Krantenkoppen

Ondernemer José Berten uit Oostvleteren onverwacht thuis overleden

Thuis in Oostvleteren is José Berten (73) onverwacht overleden. Hij was zaakvoerder van Grondwerken Berten in Elzendamme. José was de echtgenoot van Annie Butaye en vader van drie kinderen Els, Filip en Veerle. Er zijn daarnaast zes kleinkinderen.

Grondwerken Berten staat in voor graafwerken, nivelleringswerken, grondwerken, aanleg van funderingen en kelders, rioleringen, plaatsing van regenputten, waterzuiveringen en septische putten, mestkelders

Het verlies valt uiteraard bijzonder zwaar. “Zijn werk, zijn kraan, zijn kracht, zijn interesse voor het leven, voor vrouw en kinderen alles gegeven, plots weg uit dit aards bestaan, eeuwige dank voor wat je voor ons hebt gedaan’, zo staat het bovenaan de rouwbrief.

José en zijn echtgenote waren met hun bedrijf zeer gastvrij voor de verenigingen. Zo was er in hun loods al heel wat. Van de jaarlijkse barbecue en Last Summerparty van de KLJ tot de barbecue van Chiro Pimpernel.

Een stil moment is mogelijk in het Funerarium Demuys in de Duinkerkestraat in Poperinge, elke werkdag van 14.30 uur tot 19 uur. De afscheidsviering gaat door op zaterdag 25 november om 10.30 uur in de Sint-Amatuskerk in Oostvleteren.

The post Ondernemer José Berten uit Oostvleteren onverwacht thuis overleden is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Vincent Mannaert stapt op als CEO van Club Brugge
VRT NWS
VRT NWS

Vincent Mannaert stapt op als CEO van Club Brugge

Vincent Mannaert neemt ontslag als CEO of algemeen manager van Club Brugge. Al langer deden geruchten de ronde dat zijn relatie met eigenaar Bart Verhaeghe in het slop zat. Mannaert was ruim tien jaar CEO. Lees alles over het ontslag bij onze collega’s van Sporza.

Lees meer »
Vrouw van hoofd Oekraïense militaire inlichtingen vergiftigd
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Vrouw van hoofd Oekraïense militaire inlichtingen vergiftigd

De vrouw van Kyrylo Boedanov, het hoofd van de Oekraïense militaire inlichtingendienst, is volgens lokale media vergiftigd. Na enkele dagen misselijkheid is ze in het ziekenhuis opgenomen, melden Oekraïense media. Ze zou met zware metalen zijn vergiftigd, die ongebruikelijk zijn in het dagelijks leven. Officieel is er nog geen bevestiging daarvoor.

Lees meer »
Extra fietsparkings voor Winter in Oostende en kerstshopping in het centrum
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Extra fietsparkings voor Winter in Oostende en kerstshopping in het centrum

Oostende is dé winterstad bij uitstek, met dit jaar een schaatspiste in het Leopoldpark, een kerstmarkt op het Wapenplein en de Lichttunnel als grootste publiekstrekker. Tegelijk zien we in december traditioneel extra eindejaarsdrukte bij de Oostendse horeca en handel. Om iedereen een veilige plek te bieden om de fiets te parkeren en om de mobiliteit te optimaliseren, plaatst de stad

Lees meer »
LIVE ISRAËL. Nederlander na 54 dagen vrijgelaten door Hamas, familie reageert “heel blij en enthousiast”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Nederlander na 54 dagen vrijgelaten door Hamas, familie reageert “heel blij en enthousiast”

De Nederlandse Israëliër Ofir Engel (18) is na 54 dagen vrijgelaten. Engel maakte deel uit van een groep van tien Israëlische en vier Thaise gijzelaars die Hamas liet gaan. “We zijn heel blij en enthousiast. Het was een moeilijke tijd. We hebben 54 dagen lang niets van hem gehoord”, reageerde zijn grootvader Jucha. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »
KIJK. Wat doet Adele in de VTM-studio? Deze kandidaten imiteren muzikale helden in eerste aflevering van ‘Starstruck’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Wat doet Adele in de VTM-studio? Deze kandidaten imiteren muzikale helden in eerste aflevering van ‘Starstruck’

Imitatie is de hoogste vorm van vleierij, dat weten de juryleden van ‘Starstruck’ ook. Vrijdag werd de allereerste aflevering van het muzikale programma uitgezonden. Floridel, Laura, Tim, Raphaël en andere deelnemers transformeerden naar hun grootste idolen Whitney Houston, Adele, Harry Styles en de rockers van Måneskin. Bekijk hier de leukste fragmenten!

Lees meer »
Nieuw uitstel dreigt voor proces in groot Encrochat-/SKY-drugsdossier
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Nieuw uitstel dreigt voor proces in groot Encrochat-/SKY-drugsdossier

De Brusselse correctionele rechtbank zal aanstaande maandag naar alle waarschijnlijkheid nog niet kunnen aanvatten met het proces over een groot drugsdossier dat aan het licht was gekomen na de ontcijfering van de versleutelde netwerken Encrochat en SKY ECC. Het wrakingsverzoek dat door de advocaat van één van de verdachten was ingediend, is door het hof van beroep verworpen, maar de

Lees meer »
Agent die George Floyd doodde werd ruim twintig keer gestoken in gevangenis
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Agent die George Floyd doodde werd ruim twintig keer gestoken in gevangenis

De Amerikaanse ex-agent die veroordeeld is voor de moord op George Floyd in 2020, is vorige week meer dan twintig keer gestoken door een medegevangene. Dat gebeurde met een geïmproviseerd mes in de bibliotheek van een gevangenis in de Amerikaanse staat Arizona. Derek Chauvin werd door medegevangene John Turscak neergestoken “om de Black Lives Matter-beweging nieuw leven in te blazen”,

Lees meer »
Vanaf 1 april zorgcoördinator voor elke kwetsbare aanstaande moeder
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Vanaf 1 april zorgcoördinator voor elke kwetsbare aanstaande moeder

Minister Frank Vandenbroucke gaat 11,468 miljoen euro investeren om kwetsbare moeders tijdens en na hun zwangerschap beter op te sporen en te begeleiden. Daarvoor zal het RIZIV een perinataal zorgtraject uittekenen. Na screening krijgt elke kwetsbare moeder een zorgcoördinator toegewezen tijdens de cruciale eerste 1.001 dagen van een kind.

Lees meer »