Krantenkoppen

KIJK. “Dit is respect tonen voor je tegenstander”: 14-0- recordzege van Frankrijk stemt Didier Deschamps trots

Frankrijk heeft verwoestend uitgehaald tegen voetbaldwerg Gibraltar. Met 14-0 zorgde de vicewereldkampioen voor een absolute recordzege. Kylian Mbappé scoorde een hattrick, waaronder een absoluut pareltje. Nog in groep B plaatste Nederland zich voor het EK na een krappe 1-0-zege tegen Ierland.

Meer krantenkoppen in België

Madonna laat weer op zich wachten, deze keer bij de noorderburen: “Mensen die met de trein zijn, moeten al weg”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Madonna laat weer op zich wachten, deze keer bij de noorderburen: “Mensen die met de trein zijn, moeten al weg”

Op sociale media hebben fans boos en teleurgesteld gereageerd, omdat ze vrijdagavond in de Nederlandse hoofdstad lang moesten wachten op Madonna. De 65-jarige artiest begon haar optreden in de Ziggo Dome, een concerthal in Amsterdam, pas tegen 22.30 uur, zo’n anderhalf uur nadat het voorprogramma was afgelopen. Verschillende fans melden dat ze daardoor maar een half uur van het concert

Lees meer »
Alleen peperdure operatie kan verlamming voorkomen, maar Wendy krijgt niets terugbetaald: “Zelfs zitten is bijna onmogelijk”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Alleen peperdure operatie kan verlamming voorkomen, maar Wendy krijgt niets terugbetaald: “Zelfs zitten is bijna onmogelijk”

Wendy Devriese (49) lijdt aan endometriose in stadium 4. Ze heeft al twintig operaties achter de rug, maar niets helpt. De enige oplossing is een operatie in Zürich, alleen kost die behandeling 38.000 euro en wordt die niet terugbetaald. Gelukkig springen haar goede vrienden in de bres. “Het is mijn enige kans op een menswaardig leven.”

Lees meer »
Bezoekjes aan seksclubs, gesabbel aan tenen en buitenechtelijke kinderen: zo gaan Europese royals om met overspelgeruchten
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Bezoekjes aan seksclubs, gesabbel aan tenen en buitenechtelijke kinderen: zo gaan Europese royals om met overspelgeruchten

Een Spaans blad beticht kroonprins Frederik (54) van Denemarken ervan zijn vrouw Mary (51) te bedriegen. Het is niet de eerste keer dat een royal van overspel wordt beschuldigd in de sensatiepers, en het is voor de hoven steeds een moeilijke evenwichtsoefening hoe te reageren. Geven ze de roddels voeding, of zwijgen ze die dood? ‘Story’ maakt een overzicht van

Lees meer »
Nederlandse oud-minister Ronald Plasterk officieel benoemd als nieuwe verkenner
VRT NWS
VRT NWS

Nederlandse oud-minister Ronald Plasterk officieel benoemd als nieuwe verkenner

In Nederland is voormalig minister Ronald Plasterk officieel aangesteld als nieuwe verkenner. Als verkenner moet hij de verschillende coalitiemogelijkheden onderzoeken. Plasterk is al de tweede verkenner, nadat zijn voorganger Gom Van Strien de functie gisteren had neergelegd na geruchten over fraude. PVV-fractievoorzitter Geert Wilders zei gisteren al dat hij Plasterk wilde aanstellen.

Lees meer »