Krantenkoppen

KLJ Gits organiseert Warme Koekenverkoop

Naar jaarlijkse traditie start in december De Warmste Week. KLJ Gits wil ook graag een steentje bijdragen en daarom organiseert de jeugdbeweging opnieuw een Warme Koekenverkoop.

“Dit jaar hebben we opnieuw een samenwerking met Jules Destrooper en verkopen we ook de Chocotoffs van Côte d’Or. De verkoop werd gelanceerd op 1 november en loopt tot en met 9 december. De opbrengst gaat integraal naar De Warmste Week, die dit jaar als thema Opgroeien zonder zorgen heeft. Vorig jaar mochten we maar liefst 220 pakketten verkopen en dit jaar willen we graag de kaap van 250 bereiken.”

“Het is een ideaal geschenk om met de feestdagen onder de kerstboom te leggen”, aldus Luna Desmet en Arne Vandycke van KLJ Gits.

Warmste Café

“Op woensdag 27 december richten we op domein ‘t Chringhene het Warmste Café in, waar iedereen welkom is voor een warme chocomelk of een frisse pint. Vanaf 17 uur is iedereen welkom en ook de bestelde pakketten zijn af te halen. We leveren ook aan huis mits een bijdrage van 1 euro.”

(EVG)

Wie interesse heeft in een doosje lekkere koeken van Jules Destrooper of Lotus, een chocolaatje van Côte d’Or of heerlijke snoepjes, kan bestellen via de QR-code op de affiches bij uw favoriete handelaar in Gits of via de webshop: www.crowdselling.eu/de-warmste-verkoop.

Op zaterdag 16 december is de jeugdbeweging ook te vinden op de kerstmarkt van Hooglede.

The post KLJ Gits organiseert Warme Koekenverkoop is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Jef (73) verliest zijn geliefde vrouw Jeannine (75) tijdens cruise: “Die laatste vier dagen… Dat was achteraf gezien niet goed”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Jef (73) verliest zijn geliefde vrouw Jeannine (75) tijdens cruise: “Die laatste vier dagen… Dat was achteraf gezien niet goed”

“Jeannine had precies een voorgevoel. Ze zei de laatste tijd: ‘Mijn hart gaat me ooit in de steek laten’. Maar dat ze niet meer wakker zou worden tijdens een cruise naar Dubai… Ik ben alleen moeten terugvliegen en hoop haar snel thuis te hebben.” Jef Lemmens (73) verloor na 50 hechte huwelijksjaren zijn vrouw op de plek waar ze het

Lees meer »
Maakt fusiegemeente Zwijndrecht, Beveren en Kruibeke straks deel uit van Antwerpen en niet van Oost-Vlaanderen? “Hier zit een andere agenda achter”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Maakt fusiegemeente Zwijndrecht, Beveren en Kruibeke straks deel uit van Antwerpen en niet van Oost-Vlaanderen? “Hier zit een andere agenda achter”

Wordt fusiegemeente Beveren-Kruibeke-Zwijndrecht straks toegevoegd aan Antwerpen en niet aan Oost-Vlaanderen? Dat is alvast de uitdrukkelijke wens van het Antwerpse provinciebestuur, dat denkt “in het belang van de haven”. Het Vlaams Parlement zal de knoop moeten doorhakken, maar de gemeente Beveren reageert verbaasd.

Lees meer »
INTERVIEW. Jos Verstappen, trotse én bezorgde vader: “Voor de koers zeg ik hem nog vaak: ‘Max jongen, kijk alsjeblieft uit’”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

INTERVIEW. Jos Verstappen, trotse én bezorgde vader: “Voor de koers zeg ik hem nog vaak: ‘Max jongen, kijk alsjeblieft uit’”

Hij deelt de hotelkamer niet meer met zijn zoon. Zegt niet meer hoe hij die bocht moet nemen. “Hij weet dat intussen wel beter dan ik.” Een glimlach. HLN schoof aan bij Jos Verstappen (51), ex-F1-coureur en -coach en vandaag trotse vader van de drievoudige wereldkampioen. Een gesprek over hoe hij nog altijd in een droom leeft en zich nog

Lees meer »
Belgische economie groeit minder snel dan verwacht in derde kwartaal
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Belgische economie groeit minder snel dan verwacht in derde kwartaal

De Belgische economie heeft in het derde kwartaal een groei opgetekend van 0,4 procent, zo meldt de Nationale Bank donderdag. Bij een eerste snelle raming was eind oktober nog sprake van 0,5 procent groei van het bruto binnenlands product (bbp) tegenover het voorgaande kwartaal. Ten opzichte van het derde kwartaal van 2022 is nu sprake van 1,4 procent groei.

Lees meer »
PORTRET. Van Steven Spielbergs oogappel tot “neerbuigende Disney-prinses”: dit is Rachel Zegler uit ‘Hunger Games’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

PORTRET. Van Steven Spielbergs oogappel tot “neerbuigende Disney-prinses”: dit is Rachel Zegler uit ‘Hunger Games’

Ze won als jongste actrice ooit een Golden Globe voor haar prestatie in ‘West Side Story’, maar met enkele controversiële uitspraken over haar filmrollen torpedeerde Rachel Zegler (22) bijna eigenhandig haar opbloeiende carrière. Wie is dit aanstormend jong Hollywood-geweld – dat te zien is in de nieuwste ‘The Hunger Games’ en ‘Snow White’ – en van waar komt ze plots

Lees meer »