Krantenkoppen

LIVE ATP FINALS. Djokovic en Sinner strijden om de eindzege

Novak Djokovic heeft opnieuw de finale van de ATP Finals bereikt. De Servische titelverdediger ontdeed zich in de halve finales met 6-3 en 6-2 van de Spanjaard Carlos Alcaraz. De 36-jarige Djokovic neemt het in de finale van het eindejaarstoernooi op tegen de Italiaan Jannik Sinner, die in drie sets won van de Rus Daniil Medvedev.

Meer krantenkoppen in België

Elke week kregen elf mensen in België in 2022 een hiv-diagnose
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Elke week kregen elf mensen in België in 2022 een hiv-diagnose

In 2022 kregen 597 personen een nieuwe hiv-diagnose in België, of zowat 11 per week. Dat is een stijging met 14 procent ten opzichte van 2021, zo meldt gezondheidsinstituut Sciensano dinsdag. De stijging moet volgens Sciensano wel met de nodige voorzichtigheid geïnterpreteerd worden, omdat de jaarlijkse trends sinds de coronapandemie meer schommelen. De globale trend inzake nieuwe hiv-diagnoses in België

Lees meer »

Britse groeiprognose fors verlaagd

15:19 Om de bar slechte opiniepeilingen te counteren heeft de Britse toryregering wat belastingverlagingen aangekondigd. De groei van ’s werelds zesde economie blijkt echter nog amechtiger dan gevreesd.

Lees meer »
Villa de Torre klimt in Gault&Millau
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Villa de Torre klimt in Gault&Millau

De Haan is met twee zaken vertegenwoordigd in de nieuwe Gault&Millau: Markt XI behoudt zijn 16 op 20, Villa de Torre doet er een puntje bij en scoort nu 13 op 20.
The post Villa de Torre klimt in Gault&Millau appeared first on KW.be.

Lees meer »
Wat gebeurt er met mijn Instagram-  en Facebookprofiel als ik overlijd? “Je kan nu al iemand kiezen die jouw profiel mag beheren”
VRT NWS
VRT NWS

Wat gebeurt er met mijn Instagram- en Facebookprofiel als ik overlijd? “Je kan nu al iemand kiezen die jouw profiel mag beheren”

Wanneer je sterft, heb je vaak nog een actief Facebook- of Instagramprofiel. Net als voor andere bezittingen kan je soms vooraf beslissen wie jouw profiel mag beheren wanneer je er niet meer bent. Chris Demeyere is social media expert bij Punchline. Hij vertelt hoe de verschillende sociale netwerken omgaan met het overlijden van hun gebruikers. "Als je vooraf zelf geen

Lees meer »
Premier De Croo ontmoet Israëlische president Herzog: “Confronterend gesprek, maar zijn hier niet om goed nieuws te brengen”
VRT NWS
VRT NWS

Premier De Croo ontmoet Israëlische president Herzog: “Confronterend gesprek, maar zijn hier niet om goed nieuws te brengen”

Tijdens zijn bezoek aan Israël en de Palestijnse gebieden heeft premier Alexander De Croo (Open Vld) een ontmoeting gehad met de president van Israël Isaac Herzog. Tijdens het gesprek heeft De Croo een duidelijk signaal uitgezonden naar Israël. "Er moet meer hulp zijn voor de Palestijnen en er moeten minder burgerslachtoffers vallen", klinkt het.

Lees meer »