Krantenkoppen

Voormalige First Lady Rosalynn Carter overleden op 96-jarige leeftijd

Rosalynn Carter, voormalig First Lady en vrouw van ex-president Jimmy Carter, is zondag op 96-jarige leeftijd overleden in haar woning in Plains, Georgia. Dat meldt het Carter Center, een ngo die werd opgericht door de Carters.

Meer krantenkoppen in België

“Bepaalde mensen in zijn omgeving lieten Mannaert vallen”: Onze chef voetbal legt uit waarom Club-CEO afstand neemt van zijn grote liefde
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Bepaalde mensen in zijn omgeving lieten Mannaert vallen”: Onze chef voetbal legt uit waarom Club-CEO afstand neemt van zijn grote liefde

Club Brugge ziet straks een van dé bepalende figuren van het voorbije decennium vertrekken, want Vincent Mannaert stopt eind dit seizoen als CEO. Onze chef voetbal Niels Poissonnier ziet dat Mannaert een grote leemte na zal laten. “Hij combineerde het beste van twee werelden: intelligentie en dossierkennis met voetbalknowhow. Da’s weinigen op die positie gegeven.”

Lees meer »
Al sinds haar 11de confronteert ze Israëlische soldaten: opgepakte Ahed Tamimi staat nu op lijst voor vrijlating
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Al sinds haar 11de confronteert ze Israëlische soldaten: opgepakte Ahed Tamimi staat nu op lijst voor vrijlating

De Palestijnse activiste Ahed Tamimi (22), die begin november op de Westelijke Jordaanoever werd opgepakt door het Israëlische leger, staat volgens Israëlische media op de lijst van Palestijnse gevangenen die dinsdag vrijgelaten zullen worden in ruil voor Israëlische gijzelaars. Tamimi duikt al sinds haar 11de op in protestvideo’s en groeide uit tot een icoon van het Palestijnse verzet.

Lees meer »
Politiezone Vlas roept bewoners op aandachtig te zijn voor inbrekers tijdens donkere maanden na enkele recente feiten
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Politiezone Vlas roept bewoners op aandachtig te zijn voor inbrekers tijdens donkere maanden na enkele recente feiten

Nu we in de donkerste periode van het jaar zitten, neemt helaas ook het risico op woninginbraken toe. Het is ’s avonds vroeg donker maar toch is er nog veel volk op straat, waardoor verdachte personen en voertuigen minder opvallen. De politiezone Vlas doet een oproep om extra alert te zijn.
The post Politiezone Vlas roept bewoners op aandachtig te

Lees meer »
Hema opent honderdste Belgische winkel in Sint-Kruis
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Hema opent honderdste Belgische winkel in Sint-Kruis

Vrijdag opent HEMA haar honderdste winkel in Brugge aan de Maalse Steenweg. Hiermee gaat HEMA opnieuw voluit voor groei in ons land. De keten plant in heel het land nog minstens acht winkels te openen voor eind 2024.
The post Hema opent honderdste Belgische winkel in Sint-Kruis appeared first on KW.be.

Lees meer »
Johan en Geert verkopen 140 schilderijen van vader Omer Laire voor het goede doel: “Het was even nadenken wat te doen met de vele werken”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Johan en Geert verkopen 140 schilderijen van vader Omer Laire voor het goede doel: “Het was even nadenken wat te doen met de vele werken”

Ondanks dat hij pas op zijn 45ste begon met schilderen, liet de Ieperse hobbykunstenaar Omer Laire na zijn overlijden in 2018 meer dan 140 schilderijen na. Zijn kinderen gingen op zoek naar een bestemming voor de werken en kwamen op het idee om ze te verkopen voor het goede doel. “Priester Ettien Léon N’Guessan stelde voor om de opbrengst te

Lees meer »
“Ik wil niet sterven”: borstkanker van ‘Charmed’-actrice Shannen Doherty nu ook uitgezaaid naar beenmerg
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Ik wil niet sterven”: borstkanker van ‘Charmed’-actrice Shannen Doherty nu ook uitgezaaid naar beenmerg

De Amerikaanse actrice Shannen Doherty (52) is nog niet klaar om te sterven. Nadat ze te weten kwam dat haar borstkanker was uitgezaaid naar haar hersenen, maakt de ‘Charmed’-actrice nu ook bekend dat er een uitzaaiing op haar beenmerg is. In haar gloednieuwe podcast praat ze over leven met deze verschrikkelijke ziekte. “Ik wil nog niet sterven.”

Lees meer »
KIJK. “Dat zie je niet vaak, hé”: Noa Lang toont emotionele kant wanneer moeilijke jeugdjaren ter sprake komen in interview
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. “Dat zie je niet vaak, hé”: Noa Lang toont emotionele kant wanneer moeilijke jeugdjaren ter sprake komen in interview

Noa Lang (24) laat zich vaak van zijn stoerste kant zien, maar de Nederlandse aanvaller heeft ook een klein hartje. In de podcast ‘Spelershome’ van zijn club PSV wordt Lang emotioneel als enkele mooie woorden van zijn moeder over Langs jeugd ter sprake komen. Hij spreekt vervolgens ook over de mentale problemen die hij als tiener moest overwinnen.

Lees meer »