Krantenkoppen

Moeder van Conner Rousseau over ontslag van haar zoon: “Het gaat niet goed met hem”

Christel Geerts, de moeder van Conner Rousseau, veroordeelt de racistische en seksistische uitspraken van haar zoon, maar stelt zich wel vragen over de houding van andere politici en de media in heel de heisa. “De voorzitter van Groen vergeleek het met een kind doodrijden. Haar reactie vind ik erger dan Conners uitspraken”, reageerde ze bij ‘De Zevende Dag’ op VRT1.

Meer krantenkoppen in België

Eindvonnis Surinaamse Decembermoorden komt op 20 december
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Eindvonnis Surinaamse Decembermoorden komt op 20 december

De Surinaamse oud-legerleider, ex-president en politicus Desi Bouterse (78) hoort op 20 december of hij wordt veroordeeld voor zijn aandeel in de Decembermoorden van 1982, die aan vijftien mannen het leven kostten. Dat heeft het Surinaamse Openbaar Ministerie donderdagmiddag bekendgemaakt in Paramaribo, de hoofdstad van het Zuid-Amerikaanse land.

Lees meer »
Demir gaat in Cassatie tegen klimaatarrest: “Franstalige rechter legt Vlaanderen collectieve verarming op”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Demir gaat in Cassatie tegen klimaatarrest: “Franstalige rechter legt Vlaanderen collectieve verarming op”

Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) zal wel degelijk cassatieberoep aantekenen tegen de beslissing van het Brusselse hof van beroep, dat het Vlaams Gewest, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, en de Belgische staat donderdag het bevel gaf om de uitstoot van broeikasgassen tegen 2030 met 55 procent te doen dalen in vergelijking met 1990. Dat heeft ze aangekondigd op Radio

Lees meer »
Guga Baùl mist z’n start niet in ‘De slimste mens’ met stortvloed aan imitaties: “Veel stemmetjes in m’n kop”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Guga Baùl mist z’n start niet in ‘De slimste mens’ met stortvloed aan imitaties: “Veel stemmetjes in m’n kop”

Dinsdagavond zorgde de komst van Guga Baùl voor een overvloed aan stemmetjes in de studio van ‘De slimste mens ter wereld’ . Sam Gooris, Steven Van Gucht, Willy Naessens… : dankzij de Oostendenaar leek het alsof ze er eveneens bij waren. Tot grote hilariteit van z’n medekandidaten, de juryleden én Erik Van Looy. Die laatste zorgde voor hét WTF-moment van

Lees meer »
Fleur & Alexander uit ‘Blind getrouwd’ gaan scheiden, maar wat als de deur op kier was blijven staan?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Fleur & Alexander uit ‘Blind getrouwd’ gaan scheiden, maar wat als de deur op kier was blijven staan?

Het verhaal van Fleur (29) en Alexander (29) uit ‘Blind getrouwd’ is over en uit. Zonder ooit één aanvaring of minder moment te hebben beleefd, ziet het koppel geen toekomst samen. In een openhartig gesprek met ‘TV Familie’ vertellen Fleur en Alexander nu over hun huwelijk, hun gevoelens én hun huidige band als goeie vrienden. En wat als een nieuwe

Lees meer »
LIVE BELGIË-SCHOTLAND. Waarom het zeker nu héél bizar is dat Engeland én Schotland in groep Flames zitten
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE BELGIË-SCHOTLAND. Waarom het zeker nu héél bizar is dat Engeland én Schotland in groep Flames zitten

De Red Flames staan voor een cruciaal tweeluik in de Nations League. Als ze beide wedstrijden – vandaag thuis tegen Schotland en volgende week dinsdag 5 december in Nederland – winnen, zijn ze zeker van groepswinst. Die groepswinst levert een ticket voor de Final Four op, waar dan weer twee tickets te verdienen zijn voor de Olympische Spelen van volgend

Lees meer »
Strengere EPC-regels stellen scholen voor kwalijke keuze : investeren in energiezuinigheid of in lesmateriaal?
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Strengere EPC-regels stellen scholen voor kwalijke keuze : investeren in energiezuinigheid of in lesmateriaal?

Straks moeten de Vlaamse scholen om de vijf jaar een energieprestatiecertificaat-score laten opmeten. Dat kost geld. Dus moeten ze misschien wel nadenken over welke investering ze vooropzetten: energiezuinige maatregelen of lesmateriaal? Het Oostendse VTI tracht het vraagstuk nu al op te lossen.
The post Strengere EPC-regels stellen scholen voor kwalijke keuze : investeren in energiezuinigheid of in lesmateriaal? appeared first

Lees meer »
Vrijspraak voor man die beticht werd van brandstichting waarbij vier huizen moesten worden ontruimd
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vrijspraak voor man die beticht werd van brandstichting waarbij vier huizen moesten worden ontruimd

“Een vergeten sigarettenpeuk”, beweerde M.E. (30) die zich twee weken terug moest verantwoorden voor brandstichting in de Noordlaan in Roeselare. Op 3 juli ging zijn huurwoning in vlammen op. De rechter besloot nu de man vrij te spreken.
The post Vrijspraak voor man die beticht werd van brandstichting waarbij vier huizen moesten worden ontruimd appeared first on KW.be.

Lees meer »
Nieuwe staatsbons brengen een pak minder rente op dan de vorige
VRT NWS
VRT NWS

Nieuwe staatsbons brengen een pak minder rente op dan de vorige

De nieuwe staatsbons die vanaf overmorgen worden uitgegeven, zijn een pak minder interessant dan de vorige. De nieuwe staatsbon op vijf jaar krijgt een brutorente van 2,60 procent, die op 8 jaar 2,90 procent. Trek daar nog 30 procent roerende voorheffing van af en je komt op respectievelijk 1,82 en 2,03 procent nettorente. Dat is een pak lager dan de

Lees meer »