Krantenkoppen

Lukaku schiet Rode Duivels richting groepswinst op EK

Als Romelu Lukaku en zijn assistent Jérémy Doku top zijn, dan is dit België een pletwals. De Rode Duivels wonnen met 5-0 van Azerbeidzjan en gaan dus als reekshoofd naar het EK. Het fenomeen Big Rom stond maar liefst vier keer aan het kanon, maar de hele match was een leuk spektakel. Cirque de Soleil in Brussel.

Meer krantenkoppen in België

Maand van de waarheid
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Maand van de waarheid

Na dit weekend is de reguliere competitie van de Jupiler Pro League ‘23-‘24 precies halfweg. Club staat vandaag zevende, geen Champions play-offs dus. Enkel als Club wint in Leuven en Cercle Brugge thuis verliest van Eupen, kan blauw-zwart zich alsnog halfweg in de top 6 wringen. En dan is het nog maar de vraag of
The post Maand van de

Lees meer »
Vrouw van hoofd Oekraïense militaire inlichtingendienst vergiftigd
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Vrouw van hoofd Oekraïense militaire inlichtingendienst vergiftigd

De vrouw van Kyrylo Boedanov, het hoofd van de Oekraïense militaire inlichtingendienst, is volgens lokale media vergiftigd. Na enkele dagen misselijkheid is ze in het ziekenhuis opgenomen, melden Oekraïense media. Ze zou met zware metalen zijn vergiftigd, die ongebruikelijk zijn in het dagelijks leven. Officieel is er nog geen bevestiging daarvoor.

Lees meer »
LIVE PLAYERS CHAMPIONSHIP FINALS. Wat een comeback! Huybrechts overleeft matchpijlen tegen Schindler en stoot door
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE PLAYERS CHAMPIONSHIP FINALS. Wat een comeback! Huybrechts overleeft matchpijlen tegen Schindler en stoot door

De Players Championship Finals, zeg maar de generale WK-repetitie in het darts, is dit weekend voor Dimitri Van den Bergh en co een ultieme kans om hun vorm te testen. Drie van de vier Belgen bereikten de tweede ronde. Kim Huybrechts haalde het na een nagelbijter van Martin Schindler, terwijl ‘Dancing Dimi’ afrekende met Jim Williams. Mario Vandenbogaerde klopte tot

Lees meer »
Villa Rozerood is eerste Ambassadeur voor Warm West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Villa Rozerood is eerste Ambassadeur voor Warm West-Vlaanderen

Villa Rozerood uit De Panne mag zich de allereerste Ambassadeur voor Warm West-Vlaanderen noemen. Het zorghotel bezorgde sinds 2010 al 45.000 voor zwaar zieke kinderen en jongeren én hun gezin een zorgeloze vakantie.
The post Villa Rozerood is eerste Ambassadeur voor Warm West-Vlaanderen appeared first on KW.be.

Lees meer »