Krantenkoppen

Stress neemt toe bij Emile van ‘Blind getrouwd’: “Hoe dichter je bij beslissingsmoment komt, hoe moeilijker het wordt”

Dé hamvraag in de voorlaatste aflevering van ‘Blind getrouwd’: blijven Emma en Emile, en Matthieu en Isabelle getrouwd of besluiten ze te scheiden? Voor deze twee koppels loopt het experiment ten einde .

Meer krantenkoppen in België

Hulpkok voor rechter nadat hij cannabis vindt in leegstaande caravan en die meeneemt in zijn wagen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Hulpkok voor rechter nadat hij cannabis vindt in leegstaande caravan en die meeneemt in zijn wagen

In Ieper moet een man zich verantwoorden voor de rechter nadat hij werd betrapt in het bezit van drugs achter het stuur. De automobilist haalde, toen hij werd staande gehouden, spontaan een zakje cannabis boven waarvan hij beweerde het te hebben gevonden in een leegstaande caravan op camping Ypra in Kemmel.
The post Hulpkok voor rechter nadat hij cannabis vindt

Lees meer »
Bouw van eerste gasloos zwembad in ons land gaat van start: “We boren tot 1.250 meter diep voor warmte”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Bouw van eerste gasloos zwembad in ons land gaat van start: “We boren tot 1.250 meter diep voor warmte”

Vrijdagmorgen werd symbolisch de eerste steen gelegd van het nieuwe zwembad in Bredene in het bijzijn van de burgemeester en enkele schepenen. In mei startten de voorbereidende werken al, maar nu is de bouw echt begonnen. “Het zwembad zal verwarmd worden dankzij unieke geothermische boringen tot 1.250 meter diep”, zegt burgemeester Steve Vandenberghe (Vooruit).
The post Bouw van eerste gasloos

Lees meer »
Christmas World verwacht stormloop voor Black Friday: “Op kerst besparen mensen niet”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Christmas World verwacht stormloop voor Black Friday: “Op kerst besparen mensen niet”

Vorige week zaterdag opende, na een schrikkeljaar, Christmas World opnieuw zijn deuren in de Kapellestraat. Uitbaatster Naima Ceylan (39) haalt met haar vijf kerstwinkels zelf ook haar hartje op aan kerst. “Wie wordt daar nu níet vrolijk van?”
The post Christmas World verwacht stormloop voor Black Friday: “Op kerst besparen mensen niet” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Alternatieve ‘Sinterklaas’ in stadhuis van Gent zorgt voor politieke rel: “Dit suggereert dat het hele kinderfeest racistisch is”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Alternatieve ‘Sinterklaas’ in stadhuis van Gent zorgt voor politieke rel: “Dit suggereert dat het hele kinderfeest racistisch is”

Een gepland bezoek van ‘Queen Nikkolah’ aan Gent maakte gisteren boze reacties los en leidde zelfs tot spanning tot in het stadsbestuur. Het gaat om een artistiek project van een zwarte, vrouwelijke ‘Sinterklaas’. Dat die in het stadhuis zou worden ontvangen, en net op 6 december, was voor velen een brug te ver. Na de heisa wordt het evenement verplaatst.

Lees meer »
VIVES-studenten kapen Hotel Les Dunes voor wintereditie Trammelant: “Unieke eenmalige beleving”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

VIVES-studenten kapen Hotel Les Dunes voor wintereditie Trammelant: “Unieke eenmalige beleving”

Fans van Trammelant komen voor één keer ook aan hun trekken in de donkerste maand van het jaar: een groep tweedejaarsstudenten van VIVES LoReCa kaapt in de week van 11 tot 17 december Hotel Les Dunes voor een heuse ‘Winter Trammelant’. De gasten worden een week lang ondergedompeld in een onvervalste belle époquesfeer, compleet met zwierige kostuums, afternoon tea en

Lees meer »
Burgemeester van Houthulst blikt terug op drukke periode door wateroverlast: “Er is nog veel werk aan de winkel”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Burgemeester van Houthulst blikt terug op drukke periode door wateroverlast: “Er is nog veel werk aan de winkel”

Crisisvergaderingen, evacuaties van mensen en dieren, noodopvang in het Heuvelhuis, vragen van bezorgde buurtbewoners… Burgemeester Jeroen Vandromme had de afgelopen twee weken de handen vol met de wateroverlast in Merkem. Met dankbaarheid voor de hulpdiensten en het gemeentepersoneel blikt hij terug op die drukke periode, al benadrukt hij ook dat het politieke werk nog moet beginnen.
The post Burgemeester van

Lees meer »
Voorwaardelijke celstraf voor exhibitionist die in lift van ziekenhuis Dendermonde geslachtsdeel toont aan 9-jarig meisje
VRT NWS
VRT NWS

Voorwaardelijke celstraf voor exhibitionist die in lift van ziekenhuis Dendermonde geslachtsdeel toont aan 9-jarig meisje

De rechter heeft een exhibitionist veroordeeld omdat hij vorig jaar in Dendermonde zijn geslachtsdelen toonde aan een 9-jarig meisje. Dat deed hij in de lift van het ziekenhuis AZ Blasius in Dendermonde. Daarop ontstond er een discussie met de tante van het meisje, en de man duwde hen allebei hardhandig uit de lift. Hij krijgt een voorwaardelijke celstraf van 8

Lees meer »
K-pop-band Blackpink krijgt onderscheiding van koning Charles tijdens staatsbezoek van Zuid-Korea
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

K-pop-band Blackpink krijgt onderscheiding van koning Charles tijdens staatsbezoek van Zuid-Korea

De Zuid-Koreaanse president Yoon Suk-yeol en zijn vrouw brengen momenteel een driedaags staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk. Ze kwamen niet alleen, want ook de immens populaire K-pop-band Blackpink mochten meereizen op uitnodiging van de koning. Ze kregen bovendien een koninklijke onderscheiding van hem. Die kregen ze voor hun inzet tegen klimaatverandering, een onderwerp dat in hun muziek aan bod komt

Lees meer »
Esthée verliest twee katten op korte tijd door vergiftiging: “Ik moet mijn andere poezen nu binnen houden”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Esthée verliest twee katten op korte tijd door vergiftiging: “Ik moet mijn andere poezen nu binnen houden”

Esthée Teirlinck uit de Statiestraat in Lichtervelde houdt voortaan haar katten binnen. In de laatste paar maanden werden twee van haar katten ziek door vergiftiging. Een diagnose die door de dierenarts werd bevestigd.
The post Esthée verliest twee katten op korte tijd door vergiftiging: “Ik moet mijn andere poezen nu binnen houden” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Ouders en zus van verongeluk­te Lauren (20): “We vinden een béétje troost in het besef dat hij op zijn gelukkigst is gegaan”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ouders en zus van verongeluk­te Lauren (20): “We vinden een béétje troost in het besef dat hij op zijn gelukkigst is gegaan”

Diepenbeek neemt maandag afscheid van een supergeliefde jongen. Van Lauren Adamczyk (20), die vorige week zaterdag werd doodgereden op straat. Vriend van velen. Een jongen die al heel lang wist dat je het best leeft alsof elke dag je laatste is. Zijn ouders, zus en vrienden geven hem hier het mooiste eerbetoon. “We hebben hem eigenlijk nooit ongelukkig geweten.”

Lees meer »
B-Fast biedt noodhulp aan Gaza
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

B-Fast biedt noodhulp aan Gaza

België heeft via de dienst B-Fast noodhulp aangeboden voor de inwoners van Gaza. Het gaat om tenten, slaapzakken, hygiënepakketten en medisch materiaal. Dat heeft de dienst woensdag bekendgemaakt met een persbericht.

Lees meer »