Krantenkoppen

LIVE NBA. Giannis Antetokounmpo van Milwaukee grote uitblinker in duel met Luka Doncic en Dallas

Het spektakel is volop bezig. En het nieuwe seizoen in de NBA is dit jaar nog wat interessanter want met Toumani Camara (23) loopt er dit seizoen ook een Belg rond. Hoe presteert hij bij de Portland Trail Blazers? En wie blinkt nog uit op het parket? Volg het allemaal hieronder!

Meer krantenkoppen in België

Respect stelt tijdens gemeenteraad in Ruiselede vragen rond onduidelijke communicatie op allerlei vlakken
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Respect stelt tijdens gemeenteraad in Ruiselede vragen rond onduidelijke communicatie op allerlei vlakken

Tijdens de jongste gemeenteraad in Ruiselede stelde Respect-raadslid Marnix Van Daele heel wat vragen over – wat hij noemde – de onduidelijke communicatie van het gemeentebestuur naar de inwoners op allerlei vlakken. Burgemeester Greet De Roo (RKD) gaf grif toe dat niet alles liep zoals het hoorde, maar verdedigde haar personeel. “Wij proberen zo snel mogelijk te reageren, maar wij

Lees meer »
“Willen we echt hele ‘trafiek’ opstarten met kinderen?”: waarom sommige eersteklassers veel minder jeugd opstellen dan andere
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Willen we echt hele ‘trafiek’ opstarten met kinderen?”: waarom sommige eersteklassers veel minder jeugd opstellen dan andere

Anderlecht kocht afgelopen zomer veel ervaring, maar geeft van de topclubs nog steeds de meeste kansen aan eigen jeugd. En van alle eersteklassers speelt STVV met de meeste zelfopgeleide spelers. Maar niet overal krijgt de jeugd evenveel minuten. Een analyse van het jeugdbeleid in de Pro League A. Ontdek hier hoeveel jeugdspelers uw favoriete club werkelijk opstelt en hun bezorgdheden

Lees meer »
Hoe speelsters tijdens de rust in elkaar geplooid zitten van de pijn: “Het is alsof ze tien messen in je buik steken, maar je moet wel steeds spelen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Hoe speelsters tijdens de rust in elkaar geplooid zitten van de pijn: “Het is alsof ze tien messen in je buik steken, maar je moet wel steeds spelen”

Felle buikkrampen en emotionele stress: sprintster Rani Rosius sprak over de last van haar menstruatiecyclus in topsport. Maar ze staat niet alleen in haar getuigenis zo blijkt uit verhalen van Emma Meesseman, Kim Gevaert, Kim Clijsters, Tine De Caigny en Kirsten Flipkens. “Ik was er de hele tijd mee bezig, omdat ik wist dat ik ’s avonds moest presteren.”

Lees meer »
College Veurne toont zich genereus voor Malawi
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

College Veurne toont zich genereus voor Malawi

Leerkrachten Koen Degrande en Bart Harnisveger geven les aan het College in Veurne en maakten onlangs een fietsrondrit door Malawi. De school wil 12.000 tot 15.000 euro inzamelen om er een kinderdagverblijf op punt te zetten.
The post College Veurne toont zich genereus voor Malawi appeared first on KW.be.

Lees meer »
Kopecky mikt in Parijs op wegrit en omnium
De Standaard
De Standaard

Kopecky mikt in Parijs op wegrit en omnium

Wereldkampioene op de weg en tweevoudig wereldkampioene op de piste: geen renster trekt in 2024 met meer medaillekansen naar de Olympische Spelen dan Lotte Kopecky. Onze landgenote kan in Parijs op papier in vier nummers aantreden, maar zal selectief zijn. ‘Het zou ideaal zijn indien ik twee heel goede proeven rijd.’

Lees meer »
NMBS biedt voortaan gratis drinkwater aan in stations
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

NMBS biedt voortaan gratis drinkwater aan in stations

De NMBS heeft in zes stations watertappunten geïnstalleerd waar reizigers hun drinkbus gratis kunnen vullen met gefilterd kraantjeswater. Tegen eind volgend jaar zal de spoorwegmaatschappij die dienst in een honderdtal stations aanbieden, zo meldt ze vrijdag in een persbericht.

Lees meer »