Krantenkoppen

AD Delhaize Bellegem overhandigt cheques van spaaractie voor verenigingen

Met de actie ‘alle B’tjes helpen’ konden klanten van AD Delhaize Bellegem geld inzamelen voor zeven verenigingen. Bij iedere uitgegeven 20 euro kreeg de klant een B’tje om te deponeren bij een deelnemende vereniging naar keuze. In totaal verdeelt Delhaize 5.000 euro over de zeven deelnemers aan de hand van het aantal ‘B’tjes die verzameld zijn. Op dinsdag 14 november overhandigde zaakvoerder Mathieu Demeyer de cheques. De Kindervriend, een centrum voor kinderen met een verstandelijke beperking, kwam als absolute winnaar uit de bus met een verzameld bedrag van 1.821,61 euro. Dat geld gaat rechtstreeks naar de herstellingen van het zwembad. Op de foto: vertegenwoordigers van WDP Rollegem, KLJ Bellegem, MFC de Kindervriend, Muziekvereniging Bellegem, Chiro ’t Stratje Bellegem, Voetbalvereniging White Star Bellegem, KSV Bellegem en zaakvoerder Mathieu Demeyer. (SV/foto SV)

The post AD Delhaize Bellegem overhandigt cheques van spaaractie voor verenigingen is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

De Croo reageert nadat Israëlische premier Netanyahu zijn uitspraken veroordeelt: “Er mogen geen burgerslachtoffers meer vallen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

De Croo reageert nadat Israëlische premier Netanyahu zijn uitspraken veroordeelt: “Er mogen geen burgerslachtoffers meer vallen”

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft uitspraken van de premiers van België en Spanje nadrukkelijk veroordeeld. Dat meldt de officiële account van Netanyahu op X, het vroegere Twitter, vrijdag. Volgens Netanyahu hebben premier Alexander De Croo en zijn Spaanse ambtgenoot Pedro Sánchez niet de volledige verantwoordelijkheid bij Hamas gelegd voor de misdaden die de extremistische Palestijnse organisatie begaat. De Croo

Lees meer »
KIJK. Russische staatstelevisie reageert verheugd op overwinning Geert Wilders: “Dit is belangrijk voor ons”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Russische staatstelevisie reageert verheugd op overwinning Geert Wilders: “Dit is belangrijk voor ons”

De extreemrechtse partij PVV (Partij voor de Vrijheid) van Geert Wilders werd donderdag de grote winnaar van de Nederlandse parlementsverkiezingen en daar is Rusland erg tevreden mee. De Russische staatstelevisie was er al snel bij om de verkiezingsuitslag te vieren. “Dit is belangrijk voor ons. Wilders heeft gezegd dat hij de hulp aan Oekraïne wil stoppen en dat alle Oekraïense

Lees meer »
Poetin stuurt kannibalen naar het front
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Poetin stuurt kannibalen naar het front

Minstens twee veroordeelde kannibalen hebben zich onlangs bij het Russische leger gevoegd in de strijd tegen Oekraïne. De twee zouden weer op vrije voeten zijn na een presidentieel pardon door Vladimir Poetin. Dat hebben verschillende Russische media gemeld.

Lees meer »
Hartverwarmende actie bij ‘Beste Frituur’: zelfs andere frituren roepen op om te stemmen voor ongeneeslijk zieke Jürgen
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Hartverwarmende actie bij ‘Beste Frituur’: zelfs andere frituren roepen op om te stemmen voor ongeneeslijk zieke Jürgen

In Maldegem krijgt de zoektocht van het Nieuwsblad naar de Beste Frituur van Vlaanderen een verrassende warme wending. Jessica Vandendreschs van ‘t Frietpunt – de winnaar van de voorbije drie edities – roept samen met enkele collega’s op om massaal voor ’t Meulentje te stemmen. Jürgen, de man van uitbaatster Sabrina Vandewoestyne, heeft namelijk terminale pancreaskanker.

Lees meer »
Lore was 18 toen ze uit het leven probeerde te stappen: “Ik ben nu gelukkiger dan ik toen ooit had kunnen voorspellen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Lore was 18 toen ze uit het leven probeerde te stappen: “Ik ben nu gelukkiger dan ik toen ooit had kunnen voorspellen”

Ze was net 18 jaar toen ze uit het leven probeerde te stappen. Maar 13 jaar later is Lore Vonck (31) gelukkiger dan ooit én helpt ze nabestaanden die geliefden verloren aan zelfdoding. Ze vertelt aan HLN hoe ze weer hoop vond nadat ze een lange, donkere periode geen uitweg meer zag: “Ik had weinig zelfvertrouwen. Verder studeren leek zinloos.

Lees meer »

Hoe herstellen we het vertrouwen in de politiek?

Het vertrouwen in de politiek is helemaal zoek, zo bleek uit het opinieonderzoek De Stemming van De Standaard. Veel Vlamingen geven aan dat politici geen idee hebben van wat belangrijk is voor de burgers, laat staan dat ze erin zouden slagen om die zaken om te zetten in beleid. En toch zijn het de mensen met de macht, die in

Lees meer »
NAVO-leden verhogen druk op Turkije om Zweeds lidmaatschap goed te keuren: “Er mag geen dag meer verloren gaan”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

NAVO-leden verhogen druk op Turkije om Zweeds lidmaatschap goed te keuren: “Er mag geen dag meer verloren gaan”

De vertragingsmanoeuvres om het Zweedse NAVO-lidmaatschap goed te keuren, beginnen de NAVO-leden op de zenuwen te werken. Uitstel kan zwaarwegende gevolgen hebben, meent de Franse minister van Buitenlandse Zaken Catherine Colonna. “Het gaat hier om de sterkte en geloofwaardigheid van ons bondgenootschap”, zei Colonna dinsdag bij een NAVO-bijeenkomst in Brussel. “Er mag geen dag meer verloren gaan.”

Lees meer »
Modezaak ‘La Belle Fille’ breidt uit in Veldegem
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Modezaak ‘La Belle Fille’ breidt uit in Veldegem

In een ruimer nieuw pand tegenover de markt van Veldegem heeft damesmodezaak ‘La Belle Fille’ voortaan een nieuwe stek. Er is veel meer ruimte voor voldoende nieuwe collecties en om meer klanten rustig de tijd geven. Om dames betaalbaar een geknipte outfit te laten vinden.
The post Modezaak ‘La Belle Fille’ breidt uit in Veldegem appeared first on KW.be.

Lees meer »