschoppers vrijdag “een schande voor het land”.

Lees meer »