Krantenkoppen

Moeder Conner Rousseau: “Zatte nacht en gedwongen coming-out hangen samen”

Christel Geerts (Vooruit), ex-burgemeester van Sint-Niklaas, verdedigt haar zoon Conner Rousseau. De gevallen partijvoorzitter heeft foute uitspraken gedaan, erkent ze in De Zevende Dag, maar hij heeft er wel “goed op gereageerd”. Volgens haar kan de “zatte nacht” niet los gezien worden van Rousseau’s “zware jaar” met “bedreigingen” en een gedwongen coming-out.

Meer krantenkoppen in België

“Dit is een zware diagnose, maar ik ben strijdvaardig en hoopvol”: kanker vastgesteld bij Beringse burgemeester Thomas Vints (36)
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Dit is een zware diagnose, maar ik ben strijdvaardig en hoopvol”: kanker vastgesteld bij Beringse burgemeester Thomas Vints (36)

“Het leven kan soms een onverwachte wending nemen.” Met die boodschap deelt de Beringse burgemeester Thomas Vints (CD&V) via sociale media mee dat er bij hem endeldarmkanker werd vastgesteld. Vints blijft werken tot en met donderdag 7 december en hoopt na een operatie weer tegen eind januari aan de slag te zijn. Tot dan neemt schepen Jean Vanhees (CD&V) zijn

Lees meer »
Geen presidentiële immuniteit voor Trump in zaak van bestorming Capitool
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Geen presidentiële immuniteit voor Trump in zaak van bestorming Capitool

Donald Trump heeft geen presidentiële immuniteit in de zaak van de bestorming van het Capitool. Dat heeft het Amerikaanse hof van beroep in Washington DC vrijdag beslist, zo melden Amerikaanse media. Concreet betekent dat voor Trump dat hij ook kan worden aangeklaagd door individuele burgers die hem verantwoordelijk willen houden voor het geweld van zijn aanhangers op 6 januari 2021.

Lees meer »

Wall Street in de wachtkamer

22:13 De graadmeters op Wall Street bleven dicht bij huis. Birkenstock piepte even boven de introductieprijs en ook Foot Locker stapte met het juiste been uit bed. Big tech kon niet profiteren van een rente…

Lees meer »
Sportgigant Decathlon levert voortaan “peperdure racefietsen” aan profrenners: “Doordachte marketingzet”
VRT NWS
VRT NWS

Sportgigant Decathlon levert voortaan “peperdure racefietsen” aan profrenners: “Doordachte marketingzet”

Het was opvallend sportnieuws deze week: sportwinkelgigant Decathlon levert voortaan fietsen aan het wielerteam van renner Oliver Naesen. De naam van het team verandert ook van AG2R Citroën naar Decathlon AG2R La Mondiale. Maar denken we bij Decathlon niet vooral aan instapfietsen? Sportmarketeer Wim Lagae legt in "VRT NWS laat" uit hoe het om peperdure racefietsen gaat en wat de

Lees meer »
“Ik heb al zo vaak gehuild om de kritiek”: razend populair bij ons, maar comédienne Soundos El Ahmadi ligt in Nederland onder vuur
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Ik heb al zo vaak gehuild om de kritiek”: razend populair bij ons, maar comédienne Soundos El Ahmadi ligt in Nederland onder vuur

“Dit heb ik in Nederland nog nooit meegemaakt.” In een razendsnel tempo verkocht Soundos El Ahmadi (41) haar comedyshows in België uit. Met dank aan ‘De slimste mens ter wereld’, waar ze zich ontpopte tot een waar fenomeen. Een groot verschil met hoe ze in Nederland bekeken wordt, schrijft TV Familie. Want in eigen land is ze niet bij iedereen

Lees meer »
Honderden passagiers Eurostar-trein zitten meer dan zeven uur vast zonder elektriciteit en werkende toiletten
VRT NWS
VRT NWS

Honderden passagiers Eurostar-trein zitten meer dan zeven uur vast zonder elektriciteit en werkende toiletten

Ongeveer 700 Eurostar-reizigers die vanochtend vanuit Londen naar het Europese vasteland wilden reizen, hebben meer dan zeven uur stilgestaan in de buurt van Folkstone. Volgens Eurostar is de panne veroorzaakt door een bovengrondse elektriciteitskabel die op de trein was gevallen. Omstreeks 19.30 uur zijn de passagiers terug aangekomen in het station St-Pancras in Londen.

Lees meer »