Krantenkoppen

“Wat destijds voor Vincent Kompany gold, geldt ook voor Romelu Lukaku: alles wat ná hem komt, zal minder zijn”

In de naam van de Vader, de Zoon, de Heilige Romelu, Amen. De Rode Duivels gaan als reekshoofd naar het EK. Onze chef voetbal Niels Poissonnier zingt de lof van een tactisch sterke bondscoach, een betoverende Doku en een genadeloze spits: RL10, de recordbreker. “De 30.000 op de Heizel lagen één voor één aan zijn voeten.”

Meer krantenkoppen in België

LIVE ISRAËL. Voorbereidingen in volle gang voor uitwisseling gijzelaars voor gevangenen – Ondanks gevechtspauze toch Palestijnen gedood, zegt Hamas
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Voorbereidingen in volle gang voor uitwisseling gijzelaars voor gevangenen – Ondanks gevechtspauze toch Palestijnen gedood, zegt Hamas

Nu de gevechtspauze ingegaan is in de Gazastrook, keren duizenden ontheemde Palestijnen terug naar het noorden. De ontheemden hopen hun huizen en familieleden te controleren. Het Israëlisch leger waarschuwt echter dat de oorlog nog niet voorbij is: de noordelijke regio blijft een “gevaarlijke oorlogszone” en verplaatsingen zijn er verboden. Volgens Hamas zijn er vanochtend twee Palestijnen gedood bij confrontaties met

Lees meer »
Mélissa (32) verrast omdat ze weduwepensioen door de vingers ziet glippen: “We woonden wettelijk samen, maar dat telt niet”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Mélissa (32) verrast omdat ze weduwepensioen door de vingers ziet glippen: “We woonden wettelijk samen, maar dat telt niet”

De grote liefde van Mélissa is veel te snel overleden. De Waalse vrouw trekt nu bij onze collega’s van RTL aan de alarmbel omdat ze dacht recht te hebben op het weduwepensioen. Dat geld ziet ze echter door de vingers glippen omdat ze enkel wettelijk samenwoonde met Adrien en dus niet met hem getrouwd was. Dat een boterbriefje zo’n wezenlijk

Lees meer »
Schoenenwinkels mogen niet zomaar Birkenstock verkopen: “We gaven precies een presentatie in een Louis Vuitton-kantoor”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Schoenenwinkels mogen niet zomaar Birkenstock verkopen: “We gaven precies een presentatie in een Louis Vuitton-kantoor”

Alsof ze een examen moeten afleggen, ondanks 40 jaar geleden al geslaagd. Zo voelt het voor heel wat Belgische schoenenwinkels nu ze plots geen Birkenstocks meer mogen verkopen. Wie het merk nog wil aanbieden, moet zijn imago verdedigen bij het hoofdkantoor in Amsterdam. Maar hoe ervaren Belgische schoenenwinkels die wending? “Dit is broodroof”, zegt Olivier Schatteman van Sandra in Knokke.

Lees meer »
Federale, Vlaamse, en Brusselse regering veroordeeld voor ontoereikend klimaatbeleid
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Federale, Vlaamse, en Brusselse regering veroordeeld voor ontoereikend klimaatbeleid

Het Brusselse hof van beroep heeft donderdag de Belgische staat, het Vlaams Gewest, en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest veroordeeld omdat ze te weinig inspanningen hebben gedaan en doen om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen. Dat meldt persmagistraat Anne Leclerc. In eerste aanleg was ook het Waals Gewest veroordeeld, maar volgens het hof van beroep heeft dat gewest wel

Lees meer »
Sikudhani blikt terug op overwinning ‘The Voice Kids’: “Je kan alles doen zolang je in jezelf gelooft”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Sikudhani blikt terug op overwinning ‘The Voice Kids’: “Je kan alles doen zolang je in jezelf gelooft”

Na een spannende finale die overvloeide van talent, kent ‘The Voice Kids 2023′ zijn winnaar. Het is de 13-jarige Sikudhani uit Antwerpen – een onbetwiste favoriet uit team Pommelien – die de kroon binnensleept in het zevende seizoen. En dat is nog maar het begin voor de zangeres, want sinds middernacht kan je haar allereerste single: ‘Who You Are’, een

Lees meer »
Zo fier als een gieter lost Hugo Sigal eerste solo-album: “Miguel Wiels waarschuwde me: niet alleen maar tristesse”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Zo fier als een gieter lost Hugo Sigal eerste solo-album: “Miguel Wiels waarschuwde me: niet alleen maar tristesse”

Ze gingen samen euthanasie plegen, of hij zou na haar dood sterven van verdriet. “Maar jamais dat ik ooit solo zou verdergaan.” En toch ligt Hugo Sigal vandaag in z’n eentje in de winkel. Een eerste soloplaat op zijn 76ste. “Als oude zot een platencontract krijgen: ik beleef mijn tweede jeugd”, vertelt hij. Meer ontdek je in een nieuwe Showbits.

Lees meer »
S-Plus zet leden in het zonnetje
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

S-Plus zet leden in het zonnetje

Walter Pype werd gehuldigd als kaartkampioen. Bij de dames werd Marie-Jeanne Ameloot kampioene. Rafael Lefever werd kleine kampioen, terwijl Maria Willaert de titel van kleine kampioene in de wacht sleepte. Violette Vanpoucke kroonde zich tot kampioene in Hoger-Lager. Hier werd Godelieve Lamaire kleine kampioene. Verder werden een aantal leden die dit jaar hun verjaardag vierden
The post S-Plus zet leden

Lees meer »
Bouw van eerste gasloos zwembad in ons land gaat van start: “We boren tot 1.250 meter diep voor warmte”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Bouw van eerste gasloos zwembad in ons land gaat van start: “We boren tot 1.250 meter diep voor warmte”

Vrijdagmorgen werd symbolisch de eerste steen gelegd van het nieuwe zwembad in Bredene in het bijzijn van de burgemeester en enkele schepenen. In mei startten de voorbereidende werken al, maar nu is de bouw echt begonnen. “Het zwembad zal verwarmd worden dankzij unieke geothermische boringen tot 1.250 meter diep”, zegt burgemeester Steve Vandenberghe (Vooruit).
The post Bouw van eerste gasloos

Lees meer »