Krantenkoppen

Vrouw in coma na val tijdens concert Robbie Williams

Tijdens een concert van Robbie Williams in de Australische stad Sydney is een vrouw op leeftijd hard gevallen. Zij vecht in het ziekenhuis voor haar leven.

Meer krantenkoppen in België

Team Visma-Lease a Bike definitief nieuwe naam van ploeg Wout van Aert
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Team Visma-Lease a Bike definitief nieuwe naam van ploeg Wout van Aert

De nieuwe naam van wielerploeg Team Jumbo-Visma wordt definitief Team Visma-Lease a Bike. De tweede naamgever komt zoals eerder al bekend was uit de stal van het Nederlandse bedrijf PON dat al sponsor van het team is. Dat maakt de ploeg van Wout van Aert, Tiesj Benoot en Tosh Van der Sande vandaag officieel. Lease a Bike stond afgelopen jaar

Lees meer »
Oostende kent culinaire revival
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Oostende kent culinaire revival

Vijftien vermeldingen in de nieuwe Gault&Millau, waaronder vijf stijgers en vier nieuwe namen. Het was ooit anders. Oostende beleeft na mindere tijden een culinaire revival. De jarenlange inspanningen voor en investeringen in de troeven van de Oostendse gastronomie renderen, tot vreugde van het toeristisch bestel in de Stad aan Zee. “Toerisme is ook eten en drinken”, luidt het. Zo veroverde

Lees meer »
“Kate en Meghan hebben al 4 jaar geen contact, Charles noemde Harry een idioot en William vertrouwt zijn vader niet meer”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Kate en Meghan hebben al 4 jaar geen contact, Charles noemde Harry een idioot en William vertrouwt zijn vader niet meer”

Royalty-auteur Omid Scobie, bekend van ‘Finding Freedom’, heeft een nieuw boek klaar. In ‘Endgame’ doet hij heel wat onthullingen over de vete tussen prins Harry en Meghan Markle, en de rest van de Britse royals. Scobie zou volgens velen een rechtstreekse lijn hebben naar Meghan, waardoor zijn vertellingen steeds met veel aandacht worden gelezen. De man meent onder andere dat

Lees meer »
Margriet Hermans en Steve Willaert gehuldigd voor Radio2 Eregalerij: “De kers op de taart van mijn carrière”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Margriet Hermans en Steve Willaert gehuldigd voor Radio2 Eregalerij: “De kers op de taart van mijn carrière”

Het Kursaal van Oostende krijgt hoog bezoek. Zangeres Margriet Hermans (69) en componist Steve Willaert (62) worden er voor de Radio 2 Eregalerij in de bloemetjes gezet voor hun ‘Leven Vol Muziek’. Ze genieten van een muzikaal eerbetoon door enkele collega-artiesten zoals Aaron Blommaert en Margriets eigen dochter Celien. Niels Destadsbader neemt de presentatie op zich.

Lees meer »
DE INSIDER. Een apart stoeltje voor je handtas, een hemels hapje en… een peperdure rekening: onze vrouw ging eten in Boury, het nieuwe beste restaurant van België
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

DE INSIDER. Een apart stoeltje voor je handtas, een hemels hapje en… een peperdure rekening: onze vrouw ging eten in Boury, het nieuwe beste restaurant van België

De nieuwe Gault&Millau-gids is voorgesteld, en dé grote winnaar is restaurant Boury in Roeselare. Het steeg naar 19/20 en wordt daarmee het nieuwe beste restaurant van Vlaanderen. Chef consument Lise Smout ging er al eten, en keek de ogen uit. “We werden echt wel verwend. Het hapje van bladerdeeg was het lekkerste wat ik ooit gegeten heb. Al was ik

Lees meer »
Pommelien Thijs verpulvert MIA’s-record, hoe speelt ze dat klaar? “Zo’n fenomeen staat eens in 20 jaar op”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Pommelien Thijs verpulvert MIA’s-record, hoe speelt ze dat klaar? “Zo’n fenomeen staat eens in 20 jaar op”

Het record is aan diggelen. Pommelien Thijs (22) schudt als Nederlandstalige artieste met negen nominaties voorgoed de kaarten bij de MIA’s, en haar album ‘Per Ongeluk’ werd afgelopen jaar het meest gestreamd op Spotify. De popprinses kroonde zich zo tot koningin én veegde daarmee in één klap het laatste beetje ‘linkse’ stof van de MIA’s weg. Maar wat maakt dat

Lees meer »
Ondanks de scheiding van Fleur en Alexander in ‘Blind getrouwd’: “Op een ­bepaalde manier ga je wel van elkaar houden”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ondanks de scheiding van Fleur en Alexander in ‘Blind getrouwd’: “Op een ­bepaalde manier ga je wel van elkaar houden”

Het verhaal van Fleur (29) en Alexander (29) uit ‘Blind getrouwd’ is over en uit. Zonder ooit één aanvaring of minder moment te hebben beleefd, ziet het koppel geen toekomst samen. In een openhartig gesprek met ‘TV Familie’ vertellen Fleur en Alexander nu over hun huwelijk, hun gevoelens én hun huidige band als goeie vrienden. En wat als een nieuwe

Lees meer »
Uitspraken van Udo over waterlek tijdens optreden schieten in verkeerde keelgat: “Van een oud-leerling verwacht je meer dankbaarheid”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Uitspraken van Udo over waterlek tijdens optreden schieten in verkeerde keelgat: “Van een oud-leerling verwacht je meer dankbaarheid”

Er zit een haar in de boter tussen zanger Udo en zijn oude basisschooltje in Nossegem. Aanleiding is een optreden afgelopen weekend waarbij duidelijk werd dat er in het turnzaaltje water binnensijpelt. De directie is er niet over te spreken dat Udo zich nogal in verregaande terminologie uitsprak over het lek. “Er wordt van een mug een olifant gemaakt.”

Lees meer »
“Ze moet zo ver mogelijk bij haar kinderen vandaan blijven”: vrouw krijgt drie jaar cel na fatale overdosis tijdens drugsfeestje in Ruddervoorde
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

“Ze moet zo ver mogelijk bij haar kinderen vandaan blijven”: vrouw krijgt drie jaar cel na fatale overdosis tijdens drugsfeestje in Ruddervoorde

Het slachtoffer voelde koud aan en zijn bed lag vol braaksel, maar toch besloot de Ruddervoordse vrouw die naast hem lag eerst nog een koffietje te drinken. Pas 4,5 uur later belde ze de hulpdiensten. Nu krijgt Kathy S. (46) drie jaar effectieve celstraf voor onopzettelijke doding. “Ze hield een drugsfeestje in het bijzijn van haar kinderen”, fulmineerde de rechter.<br

Lees meer »