Krantenkoppen

Sigurd Tanghe geeft aftrap van G-voetbalwedstrijd Kortrijk-Izegem

Onlangs nam G-Voetbal Kortrijk het op tegen F. C. Mandel United Izegem. Kunstenaar Sigurd Tanghe, bekend van The Sky is the Limit, gaf de aftrap van de match. Trainer Dave Vanhoutte hoopt met BV’s G-sport meer onder de aandacht te brengen. Sigurd Tanghe gaat daar volmondig mee akkoord. “Toen me de vraag gesteld werd, heb ik geen seconde getwijfeld. Solidariteit vind ik een belangrijke waarde. Het is belangrijk om je medemensen te helpen waar nodig”, aldus Sigurd. (SV/foto SV)

The post Sigurd Tanghe geeft aftrap van G-voetbalwedstrijd Kortrijk-Izegem is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Astrid Coppens opent eerste Vlaamse inloophuis voor zwangerschapsverlies in Geel: “Zelf ook twee kindjes verloren tijdens zwangerschap”
VRT NWS
VRT NWS

Astrid Coppens opent eerste Vlaamse inloophuis voor zwangerschapsverlies in Geel: “Zelf ook twee kindjes verloren tijdens zwangerschap”

In Geel is het eerste Vlaamse inloophuis geopend voor vrouwen en hun partners die te maken krijgen met zwangerschapsverlies. In het inloophuis kunnen ze terecht voor meer informatie en kunnen ze praten met lotgenoten. "Heel veel vrouwen in Vlaanderen kampen met een pril zwangerschapsverlies. Hoogste tijd dat we hen daarin gaan steunen", zegt oprichtster Shanti Van Genechten.

Lees meer »
Toneelkring Reynaert jubileert met VOS
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Toneelkring Reynaert jubileert met VOS

Op 24 en 25 november en op 2, 3, 8 en 9 december speelt Reynaert het stuk VOS in het Gemeenschapshuis. Het gaat om een feestelijke jubileumproductie, want de toneelkring viert zijn 75ste verjaardag. “Vijfentwintig jaar na de vorige productie, voor onze vijftigste verjaardag, brengen we een frisse, nieuwe versie van de saga over Reynaert”,
The post Toneelkring Reynaert jubileert

Lees meer »
“Ik heb mijn huis moeten verkopen voor gerechtigheid”: vader van omgekomen arbeider krijgt gelijk na 10 jaar bittere strijd
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

“Ik heb mijn huis moeten verkopen voor gerechtigheid”: vader van omgekomen arbeider krijgt gelijk na 10 jaar bittere strijd

Het Antwerpse hof van beroep heeft Team Industrial Services schuldig bevonden aan een dodelijk werkongeval bij olieraffinaderij Total in 2013. Daarbij kwamen boezemvrienden German Duran Pacheco en William Van Robbroeck om het leven. Team werd net als Total vorig jaar in eerste aanleg al veroordeeld, maar in tegenstelling tot Total ging Team in beroep. Guido Dirix, de vader van German

Lees meer »
KIJK – Loods met kippen uitgebrand in Anzegem, rookontwikkeling van ver te zien
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

KIJK – Loods met kippen uitgebrand in Anzegem, rookontwikkeling van ver te zien

In Anzegem is dinsdagvoormiddag brand uitgebroken in een loods met kippen bij Legkippen Desloovere. Het gebouw is volledig uitgebrand, zegt brandweerzone Fluvia. Mogelijk zijn asbestdeeltjes vrijgekomen. De rookontwikkeling was alvast van ver te aanschouwen.
The post KIJK – Loods met kippen uitgebrand in Anzegem, rookontwikkeling van ver te zien appeared first on KW.be.

Lees meer »
Federale, Vlaamse, en Brusselse regering veroordeeld voor ontoereikend klimaatbeleid
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Federale, Vlaamse, en Brusselse regering veroordeeld voor ontoereikend klimaatbeleid

Het Brusselse hof van beroep heeft donderdag de Belgische staat, het Vlaams Gewest, en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest veroordeeld omdat ze te weinig inspanningen hebben gedaan en doen om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen. Dat meldt persmagistraat Anne Leclerc. In eerste aanleg was ook het Waals Gewest veroordeeld, maar volgens het hof van beroep heeft dat gewest wel

Lees meer »
STREAMINGTIPS. Dood in Venetië en de échte versie van ‘Squid Game’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

STREAMINGTIPS. Dood in Venetië en de échte versie van ‘Squid Game’

Niets zo fijn als na een drukke werkweek in de zetel ploffen en een serie bekijken. Ziet u echter – met al die verschillende streamingdiensten – door het streamingbos de bomen niet meer? Dan zijn we er iedere vrijdag om u te helpen. Kakelverse reeksen, het nieuwste seizoen van oude getrouwen of verborgen pareltjes: u ontdekt ze hier.

Lees meer »