Krantenkoppen

LIVE BELGIË-AZERBEIDZJAN. Aftrap! Verzekeren de Rode Duivels zich van groepswinst?

De Rode Duivels kunnen zich met winst tegen Azerbeidzjan verzekeren van het statuut van reekshoofd op het EK 2024. Daarmee zouden ze al zeker toplanden als Frankrijk en Portugal ontlopen in de poulefase. Op deze pagina zit u goed om het duel tegen de Azeri’s, dat live te zien is op VTM, op de voet te volgen! Voorlopig staat het nog 0-0.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Rode Duivel Bakayoko helpt PSV met prachtige assist in topper tegen Feyenoord aan 42 op 42 (!)
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Rode Duivel Bakayoko helpt PSV met prachtige assist in topper tegen Feyenoord aan 42 op 42 (!)

Geen eerste puntenverlies, wel een nieuwe overwinning. PSV werd voor het eerst dit seizoen écht uitgedaagd, maar pakte toch zijn veertiende overwinning op een rij. Een ongelofelijke 42 op 42. In een matige topper brak Saibari – op assist van Bakayoko – de ban. Drie minuten later verdubbelde Boscagli de voorsprong. Feyenoord-spits Giménez maakte het nog even spannend, maar kon

Lees meer »
Mathias Vosté is na Azië nu in Europa actief
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Mathias Vosté is na Azië nu in Europa actief

Mathias Vosté is na zijn carrière in het skeeleren en shorttrack ondertussen aan zijn achtste seizoen in het langebaanschaatsen actief. Hij strijkt dit weekend neer in het Noorse Stavanger voor zijn derde wereldbekerwedstrijd van het seizoen. Het weekend nadien, van 8 tot 10 december, gaat het richting Tomaszow Mazowiecki in Polen. De eerste twee wereldbekerwedstrijden
The post Mathias Vosté is

Lees meer »
Verdachte opgepakt voor stalbrand in Bever
VRT NWS
VRT NWS

Verdachte opgepakt voor stalbrand in Bever

De politie heeft een man opgepakt die verdacht wordt van brandstichting in Bever. De man zou er een drietal weken geleden een brand hebben gesticht in een stal van een boerderij. Hij werd op 18 november opgepakt en blijft voorlopig aangehouden.

Lees meer »
Magisch Sente sluit feestjaar 900 jaar Kuurne af
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Magisch Sente sluit feestjaar 900 jaar Kuurne af

Op vrijdagavond 22 december wordt het feestjaar van 900 jaar Kuurne afgesloten met een magisch evenement in Sente. In samenwerking met Shelter, de vereniging van Sente, wordt Sint-Katharina omgetoverd tot een betoverende plek met een indrukwekkend belevingsparcours.
The post Magisch Sente sluit feestjaar 900 jaar Kuurne af appeared first on KW.be.

Lees meer »
Geen opvolger voor stadsfestival Moods! komende zomer in Brugge
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Geen opvolger voor stadsfestival Moods! komende zomer in Brugge

Er komt in 2020 geen opvolger van het stadsfestival Moods! Cultuurschepen Nico Blontrock heeft negen culturele verenigingen gecontacteerd: niemand durft het aan om een muziekfestival te organiseren in de Brugse binnenstad.
The post Geen opvolger voor stadsfestival Moods! komende zomer in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »
Studenten Vives hogeschool Roeselare ontwikkelen groenteburger
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Studenten Vives hogeschool Roeselare ontwikkelen groenteburger

Jaarlijks worden heel wat groenten weggegooid. Velen van hen halen de winkelrekken niet omdat ze er net iets anders uitzien of te klein zijn. Dat inspireerde zes studenten van Vives Roeselare om een duurzame groenteburger Burgerzin te ontwikkelen.
The post Studenten Vives hogeschool Roeselare ontwikkelen groenteburger appeared first on KW.be.

Lees meer »
Stakingsdreiging van piloten Brussels Airlines nog niet van de baan
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Stakingsdreiging van piloten Brussels Airlines nog niet van de baan

De vakbonden bij luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines voeren de druk op in de aanloop naar overleg met de directie vrijdag over de werkdruk van de piloten. Ze herhalen de dreiging om op 11 december te staken. De directie reageert dat ze nog altijd hoopt om “tot evenwichtige en langetermijnoplossingen” te komen.

Lees meer »