Krantenkoppen

Spaghetti-ingewanden en existentiële crises: de wervelende doorstart van Rick and Morty

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Opmerkelijke deal: na twee gestolen Van Goghs en informatie over grote drugsbonzen geeft maffiabaas nu eiland in Dubai aan het Italiaanse gerecht 
VRT NWS
VRT NWS

Opmerkelijke deal: na twee gestolen Van Goghs en informatie over grote drugsbonzen geeft maffiabaas nu eiland in Dubai aan het Italiaanse gerecht 

In de Italiaanse rechtbank is een opmerkelijke deal voorgesteld: in ruil voor strafvermindering heeft maffiabaas en drugsbaron Raffaele Imperiale zijn eiland in Dubai overhandigd aan de Italiaanse autoriteiten. Het is overigens niet zijn eerste deal met het gerecht. Van gestolen Van Gogh’s tot informatie over andere drugsbazen: dit is zijn verhaal.

Lees meer »
Gwyneth Paltrow kiest voor Belgische klanken: Stromae & Angèle zijn topfavoriet in haar ‘Spotify Wrapped’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Gwyneth Paltrow kiest voor Belgische klanken: Stromae & Angèle zijn topfavoriet in haar ‘Spotify Wrapped’

Woensdagmiddag werd de nieuwe ‘Spotify Wrapped’ gelost. Tal van Amerikaanse artiesten, waaronder Taylor Swift, Bad Bunny en The Weeknd, sieren de lijstjes wereldwijd. Maar bij Gwyneth Paltrow zijn er ook twee Belgische artiesten die haar top 5 bekleden. De actrice, bekend van haar rol in ‘Iron Man’, bekroont Stromae als haar favoriete artiest van 2023. Maar ook Angèle staat op

Lees meer »
Stevige degradatiestrijd dreigt voor Katjes Ieper
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Stevige degradatiestrijd dreigt voor Katjes Ieper

Het is een complex seizoen voor Katjes Ieper, dat voorlopig niet weggeraakt uit de degradatiezone in reeks Promo 3. Secretaris Miranda Vanderstraeten hoopt op progressie en wil vooral benadrukken dat de jeugdwerking bij de Katjes floreert.
The post Stevige degradatiestrijd dreigt voor Katjes Ieper appeared first on KW.be.

Lees meer »
Gewezen sasmeester Jérôme Vermeersch (101) is overleden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Gewezen sasmeester Jérôme Vermeersch (101) is overleden

In woonzorgcentrum De Boomgaard in Langemark is Jérôme Vermeersch (101) gestorven. Hij woonde destijds in Woumen waar hij werd geboren. Als sasmeester had hij in de loop der jaren verschillende werkplekken. Van Boezinge en Lo tot in Bredene. Vijf maanden geleden overleed zijn echtgenote. Ze werd 99 jaar en woonde ook in De Boomgaard. Jérôme en Marie-Louise waren 72 jaar

Lees meer »
Miss België-finalistes krijgen voor het eerst steun van mental coach: “Niet iedereen accepteert dat schoonheid vanbinnen zit”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Miss België-finalistes krijgen voor het eerst steun van mental coach: “Niet iedereen accepteert dat schoonheid vanbinnen zit”

Trans vrouw Lennie staat op voor de groep Miss België-finalistes en spreekt uit: “Ik ben écht een vrouw.” “Dan denk ik: missie geslaagd”, zegt Steve Boedt (48). Voor het eerst in de Miss België-geschiedenis is een mental coach mee op de finalistenreis. Om hun zelfvertrouwen op te krikken, maar ook om zich te weren tegen online haat. Wat voor oefeningen

Lees meer »
De andere zoon van Karel: wie is Frédéric De Gucht, de ondernemer die het opneemt voor Jean-Jacques?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

De andere zoon van Karel: wie is Frédéric De Gucht, de ondernemer die het opneemt voor Jean-Jacques?

Op de recente partijraad van Open Vld nam Frédéric De Gucht het bijzonder fel op voor zijn jongere broer Jean-Jacques. “Een liberaal kopstuk — nota bene, ex-partijvoorzitter — die een overstap overweegt naar Lijst Dedecker, moet nu toch niet beloond worden met een tweede plek op de Vlaamse lijst?”, zei hij over Egbert Lachaert. Wie is de bijzonder succesvolle ‘andere

Lees meer »
Na al officieel 2 jaar ‘de blonde van K3′ te zijn, verklapt Julia haar ultieme hoogtepunt: “Dat was echt niet normaal”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Na al officieel 2 jaar ‘de blonde van K3′ te zijn, verklapt Julia haar ultieme hoogtepunt: “Dat was echt niet normaal”

Van relaxen is bij Hanne, Marthe en Julia dit weekend geen sprake. Met de eerste ‘SingAlong Party’ vrijdagavond, plus alle ‘De Grote Sinterklaas Shows’ opgeteld staan ze maar liefst 5 keer in het grote Sportpaleis. Voor het eerst ziet de goed heilig man deze K3-formatie live aan het werk. De eerste Sint-show met Julia kon niet door gaan wegens corona

Lees meer »
Voor en na: dronebeelden tonen ravage in Gaza
De Standaard
De Standaard

Voor en na: dronebeelden tonen ravage in Gaza

Een verzameling dronebeelden van het persagentschap Reuters toont verschillende steden in Gaza voor en na de start van de Israëlische aanvallen. De vergelding van het Israëlische leger voor de aanval van Hamas op 7 oktober heeft al aan meer dan 13.000 mensen in Gaza het leven gekost. Bijna twee miljoen mensen zijn op de vlucht.

Lees meer »