Krantenkoppen

LIVE WATEROVERLAST. Waterpeil op IJzer opnieuw gedaald, ten vroegste morgen beslissing over terugkeer van geëvacueerde bewoners

Het waterpeil van de waterlopen in de Westhoek blijft dalen, maar waakzaamheid blijft geboden. Alleen aan de Fintele (Lo-Reninge) overschreed het waterpeil zondagavond nog de waakdrempel. De geëvacueerde bewoners kunnen in elk geval nog niet naar huis, maar maandag staat een mogelijke terugkeer wel op de agenda van de crisisvergadering. Vanaf woensdag zou het ook stoppen met regenen.

Meer krantenkoppen in België

Wekenlang onder de grond en bezoek van Hamas-topman: familieleden delen verhalen van Israëlische gijzelaars
VRT NWS
VRT NWS

Wekenlang onder de grond en bezoek van Hamas-topman: familieleden delen verhalen van Israëlische gijzelaars

Terwijl een groot deel van de vrijgelaten Israëlische gijzelaars nog in ziekenhuizen ligt (en ver weggehouden wordt van de media), sijpelen via hun familieleden de eerste getuigenissen door. De families vertellen dat het voor veel gijzelaars geen eenvoudige periode was. "Toch zeggen de meesten onder hen dat Hamas hen goed behandeld heeft", vertelt VRT NWS-buitenlandjournalist Jens Franssen.

Lees meer »
College Veurne toont zich genereus voor Malawi
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

College Veurne toont zich genereus voor Malawi

Leerkrachten Koen Degrande en Bart Harnisveger geven les aan het College in Veurne en maakten onlangs een fietsrondrit door Malawi. De school wil 12.000 tot 15.000 euro inzamelen om er een kinderdagverblijf op punt te zetten.
The post College Veurne toont zich genereus voor Malawi appeared first on KW.be.

Lees meer »
LIVE PLAYERS CHAMPIONSHIP FINALS. Vandenbogaerde knikkert De Decker eruit in Belgisch duel, Van den Bergh straks aan zet
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE PLAYERS CHAMPIONSHIP FINALS. Vandenbogaerde knikkert De Decker eruit in Belgisch duel, Van den Bergh straks aan zet

De Players Championship Finals, zeg maar de generale WK-repetitie in het darts, is dit weekend voor Dimitri Van den Berg en co een ultieme kans om hun vorm te testen. Deze namiddag (17u30) begint ‘Dancing Dimi’ eraan tegen de Welshman Jim Williams. Kim Huybrechts treft vanavond (rond 21u42) de Duitser Martin Schindler. In een Belgisch duel klopte Mario Vandenbogaerde Mike

Lees meer »
Honderden betogen in Utrecht tegen verkiezingszege Wilders: “PVV, weg ermee”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Honderden betogen in Utrecht tegen verkiezingszege Wilders: “PVV, weg ermee”

Ongeveer vierhonderd mensen voerden donderdagavond protest op het Stadhuisplein in Utrecht tegen de verkiezingsuitslag waarbij de PVV van Geert Wilders met afstand de grootste is geworden. Op de bijeenkomst die georganiseerd werd door de linkse beweging Antifa waren ook zo’n vijftig tegendemonstranten afgekomen. Volgens de politie ging het om de harde kern van FC Utrecht. De politie hield beide groepen

Lees meer »
Nachtraaf uit Diksmuide valt opnieuw in de prijzen tijdens Brussels Beer Challenge: “Binnenkort mag ik in jury zetelen in Lyon”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nachtraaf uit Diksmuide valt opnieuw in de prijzen tijdens Brussels Beer Challenge: “Binnenkort mag ik in jury zetelen in Lyon”

Na zilver en brons vorig jaar, werd het Nachtraaf nu met twee zilveren medailles bekroond op de Brussels Beer Challenge. Zaakvoerder Lieven Onraedt uit Diksmuide is trots en het legt hem duidelijk geen windeieren. Hij mag in het voorjaar van 2024 zetelen in een jury van een internationale wedstrijd in het Franse Lyon.
The post Nachtraaf uit Diksmuide valt opnieuw

Lees meer »