Krantenkoppen

OVERZICHT. Spanje verzekert zich van groepswinst, Portugal legt perfect rapport neer onder Martínez

Dat de Rode Duivels naar het EK gaan, wist u al. Maar welke landen verzekerden zich inmiddels nog van EURO 2024? En wie maakt nog kans of moet vol aan de bak? Een overzicht.

Meer krantenkoppen in België

INTERVIEW. Jos Verstappen, trotse én bezorgde vader: “Voor de koers zeg ik hem nog vaak: ‘Max jongen, kijk alsjeblieft uit’”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

INTERVIEW. Jos Verstappen, trotse én bezorgde vader: “Voor de koers zeg ik hem nog vaak: ‘Max jongen, kijk alsjeblieft uit’”

Hij deelt de hotelkamer niet meer met zijn zoon. Zegt niet meer hoe hij die bocht moet nemen. “Hij weet dat intussen wel beter dan ik.” Een glimlach. HLN schoof aan bij Jos Verstappen (51), ex-F1-coureur en -coach en vandaag trotse vader van de drievoudige wereldkampioen. Een gesprek over hoe hij nog altijd in een droom leeft en zich nog

Lees meer »
Tien volle Sportpaleizen in amper één uur tijd. Koen en Kris keken met open mond naar hun ‘Whatsapp-groepje’: “Vlaanderen heeft ons hard ontroerd”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Tien volle Sportpaleizen in amper één uur tijd. Koen en Kris keken met open mond naar hun ‘Whatsapp-groepje’: “Vlaanderen heeft ons hard ontroerd”

“We stonden te trillen op onze benen. Met letterlijk knikkende knieën.” Amper enkele uren nadat Vlaanderen hen met 120.000 verkochte tickets liefdevol aan de borst drukte, kunnen de broers Koen en Kris Wauters het zelf met moeite geloven. Het worden tien volle Sportpaleizen, concerten waarvan HLN trotse partner is. “We hadden stoute dromen, maar nu voelen we vooral dankbaarheid.”

Lees meer »
Luc Donck, stichter van Germond NV en oud-voorzitter van KFC Izegem, overleden: “Papa was een echte ondernemer, maar ook een volksmens en een levensgenieter”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Luc Donck, stichter van Germond NV en oud-voorzitter van KFC Izegem, overleden: “Papa was een echte ondernemer, maar ook een volksmens en een levensgenieter”

Ondernemer Luc Donck (71) is maandag 27 november overleden. De oprichter en zaakvoerder van Germond NV in Kachtem verloor zijn moedige strijd die hij jarenlang met positieve ingesteldheid voerde. Luc Donck bouwde niet enkel zijn bedrijf uit tot een grote speler op de Belgische markt, hij was ook een volksvriend die het sport- en verenigingsleven een warm hart toe droeg.

Lees meer »
Hevige sneeuwstorm raast over Oost-Europa
De Standaard
De Standaard

Hevige sneeuwstorm raast over Oost-Europa

Zware sneeuwval en stormwinden teisteren verschillende Oost-Europese landen. Dat heeft alles te maken met de storm Bettina. Die ontwikkelde zich afgelopen weekend boven de Adriatische Zee en nam in kracht toe boven de Zwarte Zee. In meerdere landen vielen al doden en de komende dagen wordt er nog meer guur weer verwacht.

Lees meer »
Houthulst plant extra gemeenteraad voor nieuwe concessie La Kantina
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Houthulst plant extra gemeenteraad voor nieuwe concessie La Kantina

La Kantina, de cafetaria van de vrijetijdscampus, staat al ruim tien maanden leeg. Op de gemeenteraad vroeg Nick Geers (N-VA) dan ook een stand van zaken in de zoektocht naar nieuwe uitbaters. Burgemeester Jeroen Vandromme (CD&V) antwoordde dat er een extra gemeenteraad ingelast wordt om de concessie weer open te zetten.
The post Houthulst plant extra gemeenteraad voor nieuwe concessie

Lees meer »
Net voor operatie redding trok mental coach Didier De Backer naar KVK-coach Glen De Boeck, of hoe adelaars en eenden KVK kunnen redden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Net voor operatie redding trok mental coach Didier De Backer naar KVK-coach Glen De Boeck, of hoe adelaars en eenden KVK kunnen redden

Het moet stilaan gaan gebeuren voor KV Kortrijk, nog steeds laatste in 1A. Met respectievelijk KV Mechelen, Eupen en Westerlo spelen de Kerels de komende weken tegen drie rechtstreekse concurrenten in de degradatiestrijd. Het geloof van en in coach Glen De Boeck is groot, maar toch kan er volgens mental coach Didier De Backer nog 90 % winst behaald worden.

Lees meer »
Hamas laat 24 gijzelaars vrij: wat weten we over hen? En hoe moet het nu verder?
VRT NWS
VRT NWS

Hamas laat 24 gijzelaars vrij: wat weten we over hen? En hoe moet het nu verder?

Iets na 15 uur onze tijd heeft de Palestijnse terreurbeweging Hamas verschillende Israëlische gijzelaars vrijgelaten. Eerder hadden Israël en Hamas een akkoord bereikt om 13 gijzelaars vrij te laten in ruil voor 50 Palestijnse gevangenen, maar onverwacht werden daarbovenop een tiental Thaise gijzelaars vrijgelaten. Wat weten we over de gijzelaars? En hoe moet het nu verder?

Lees meer »