Krantenkoppen

KIJK. Verstappen naast Leclerc en Pérez op te krappe achterbank: “Naar waar we gaan? De nachtclub!”

Only in Vegas: een (erg krappe) achterbank als decor voor de nabespreking tussen de podiumrijders. Op de vraag van Leclerc waar ze eigenlijk naartoe trokken, antwoordde Verstappen al lachend: “Meteen naar de nachtclub. We slaan alle verplichtingen over. Tot morgen!” In werkelijkheid ging het richting de interviews, waar Verstappen zich na de felle kritiek eerder deze week plots een pak positiever uitliet over de GP van Las Vegas.

Meer krantenkoppen in België

Bart Kaëll ontpopt zich tot jurylid in ‘Starstruck’: is nieuwe programma een kopie van ‘De Soundmixshow’?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Bart Kaëll ontpopt zich tot jurylid in ‘Starstruck’: is nieuwe programma een kopie van ‘De Soundmixshow’?

Een eigentijdse versie van de ‘Soundmixshow’, maar anno 2023: dat is ‘Starstruck’, waarin onbekende Vlamingen worden getransformeerd in muzikale supersterren. Er is ook een rol weggelegd voor ‘Soundmixshow’-icoon Bart Kaëll, die transformeert van vrolijke host naar gevreesd jurylid. Hij haalt herinneringen op aan die gloriedagen, en vertelt wat dit programma zo verschillend maakt van zijn voorganger. “Wist je dat ik

Lees meer »
Families van Sandy Hook-slachtoffers bieden uitweg voor complotdenker Alex Jones: geen 1,3 miljard, maar 78 miljoen euro schadevergoeding
VRT NWS
VRT NWS

Families van Sandy Hook-slachtoffers bieden uitweg voor complotdenker Alex Jones: geen 1,3 miljard, maar 78 miljoen euro schadevergoeding

De familieleden van Sandy Hook-slachtoffers willen een schikking sluiten met de Alex Jones, die vorig jaar werd veroordeeld tot een schadevergoeding van 1,3 miljard euro. Daarvan betaalde Jones nog geen euro, want na de uitspraak van het gerecht diende hij meteen een verzoek tot faillissement in. De families vragen nu een schikking van 78 miljoen euro.

Lees meer »
Deken Bernard Vermeersch kijkt uit naar Sint-Elooisfeest
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Deken Bernard Vermeersch kijkt uit naar Sint-Elooisfeest

Het Sint-Elooiscomité, de Landelijke Gilde en Ferm Zwevezele slaan ook dit jaar de handen in mekaar om een Sint-Elooisfeest te organiseren op zaterdag 2 december in cc De Wissel. Landbouwerszoon Dit jaar is Bernard Vermeersch (38) deken van dienst. Bernard woont Langs de Sprietstraat in Zwevezele waar hij ook zijn bekende gelijknamige bedrijf runt. Je
The post Deken Bernard Vermeersch

Lees meer »
Nieuwe zoekactie naar moordwapen in buurt woning vermoorde advocate Claudia Van Der Stichelen afgelopen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Nieuwe zoekactie naar moordwapen in buurt woning vermoorde advocate Claudia Van Der Stichelen afgelopen

Speurders onder leiding van Alain Remue van de Cel Vermiste Personen hebben deze ochtend een nieuwe zoekactie gedaan in de buurt van de woning van de vermoorde advocate Claudia Van Der Stichelen (58). Zij werd op zaterdag 28 oktober in Sint-Lievens-Houtem in koelen bloede voor haar woning vermoord met een nekschot. Net voor de middag werd de zoekactie beëindigd. Het

Lees meer »
Zaakvoerder van ABC Carnaval in Menen is overleden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Zaakvoerder van ABC Carnaval in Menen is overleden

Derdeprovincialer FC Aalbeke Sport is in diepe rouw na het overlijden van ex-speler en sponsor Karim Delahousse (34). Enkele weken geleden verhuisde hij van Menen naar Aalbeke waar hij opgroeide. Karim was de zaakvoerder van ABC Carnaval in de Moeskroenstraat op de Barakken in Menen. In juni 2019 nam hij deze speciaalzaak over. Karim lag al enkele weken in de

Lees meer »
Al 350 ontslagen bij Match en Smatch, rest wacht nog op koper
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Al 350 ontslagen bij Match en Smatch, rest wacht nog op koper

Bij de winkelketens Smatch en Match zijn ruim 350 personeelsleden hun baan kwijt. Dat zegt Cathérine Roisin van vakbond BBTK-SETCa vrijdag. Op de administratieve hoofdzetel en in het logistieke depot moet iedereen afvloeien. De overige 338 werknemers van de laatste winkels kennen hun lot op 2 januari, de uiterste verkoopdatum.

Lees meer »