Krantenkoppen

Nieuwe Miss Universe komt uit Nicaragua, onze Emilie Vansteenkiste haalt top 20 niet

Sheynnis Palacios (23) uit Nicaragua is zaterdagavond in San Salvador verkozen tot de nieuwe Miss Universe. Ze haalde het van kandidates uit Thailand en Australië. Onze Belgische Emilie Vansteenkiste (22) haalde de top 20 niet. “Belgium out”, postte zij vanuit de kleedkamer.

Meer krantenkoppen in België

Comedian Lukas Lelie te zien in kerstspecial van ‘Bake Off Vlaanderen’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Comedian Lukas Lelie te zien in kerstspecial van ‘Bake Off Vlaanderen’

“Bakkers klaar? En bakken maar!” Het populaire Play4-programma ‘Bake Off Vlaanderen’ komt dit jaar opnieuw met een kerstspecial. Daarin zullen vier bekende koppen de strijd met elkaar aangaan. De eerste kandidaat is stand-upcomedian Lukas Lelie (33). Dat maakte ‘Bake Off’-jurylid Regula Ysewijn (40) maandagavond bekend tijdens de ‘De ideale wereld’.

Lees meer »
Hugo Sigal releaset vandaag eerste plaat zonder zijn Nicole: “Dat ik zo oud moet geworden zijn om dit mee te maken”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Hugo Sigal releaset vandaag eerste plaat zonder zijn Nicole: “Dat ik zo oud moet geworden zijn om dit mee te maken”

Ze gingen samen euthanasie plegen, of hij zou na haar dood sterven van verdriet. “Maar jamais dat ik ooit solo zou verdergaan.” En toch ligt Hugo Sigal vandaag in z’n eentje in de winkel. Een eerste soloplaat op zijn 76ste. “Als oude zot een platencontract krijgen: ik beleef mijn tweede jeugd”, vertelt hij. Meer ontdek je in een nieuwe Showbits.

Lees meer »
Jonge ondernemers lanceren likeur met hop
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Jonge ondernemers lanceren likeur met hop

Joty Boeve en Bram Pauwelyn grepen de pandemie aan om een uniek aperitief te ontwikkelen. Met Oublon lanceerden ze vorig jaar een likeur op basis van hop. Hun creatie staat ondertussen op de kaart in verschillende horecazaken in de Westhoek, aan de kust en in Gent. Oublon is ook te verkrijgen in heel wat speciaalzaken en supermarkten.
The post Jonge

Lees meer »