Krantenkoppen

ONS RAPPORT. “Als hij aan de bal was, ging er een siddering door de Heizel”: Lukaku krijgt 10 op 10, maar er was nog een uitblinker

De Rode Duivels hebben zich dankzij een makkelijke 5-0-zege tegen Azerbeidzjan verzekerd van de groepswinst én het statuut van reekshoofd op het EK in Duitsland. Met vier goals was Romelu Lukaku uiteraard dé grote man – hij krijgt er ook een 10 voor op zijn rapport -, maar er was nog een uitblinker bij de Duivels. “Het publiek lag aan zijn voeten – de tegenstanders evenzeer.”

Meer krantenkoppen in België

Eli Iserbyt wint zesde manche van WB veldrijden en verstevigt leidersplaats
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Eli Iserbyt wint zesde manche van WB veldrijden en verstevigt leidersplaats

Eli Iserbyt (Pauwels Sauzen – Bingoal) heeft zondag in het Franse Flamanville de zesde manche van de wereldbeker veldrijden op zijn naam geschreven. Hij verstevigde meteen zijn leidersplaats in de tussenstand. Op het podium werd Iserbyt geflankeerd door de Nederlanders Lars van der Haar, tweede op dertien seconden, en Pim Ronhaar, derde op 47 seconden.
The post Eli Iserbyt wint

Lees meer »
Kandidaat-uitbaters La Kantina moeten tegen 17 december offertes indienen: «Minstens 20.000 euro per jaar”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Kandidaat-uitbaters La Kantina moeten tegen 17 december offertes indienen: «Minstens 20.000 euro per jaar”

Wie volgend jaar La Kantina op de vrijetijdscampus wil uitbaten, moet daarvoor minstens 20.000 euro per jaar betalen. Dat staat in de nieuwe concessieovereenkomst die werd goedgekeurd op een extra gemeenteraad. Door de prijs te verlagen hoopt het gemeentebestuur meer kandidaten te kunnen aantrekken.
The post Kandidaat-uitbaters La Kantina moeten tegen 17 december offertes indienen: «Minstens 20.000 euro per jaar”

Lees meer »
Hondenfestival voor Retrievers en bevriende rassen: “In vier leerzame workshops staat de band met je hond centraal”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Hondenfestival voor Retrievers en bevriende rassen: “In vier leerzame workshops staat de band met je hond centraal”

Goed nieuws voor Retrievers, bevriende rassen en hun toegewijde baasjes: op zondag 3 december is Stal De Ruiter dé place to be, want dan vindt Retriever Rendez-Vous plaats. Een indoor hondenfestival met als doel de band tussen mens en viervoeter te vieren. De inkomsten van dit project gaan integraal naar de vzw The Lucky Stars.
The post Hondenfestival voor Retrievers

Lees meer »
Verdachte blijft in cel voor moord in Oostendse prostitutiebuurt
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Verdachte blijft in cel voor moord in Oostendse prostitutiebuurt

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van een 33-jarige Franse Algerijn met twee maanden verlengd op verdenking van moord. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De verdachte blijft volhouden dat het slachtoffer hem in de Oostendse prostitutiebuurt aanviel met een mes.
The post Verdachte blijft in cel voor moord in Oostendse prostitutiebuurt appeared first on KW.be.

Lees meer »
Tachtig jaar geleden stortte bommenwerper neer op de Zwarteberg: “Tien bemanningsleden overleefden dankzij parachute”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Tachtig jaar geleden stortte bommenwerper neer op de Zwarteberg: “Tien bemanningsleden overleefden dankzij parachute”

Walter Tailly (76) uit Ieper verdiept zich al acht jaar in het verhaal van de Amerikaanse B17-bommenwerper die op 1 december 1943 neerstortte op de Zwarteberg. Dag op dag tachtig jaar later vertelt hij in zijn lezing in Westouter hoe alle tien de bemanningsleden overleefden en twee ervan uit Duitse handen bleven dankzij het verzet. “Curtis Easley werd negen maanden

Lees meer »