Krantenkoppen

9 extra comedyshows van Soundos El Ahmadi op een halfuur uitverkocht: “Dit zijn ‘Tomorrowland’-toestanden”

Nadat Soundos El Ahmadi (41) vorige week erin slaagde om haar comedyshows binnen drie uur uit te verkopen, lanceerde ze op maandag een nieuwe ticketverkoop met extra speeldata in België. En ook deze bleken een groot succes, want nog geen halfuur later waren opnieuw de 9 extra shows bijna allemaal uitverkocht. “We zijn er zelf erg van geschrokken”, klinkt het bij haar entourage.

Meer krantenkoppen in België

Deze ochtend problemen met treinen tussen Kortrijk en Antwerpen door vrieskou: “Treinbestuurder raakte zelf niet met de trein in het station”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Deze ochtend problemen met treinen tussen Kortrijk en Antwerpen door vrieskou: “Treinbestuurder raakte zelf niet met de trein in het station”

Donderdagochtend waren er wat problemen met de treinen tussen Kortrijk en Antwerpen door de vrieskou. “De treinbestuurder kwam zelf met de trein naar Kortrijk vanuit Antwerpen. De bovenleidingen wisten van de vrieskou, waardoor de trein niet kon doorrijden en moest terugkeren naar Antwerpen. De bestuurder kon onmogelijk op tijd in Kortrijk raken, waardoor wij helaas de trein moesten beperken”, zegt

Lees meer »
Oekraïne zet gasnetbeheerder  Fluxys op lijst van “oorlogssponsors”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Oekraïne zet gasnetbeheerder Fluxys op lijst van “oorlogssponsors”

Oekraïne heeft de Belgische gasnetbeheerder Fluxys toegevoegd aan zijn lijst van “internationale sponsors van de oorlog”. De reden is dat Fluxys via de haven van Zeebrugge de Russische handel in vloeibaar aardgas (lng) faciliteert, zo zeggen de organisaties Bond Beter Leefmilieu, Greenpeace en Vredesactie. Fluxys zegt onder meer dat het zijn contracten moet naleven, omdat er geen sancties zijn tegen

Lees meer »
Israël vraagt België om Palestijnse organisatie te verbieden, N-VA eist onderzoek
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Israël vraagt België om Palestijnse organisatie te verbieden, N-VA eist onderzoek

De Israëlische minister Amicha Chikli, bevoegd voor de strijd tegen Antisemitisme, heeft volgens N-VA-parlementslid Michael Freilich twee scherpe brieven geschreven naar minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V). Daarin vraagt hij om de Palestijnse organisatie Samidoun te verbieden en om de activiteiten in te perken van hun coördinator voor Europa, Mohammed Khatib, een Palestijnse vluchteling die in Brussel verblijft.

Lees meer »
Koksijds K-ambassadeur en gids Joris De Snoeck (75) overleden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Koksijds K-ambassadeur en gids Joris De Snoeck (75) overleden

Op 24 november 2023 is Koksijdenaar en K-Ambassadeur Joris De Snoeck onverwacht overleden in Veurne. Joris werd geboren in Waregem op 22 september 1948. Op 30 november om 11 uur nemen zijn echtgenote Veerle Eeckhout, zijn twee dochters, zijn kleinkinderen, familieleden, vrienden en kennissen afscheid van Joris in de Sint-Niklaaskerk van Oostduinkerke.
The post Koksijds K-ambassadeur en gids Joris De

Lees meer »
Bedreigde Paul Gheysens tegenstanders van bouw golfclub in Knokke? “Ik weet hoe ik jullie kan hebben”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Bedreigde Paul Gheysens tegenstanders van bouw golfclub in Knokke? “Ik weet hoe ik jullie kan hebben”

Melissa Rocher vertelt in het reportagemagazine ‘Pano’ hoe ze werd geconfronteerd met een briesende Paul Gheysens – vastgoedmagnaat en sterke man van Antwerp FC. “‘Ik weet hoe ik jullie kan hebben’, riep Gheysens me toe. En dat terwijl hij veelzeggend naar de kinderen op de achterbank keek.” Gheysens, die met Melissa en haar man sterke tegenstanders vindt in zijn plannen

Lees meer »
Astrid Coppens opent eerste Vlaamse inloophuis voor zwangerschapsverlies in Geel: “Zelf ook twee kindjes verloren tijdens zwangerschap”
VRT NWS
VRT NWS

Astrid Coppens opent eerste Vlaamse inloophuis voor zwangerschapsverlies in Geel: “Zelf ook twee kindjes verloren tijdens zwangerschap”

In Geel is het eerste Vlaamse inloophuis geopend voor vrouwen en hun partners die te maken krijgen met zwangerschapsverlies. In het inloophuis kunnen ze terecht voor meer informatie en kunnen ze praten met lotgenoten. "Heel veel vrouwen in Vlaanderen kampen met een pril zwangerschapsverlies. Hoogste tijd dat we hen daarin gaan steunen", zegt oprichtster Shanti Van Genechten.

Lees meer »
Zuhal Demir blijft thuis en gaat niet naar de klimaattop in Dubaï
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Zuhal Demir blijft thuis en gaat niet naar de klimaattop in Dubaï

Zuhal Demir blijft thuis en gaat niet naar de klimaattop in Dubaï. “Ik heb daar geen rol te spelen”, zegt ze. De klimaattop van de laatste kans, wordt ook wel gezegd, start vandaag met 70.000 aanwezigen uit de hele wereld. De uitdaging is om de opwarming van de aarde te stoppen. In eerdere toppen, zoals van Parijs, is dat niet

Lees meer »
NAVO-leden verhogen druk op Turkije om Zweeds lidmaatschap goed te keuren: “Er mag geen dag meer verloren gaan”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

NAVO-leden verhogen druk op Turkije om Zweeds lidmaatschap goed te keuren: “Er mag geen dag meer verloren gaan”

De vertragingsmanoeuvres om het Zweedse NAVO-lidmaatschap goed te keuren, beginnen de NAVO-leden op de zenuwen te werken. Uitstel kan zwaarwegende gevolgen hebben, meent de Franse minister van Buitenlandse Zaken Catherine Colonna. “Het gaat hier om de sterkte en geloofwaardigheid van ons bondgenootschap”, zei Colonna dinsdag bij een NAVO-bijeenkomst in Brussel. “Er mag geen dag meer verloren gaan.”

Lees meer »