Krantenkoppen

Zangeres Emma Heesters en voetballer Wesley Hoedt weer samen: “Nooit ontrouw geweest”

Zangeres Emma Heesters (27) en Wesley Hoedt (29) (ex-Anderlecht) zijn weer bij elkaar, dat laat de voetballer zondag weten op Instagram. Ook ontkent Hoedt de geruchten dat hij vreemd zou zijn gegaan. “Ik werd in een verkeerd daglicht gesteld.” Emma Heesters kennen we in Vlaanderen vooral van haar duet met Metejoor.

Meer krantenkoppen in België

Het spirituele kantje van Charlotte Adigéry en het quizdebuut van Petra De Sutter: dit was ‘De slimste mens’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Het spirituele kantje van Charlotte Adigéry en het quizdebuut van Petra De Sutter: dit was ‘De slimste mens’

Ze bezwoer tijdens de eerste aflevering van ‘De slimste mens ter wereld’ dat ze de show zou stelen, en Charlotte Adigéry hield woord. Maandagavond pakte de zangeres wederom uit met een opvallende outfit, ze vertelde eveneens over haar fascinatie voor het bovennatuurlijke. Verder ging Petra De Sutter gezwind met de overwinning aan de haal, en zorgden juryleden Philippe Geubels en

Lees meer »
KIJK. Vira en Oleksander zeggen huwelijk af en stoppen geld in atelier waar ze drones en kleren maken voor Oekraïens leger
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Vira en Oleksander zeggen huwelijk af en stoppen geld in atelier waar ze drones en kleren maken voor Oekraïens leger

In een donkere keuken zijn Vira en Oleksander uit Oekraïne hard aan het werk. De ene maakt camouflagekleren voor soldaten, de andere bouwt met de hulp van een 3D-printer drones. “In plaats van te trouwen en een bruiloft te hebben, gaven we dat geld uit om drones te maken”, vertelt Oleksander. Meer en meer burgers proberen op deze manier hun

Lees meer »
Nieuwe 48-urenstaking bij spoor bevestigd
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Nieuwe 48-urenstaking bij spoor bevestigd

Er komt een nieuwe 48 urenstaking bij het spoor begin december. Twee van de drie vakbonden zetten de plannen door, zo heeft HR Rail, de juridische werkgever van het spoorpersoneel vrijdag bekendgemaakt. De staking, met alternatieve dienstregeling, zal starten op 5 december om 22.00 uur.

Lees meer »
Man gooit fiets door etalage van Antwerpse winkel met kattenspullen, uitbaatster geschrokken: “Etalage net aangepast voor kerst”
VRT NWS
VRT NWS

Man gooit fiets door etalage van Antwerpse winkel met kattenspullen, uitbaatster geschrokken: “Etalage net aangepast voor kerst”

In de Lange Koepoortstraat in Antwerpen heeft een man een fiets door de etalage van een winkel met kattenspullen gegooid. Het etalageraam is volledig vernield. De man werd later opgepakt omdat hij geen verblijfspapieren heeft. Uitbaatster van de winkel Katty Plevoets meet de schade op. "Alle beeldjes, krabpalen en kattenmokken nu controleren op glasscherven."

Lees meer »
Vertraging in de bouwsector door slechte weer: “Na al die zachte winters zijn we dit niet meer gewoon”
VRT NWS
VRT NWS

Vertraging in de bouwsector door slechte weer: “Na al die zachte winters zijn we dit niet meer gewoon”

Voor het eerst dit najaar zakken de temperaturen richting het vriespunt. Bovenop de vele regen van de voorbije weken wordt nu ook nog eens sneeuw voorspeld. De bouwsector beziet het met argusogen. Want aanhoudend slecht weer betekent noodgedwongen vertragingen en boze klanten. "Maar we kunnen moeilijk aan een dak werken wanneer de regen er de hele tijd afloopt", vertelt aannemer

Lees meer »