Krantenkoppen

Stress neemt toe in ‘Blind getrouwd’: “Hoe dichter je bij beslissingsmoment komt, hoe moeilijker het wordt”

Dé hamvraag in de voorlaatste aflevering van ‘Blind getrouwd’: blijven Emma en Emile, en Matthieu en Isabelle getrouwd of besluiten ze te scheiden? Voor deze twee koppels loopt het experiment ten einde .

Meer krantenkoppen in België

Nederlandse vertaling van controversiële boek verklapt ‘per ongeluk’ wie ‘racisten’ in Britse koningshuis zijn: verkoop stopgezet
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Nederlandse vertaling van controversiële boek verklapt ‘per ongeluk’ wie ‘racisten’ in Britse koningshuis zijn: verkoop stopgezet

‘Endgame’, het controversiële boek van Omid Scobie over het Britse koningshuis, is in België en Nederland tijdelijk uit de handel genomen door een fout in de Nederlandse vertaling. Dat bevestigt Xander Uitgevers, dat het boek in ons land en bij onze noorderburen uitgeeft. Volgens ‘RTL Boulevard’ komt dat omdat de Nederlandse versie ‘per ongeluk’ iets te veel prijsgaf. De namen

Lees meer »
Thorgan en Kylian Hazard over de Brusselse derby en hun familie: “Het is jammer dat Eden nu al gestopt is”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Thorgan en Kylian Hazard over de Brusselse derby en hun familie: “Het is jammer dat Eden nu al gestopt is”

De broederstrijd óp het veld tussen Thorgan (30) en Kylian Hazard (28) is door een knieblessure bij die laatste uitgesteld tot maart volgend jaar. Voor een steekspel náást het veld tussen de ‘Hazard-brothers’ zorgden wij, aan de vooravond van de Brusselse derby tussen Anderlecht en RWDM. “Als ik de clown van de familie ben, dan ben jij de mannequin, Thorgan.”

Lees meer »
Nederlandse vertaling van controversiële boek verklapt per ongeluk wie ‘racist’ in Britse koningshuis is: verkoop stopgezet
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Nederlandse vertaling van controversiële boek verklapt per ongeluk wie ‘racist’ in Britse koningshuis is: verkoop stopgezet

‘Endgame’, het controversiële boek van Omid Scobie over het Britse koningshuis, is in België en Nederland tijdelijk uit de handel genomen door een fout in de Nederlandse vertaling. Dat bevestigt Xander Uitgevers, dat het boek in ons land en bij onze noorderburen uitgeeft. In de internationale berichtgeving wordt nu gespeculeerd of de Nederlandse versie iets te veel prijsgaf.

Lees meer »
Paul Gheysens bedreigde bewoners die zich verzetten tegen zijn golfproject: “Ik weet hoe ik u kan hebben”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Paul Gheysens bedreigde bewoners die zich verzetten tegen zijn golfproject: “Ik weet hoe ik u kan hebben”

“Ik weet hoe ik u kan hebben”, zei vastgoedontwikkelaar Paul Gheysens tegen de vrouw van een van de tegenstanders van zijn golfproject in Knokke-Heist, waarop hij naar haar kindjes keek. Al jaren gaan er geruchten de ronde over bedreigingen door de Ghelamcobaas aan wie hem voor de voeten loopt. Nu praatten betrokkenen voor het eerst openlijk voor de camera’s

Lees meer »
Zaakvoerder van ABC Carnaval in Menen is overleden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Zaakvoerder van ABC Carnaval in Menen is overleden

Derdeprovincialer FC Aalbeke Sport is in diepe rouw na het overlijden van ex-speler en sponsor Karim Delahousse (34). Enkele weken geleden verhuisde hij van Menen naar Aalbeke waar hij opgroeide. Karim was de zaakvoerder van ABC Carnaval in de Moeskroenstraat op de Barakken in Menen. In juni 2019 nam hij deze speciaalzaak over. Karim lag al enkele weken in de

Lees meer »
Hannes Pylyser kijkt uit naar BK strandrace
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Hannes Pylyser kijkt uit naar BK strandrace

Hannes Pylyser toonde in de eerste strandraces al dat het met de conditie wel snor zit. De 18-jarige Westendenaar moet nu even afrekenen met een stevige verkoudheid, maar hoopt tegen het BK in Bredene zijn beste benen terug te vinden.
The post Hannes Pylyser kijkt uit naar BK strandrace appeared first on KW.be.

Lees meer »
KIJK – Loods met kippen uitgebrand in Anzegem, rookontwikkeling van ver te zien
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

KIJK – Loods met kippen uitgebrand in Anzegem, rookontwikkeling van ver te zien

In Anzegem is dinsdagvoormiddag brand uitgebroken in een loods met kippen bij Legkippen Desloovere. Het gebouw is volledig uitgebrand, zegt brandweerzone Fluvia. Mogelijk zijn asbestdeeltjes vrijgekomen. De rookontwikkeling was alvast van ver te aanschouwen.
The post KIJK – Loods met kippen uitgebrand in Anzegem, rookontwikkeling van ver te zien appeared first on KW.be.

Lees meer »
West-Vlamingen scoren best op ingangsexamen arts, tandarts en dierenarts
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

West-Vlamingen scoren best op ingangsexamen arts, tandarts en dierenarts

De West-Vlaamse studenten behaalden afgelopen jaar het hoogste slaagpercentage voor de toelatingsexamens van arts, tandarts en dierenarts in Vlaanderen. Van alle West-Vlamingen is er maar liefst 51 procent geslaagd. Dat tegenover hoogstens een veertigtal procent in de andere provincies.
The post West-Vlamingen scoren best op ingangsexamen arts, tandarts en dierenarts appeared first on KW.be.

Lees meer »