Krantenkoppen

KIJK. Lukaku doet beter dan Pelé qua internationale goals, maar: “Hij heeft drie WK’s gewonnen met Brazilië, ik nog niets”

RO-ME-LU LU-KA-KU. De man, de mythe, de legende. Hij scoorde vier goals in een tijdspanne van twintig minuten bij de Rode Duivels tegen Azerbeidzjan. Hij staat nu op plaats zeven in de internationale topschutterstand aller tijden. “Beter dan onder meer Pelé? Hij heeft drie WK’s gewonnen, hé…”

Meer krantenkoppen in België

Moordenaar van juf Mieke leerde hem schaken: nu Sven Pichal gevangenis heeft verlaten, raken meer details bekend over zijn verblijf
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Moordenaar van juf Mieke leerde hem schaken: nu Sven Pichal gevangenis heeft verlaten, raken meer details bekend over zijn verblijf

Sven Pichal (44) heeft vandaag met een enkelband de gevangenis verlaten. De voormalige radiostem, die naar eigen zeggen opgelucht is, werd daar door zijn advocaat Walter Damen in een Porsche opgehaald. Maar hoe verliepen zijn 90 dagen in de cel? En heeft hij, nu hij een nieuwe verblijfplaats heeft, ook opnieuw toegang tot het internet? Damen reageert bij HLN.

Lees meer »
Tom De Sutter deed in november 2007 straffer dan Lukaku
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Tom De Sutter deed in november 2007 straffer dan Lukaku

Hard in hun muziek, hard in het supporteren voor hun club/vereniging. Dat zijn hardrockers Henk Vanhee (Club) en Roel Jacobus (Cercle). Zij vormen dit seizoen onze VAR, oftewel onze Voetbal Analyserende Rockers. Beurtelings werpen ze hun blik op de meest opvallende voetbalmomenten.
The post Tom De Sutter deed in november 2007 straffer dan Lukaku appeared first on KW.be.

Lees meer »
VS voeren aanvallen uit op doelen in Irak, drie militieleden gedood
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

VS voeren aanvallen uit op doelen in Irak, drie militieleden gedood

De Verenigde Staten hebben dinsdag aanvallen uitgevoerd op twee doelen in Irak, meldt het Amerikaanse Centrale Commando in het Midden-Oosten. Het zou gaan om “discrete precisieaanvallen” in reactie op “verschillende door Iran gesteunde aanvallen op Amerikaanse troepen in Irak”, aldus het Amerikaanse leger.

Lees meer »
Beelden tonen hoe gijzelaars in Rode Kruis-voertuigen naar Egypte worden gebracht
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Beelden tonen hoe gijzelaars in Rode Kruis-voertuigen naar Egypte worden gebracht

Hamas heeft vrijdagavond de eerste 24 gijzelaars vrijgelaten uit Gaza. Dat werd bevestigd door Internationale Comité van het Rode Kruis (ICRC), die hen in voertuigen aan de grensovergang in Rafah, Egypte hebben afgezet. In totaal gaat het om 13 Israëlische, tien Thaise en één Filipijnse gijzelaar. Beelden tonen hoe ze aan de grenspost worden toegejuicht door omstaanders.

Lees meer »
Chocoladebedrijf vrijgesproken voor fatale elektrocutie stagiair Robbe (18), ondanks mea culpa: “Zijn handelingen waren uiterst gevaarlijk en zelfs onbegrijpelijk”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Chocoladebedrijf vrijgesproken voor fatale elektrocutie stagiair Robbe (18), ondanks mea culpa: “Zijn handelingen waren uiterst gevaarlijk en zelfs onbegrijpelijk”

Coup de théatre op het proces rond de fatale elektrocutie van Oostduinkerkenaar Robbe Vandecasteele. Hoewel het Veurnse chocoladebedrijf Baronie tijdens het proces had toegegeven dat het schuld trof aan de dood van de 18-jarige stagiair, werd het er vrijdag voor vrijgesproken. “Het is onmogelijk dat Robbe zich niet bewust was van de gevaren, toen hij met de blote hand een

Lees meer »