Krantenkoppen

Oekraïens leger claimt grootste opmars in maanden

12:03 Terwijl Rusland zondag voor de tweede nacht op rij een droneaanval lanceerde op Kiev, meldt het Oekraïense leger dat het de Russen ‘drie tot acht kilometer heeft teruggeduwd’ op de oostelijke oever va…

Meer krantenkoppen in België

Onze man nam in Heule deel aan allereerste kampioenschap Blad-Steen-Schaar
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Onze man nam in Heule deel aan allereerste kampioenschap Blad-Steen-Schaar

Als ware gladiatoren betraden 19 moedige atleten de arena van The Pitch. De Heulse plek was voor eens niet het toneel van karaoketaferelen maar van een genadeloze strijd, die het antwoord moest leveren op die ene belangrijke vraag: wie zou de allereerste Belgisch Kampioen Blad-Steen-Schaar worden. Onze man nam deel en haalde net niet het podium.
The post Onze man

Lees meer »
70-jarige Oegandese zet tweeling op de wereld
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

70-jarige Oegandese zet tweeling op de wereld

Een 70-jarige Oegandese vrouw heeft woensdag een tweeling op de wereld gezet. Haar dokter heeft het tegenover het Franse persagentschap AFP over een “buitengewone prestatie”. De moeder omschrijft de geboorte van haar zoon en dochter zelf als een “mirakel”.

Lees meer »
“Crisisberaad in het paleis”: koning Charles opent jacht op koninklijke klokkenluider
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Crisisberaad in het paleis”: koning Charles opent jacht op koninklijke klokkenluider

“De stemming is zó gespannen.” Nadat Charles (75) en prinses Kate (41) werden genoemd als ‘racistische royals’ houdt de koning crisisoverleg om terug te kunnen slaan. “De zoektocht naar het lek is begonnen”, klinkt het strijdvaardig bij zijn medewerkers. Koning Charles voelt zich zo “zwaar verraden” dat “alle mogelijke opties” openliggen om de koninklijke klokkenluider tot zwijgen te brengen. Was

Lees meer »
Veurnse culinaire hotspot Noek is nieuw in Gault&Millau
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Veurnse culinaire hotspot Noek is nieuw in Gault&Millau

Er is een nieuwe Veurnse culinaire hotspot toegevoegd in de Gault&Millau-gids. Simon en Norah van Noek zijn nog maar open sinds februari en prijken nu met 12 op 20 in de bekende culinaire gids.
The post Veurnse culinaire hotspot Noek is nieuw in Gault&Millau appeared first on KW.be.

Lees meer »
Stad Antwerpen past nieuw parkeerbeleid in binnenstad opnieuw aan en voert vier extra Shop&Go-zones in 
VRT NWS
VRT NWS

Stad Antwerpen past nieuw parkeerbeleid in binnenstad opnieuw aan en voert vier extra Shop&Go-zones in 

Stad Antwerpen gaat vanaf 1 januari zijn parkeerbeleid opnieuw aanpassen. Sinds 1 augustus mogen enkel nog bewoners en vergunninghouders bovengronds in de binnenstad parkeren. Er kwamen al meer parkeermogelijkheden bij voor ondernemers, en die vergunningen worden nu verder uitgebreid. Er komen ook vier extra Shop&Go-zones bij, waar bezoekers een half uur kunnen parkeren om snel boodschappen te doen.

Lees meer »
285 vrachtwagens voor 7de Lichtjesshow in Beveren-Roeselare
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

285 vrachtwagens voor 7de Lichtjesshow in Beveren-Roeselare

285 vrachtwagens tekenden zaterdag present voor de zevende editie van de ‘Lichtjesshow’ in Beveren-Roeselare. De eerste truckers waren al vanaf 14 uur aanwezig, bepaalde zelfs van Oost-Vlaanderen en enkelingen van over het Kanaal.
The post 285 vrachtwagens voor 7de Lichtjesshow in Beveren-Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »
KIJK. Wat doet Adele in de VTM-studio? Deze kandidaten imiteren muzikale helden in eerste aflevering van ‘Starstruck’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Wat doet Adele in de VTM-studio? Deze kandidaten imiteren muzikale helden in eerste aflevering van ‘Starstruck’

Imitatie is de hoogste vorm van vleierij, dat weten de juryleden van ‘Starstruck’ ook. Vrijdag werd de allereerste aflevering van het muzikale programma uitgezonden. Floridel, Laura, Tim, Raphaël en andere deelnemers transformeerden naar hun grootste idolen Whitney Houston, Adele, Harry Styles en de rockers van Måneskin. Bekijk hier de leukste fragmenten!

Lees meer »
Nieuw asielcentrum in Gent voor 135 mensen
VRT NWS
VRT NWS

Nieuw asielcentrum in Gent voor 135 mensen

In Gent wordt een voormalig opvangcentrum voor Oekraïense vluchtelingen omgevormd tot een asielcentrum voor 135 mensen. In het centrum zullen gezinnen met kinderen en alleenstaanden opgevangen worden. De eerste bewoners arriveren binnenkort. In Gent is er nu ook al asielopvang op de Reno-boot aan de haven. Daar verblijven 220 mensen.

Lees meer »
INTERVIEW. Bouchez start verkiezingscampagne in Vlaanderen en maakt opening voor staatshervorming: “De Wever sluit zich op in zijn stadhuis, dus kom ik naar hem toe”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

INTERVIEW. Bouchez start verkiezingscampagne in Vlaanderen en maakt opening voor staatshervorming: “De Wever sluit zich op in zijn stadhuis, dus kom ik naar hem toe”

Met advertenties in ‘Het Laatste Nieuws’ en met een actie voor het Antwerps stadhuis, trapt MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez vandaag een nationale campagne af. De slogan: “In Wallonië heb je 50 tinten rood… en ons.” Zijn missie: druk zetten op N-VA om de MR opnieuw in haar hart te sluiten. En daarvoor maakt de bekendste Belgicist zelfs een opening voor een

Lees meer »
Bart Kaëll ontpopt zich tot jurylid in ‘Starstruck’: is nieuwe programma een kopie van ‘De Soundmixshow’?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Bart Kaëll ontpopt zich tot jurylid in ‘Starstruck’: is nieuwe programma een kopie van ‘De Soundmixshow’?

Een eigentijdse versie van de ‘Soundmixshow’, maar anno 2023: dat is ‘Starstruck’, waarin onbekende Vlamingen worden getransformeerd in muzikale supersterren. Er is ook een rol weggelegd voor ‘Soundmixshow’-icoon Bart Kaëll, die transformeert van vrolijke host naar gevreesd jurylid. Hij haalt herinneringen op aan die gloriedagen, en vertelt wat dit programma zo verschillend maakt van zijn voorganger. “Wist je dat ik

Lees meer »
Bouckaert ontslagen bij Veldegem (3B)
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Bouckaert ontslagen bij Veldegem (3B)

FC Veldegem blijft de povere resultaten opstapelen. We kennen Rik Bouckaert (58) als een ervaren trainer die rond de eeuwwisseling euforie teweegbracht bij de Houtlanders. Iets meer dan een jaar geleden zat de vereniging in degradatienood. Rik Bouckaert werd weer binnengehaald als redder in nood. Nu wordt hij bedankt voor bewezen diensten.
The post Bouckaert ontslagen bij Veldegem (3B) appeared

Lees meer »