Krantenkoppen

Voormalige First Lady Rosalynn Carter overleden op 96-jarige leeftijd

Rosalynn Carter, voormalig First Lady en vrouw van ex-president Jimmy Carter, is zondag op 96-jarige leeftijd overleden in haar woning in Plains, Georgia. Dat meldt het Carter Center, een ngo die werd opgericht door de Carters.

Meer krantenkoppen in België

Beperkte schade bij appartementsgebouw in Roeselare nadat probleem met kerstverlichting brand veroorzaakt
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Beperkte schade bij appartementsgebouw in Roeselare nadat probleem met kerstverlichting brand veroorzaakt

Donderdagochtend ontstond er omstreeks 9.30 uur een brand in een van de appartementen in het Noordhof, in Roeselare. De brandweer kon het vuur snel blussen, de schade bleef uiteindelijk beperkt. Oorzaak van de brand was een probleem rond de transformator van de kerstverlichting.
The post Beperkte schade bij appartementsgebouw in Roeselare nadat probleem met kerstverlichting brand veroorzaakt appeared first on

Lees meer »
Noël Slangen en dé les voor de Vlaamse partijen na de verkiezingsuitslag in Nederland: “In een pand naast McDonald’s verkoop je best geen hamburgers”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Noël Slangen en dé les voor de Vlaamse partijen na de verkiezingsuitslag in Nederland: “In een pand naast McDonald’s verkoop je best geen hamburgers”

Na de historische zege van de extreemrechtse Partij Voor de Vrijheid (PVV) van Geert Wilders in Nederland, vraagt iedereen zich natuurlijk af of Vlaams Belang volgend jaar die stunt in Vlaanderen kan herhalen. “Als onze traditionele partijen dezelfde fouten maken als hun tegenhangers in Nederland, bestaat die kans zeker”, denkt politiek analist Noël Slangen. Over welke fouten heeft hij het?

Lees meer »
“Voor de koers zeg ik hem nog vaak: ‘Max jongen, kijk alsje­blieft uit’”: HLN sprak met Jos Verstappen, trotse én bezorgde vader van de wereldkampioen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Voor de koers zeg ik hem nog vaak: ‘Max jongen, kijk alsje­blieft uit’”: HLN sprak met Jos Verstappen, trotse én bezorgde vader van de wereldkampioen

Hij deelt de hotelkamer niet meer met zijn zoon. Zegt niet meer hoe hij die bocht moet nemen. “Hij weet dat intussen wel beter dan ik.” Een glimlach. Onze F1-journalist schoof aan bij Jos Verstappen (51), ex-F1-coureur en -coach en vandaag trotse vader van de drievoudige wereldkampioen. Een gesprek over hoe hij nog altijd in een droom leeft en zich

Lees meer »
Sarah Vandeursen balanceert tussen De Ideale Wereld en Wokeland: “Ik maak het mezelf graag verschrikkelijk moeilijk”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Sarah Vandeursen balanceert tussen De Ideale Wereld en Wokeland: “Ik maak het mezelf graag verschrikkelijk moeilijk”

Nadat ze zich al verdiepte in gender voor de bekroonde docureeks ‘Sarah in Genderland’, pakt Sarah Vandeursen het meest controversiële thema van de afgelopen jaren aan: woke. Want er is vaak geen ruimte voor nuance en context, waar de televisiemaakster naar eigen zeggen behoorlijk ongemakkelijk van wordt. Een boeiend gesprek over de zin en onzin van een mening, haar terugkeer

Lees meer »
LIVE GROEP C. Verzekert Real zich tegen Napoli van groepswinst?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE GROEP C. Verzekert Real zich tegen Napoli van groepswinst?

In groep C van de Champions League is Real Madrid al zeker van een plaats in de volgende ronde. Kan de Koninklijke zich tegen Napoli ook verzekeren van groepswinst? De Italianen kunnen dan weer hún ticket voor de knock-outfase veiligstellen, al zijn ze daarvoor ook afhankelijk van het resultaat van Braga tegen Union Berlin. Volg de wedstrijden in onze liveblog!

Lees meer »
KFC Varsenare mikt op stek in top vijf
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

KFC Varsenare mikt op stek in top vijf

Door de algemene afgelasting kon het duel tegen nummer drie Rumbeke niet doorgaan. Nu staan de jongens van coach Stefaan Ameel voor de kraker op bezoek bij een nieuwe topper: SV Wevelgem City.
The post KFC Varsenare mikt op stek in top vijf appeared first on KW.be.

Lees meer »
Vrouw riskeert haar leven op 30 meter hoogte voor… propere ramen
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Vrouw riskeert haar leven op 30 meter hoogte voor… propere ramen

Een vrouw uit het Chinese Panjin is vrijdag gefilmd toen ze op een erg gevaarlijke manier haar ramen lapte. Op de beelden is te zien hoe de vrouw zonder enige vorm van beveiliging op de zevende verdieping (zo’n 30 meter hoog) haar ramen langs de buitenkant wast. Een buurvrouw maakte het filmpje omdat ze haar ogen niet kon geloven. “Ik

Lees meer »