Krantenkoppen

Pop-up Bar Unique in Maldegem brengt drie maanden lang après-skisfeer

In het voormalige pand van supermarkt Carrefour in de Brielstraat opent pop-up Bar Unique weer de deuren. Initiatiefnemers Cédric De Smet, Christophe Bollé en Karel De Lille zijn er alvast helemaal klaar voor. “Het interieur van onze après-skihut werd volledig vernieuwd”, zegt Cédric De Smet.

“Deze keer werken we op vrijdag en zaterdag telkens met een dj en zullen er ook thema-avonden op het programma staan. Ook serveren we weer typische winterse gerechten als raclette en tartiflette. Ook halve liters en pittige shotjes horen bij ons uiteraard tot de mogelijkheden. Wat opvalt, is dat we dit jaar al heel wat aanvragen binnen kregen voor bedrijfsfeesten”, klinkt het enthousiast. Bar Unique is open op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17 uur. (MIWI/foto MIWI)

The post Pop-up Bar Unique in Maldegem brengt drie maanden lang après-skisfeer is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Vers bloed nodig om Folklorefeesten in Lichtervelde te redden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vers bloed nodig om Folklorefeesten in Lichtervelde te redden

Het Folklorecomité, organisator van de Folklorefeesten, houdt er eind dit jaar mee op. De huidige bestuursploeg is op zoek naar nieuwe mensen die het comité op termijn over willen nemen. Dat bleek na een vraag van raadslid Gaby Vandekerckhove (SOMM) tijdens de gemeenteraad.
The post Vers bloed nodig om Folklorefeesten in Lichtervelde te redden appeared first on KW.be.

Lees meer »
Amaris (17) lanceert eigen bier voor De Warmste Week
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Amaris (17) lanceert eigen bier voor De Warmste Week

De 17-jarige Amaris, dochter van voormalige Damse Brouwer Kurt De Fauw, liet een biertje brouwen ten voordele van De Warmste Week. “Mijn papa, die vorig jaar samen met zijn vennoot Dieter Mestdagh de brouwerij verkocht, vond het wel leuk om voor het goede doel nog één keer te brouwen.”
The post Amaris (17) lanceert eigen bier voor De Warmste Week

Lees meer »
Bart Kaëll ontpopt zich tot jurylid in ‘Starstruck’: is nieuwe programma een kopie van ‘De Soundmixshow’?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Bart Kaëll ontpopt zich tot jurylid in ‘Starstruck’: is nieuwe programma een kopie van ‘De Soundmixshow’?

Een eigentijdse versie van de ‘Soundmixshow’, maar anno 2023: dat is ‘Starstruck’, waarin onbekende Vlamingen worden getransformeerd in muzikale supersterren. Er is ook een rol weggelegd voor ‘Soundmixshow’-icoon Bart Kaëll, die transformeert van vrolijke host naar gevreesd jurylid. Hij haalt herinneringen op aan die gloriedagen, en vertelt wat dit programma zo verschillend maakt van zijn voorganger. “Wist je dat ik

Lees meer »
Harder, beter, sneller: de opmerkelijke cijfers achter de transformatie van Anderlecht na één jaar Riemer
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Harder, beter, sneller: de opmerkelijke cijfers achter de transformatie van Anderlecht na één jaar Riemer

Brian Riemer (45) is één jaar trainer van Anderlecht. Paars-wit ging in die twaalf maanden van ploeg in crisis over tot titelkandidaat. Anderlecht pakt niet alleen meer punten, ook in het balbezit en de intensiteit zijn er opmerkelijke veranderingen waarneembaar. Al is er ook wat statistisch geluk gemoeid bij de paars-witte opmars. Een blik op de evolutie van Anderlecht met

Lees meer »
Stijn (30) roept op tot een meer inclusief beleid in West-Vlaanderen: “Wil niet gezien worden als een inwoner met een beperking”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Stijn (30) roept op tot een meer inclusief beleid in West-Vlaanderen: “Wil niet gezien worden als een inwoner met een beperking”

Zondag 3 december is Internationale Dag voor Personen met een Beperking. Voor Stijn Vandamme, ambassadeur van de InclusieAmbassade, een aanleiding om nog maar eens aandacht te vragen voor een meer inclusief beleid in onze steden en gemeenten. “Ik zou graag gezien worden als een inwoner van Jabbeke, niet als een inwoner met een beperking.”
The post Stijn (30) roept op

Lees meer »
Pastoor ontslagen nadat voormalige Disney-ster sexy videclip opneemt in kerk
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Pastoor ontslagen nadat voormalige Disney-ster sexy videclip opneemt in kerk

De Amerikaanse zangeres Sabrina Carpenter (24) scoort een hit met haar laatste clip, maar die zorgt voor afschuw bij een Amerikaans bisdom. Zo is nu een pastoor uit zijn functie gezet omdat hij de voormalig Disney-ster opnames liet maken in zijn kerk. Het bisdom vindt het resultaat zo fout dat het gebouw opnieuw “geheiligd” moest worden. Carpenter heeft alvast een

Lees meer »
Inloophuis ‘t Koeterke in Izegem steekt in het nieuw
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Inloophuis ‘t Koeterke in Izegem steekt in het nieuw

Het resultaat mag gezien worden: inloophuis ‘t Koeterke in de Wijngaardstraat oogt na een ingrijpende renovatie frisser dan ooit. Dankzij de Warmste Week kon dit gefinancierd worden. Meteen werd er ook een computerhoek toegevoegd. “Ideaal in het streven naar e-inclusie”, klinkt het.
The post Inloophuis ‘t Koeterke in Izegem steekt in het nieuw appeared first on KW.be.

Lees meer »