Krantenkoppen

Antwerpse politie betrapt man met gestolen koersfiets van 6.400 euro

Het Orida-fietsteam van de Antwerpse politie heeft een man betrapt die met een gestolen koersfiets van 6.400 euro rondwandelde. Op de fiets kleefden stickers met een andere naam dan die van de gecontroleerde man. Bovendien was de fiets ook te klein voor hem. Aan de hand van de naamstickers kon de fiets teruggegeven worden aan de eigenaar. De fiets bleek eerder die dag gestolen te zijn.

Meer krantenkoppen in België

Geslaagde speelgoedinzameling bij KWB
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Geslaagde speelgoedinzameling bij KWB

Niets dan gelukkige gezichten, naar aanleiding van de inzamelactie door de Ardooise KWB van speelgoed voor de kinderen in gezinnen die het minder breed hebben. ‘Voor ieder kind een Sint’ was de oproep waarmee nog bruikbaar speelgoed een tweede leven kreeg. Secretaris Koen Claus: “Deze solidariteitsactie is typisch in de werking van de KWB. We
The post Geslaagde speelgoedinzameling bij

Lees meer »
Verdachte opgepakt 33 jaar na roofmoord op Rotterdamse ondernemer
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Verdachte opgepakt 33 jaar na roofmoord op Rotterdamse ondernemer

De Rotterdamse politie heeft dinsdag een verdachte opgepakt voor de roofmoord op de 54-jarige ondernemer Hans van der Mee. Dat meldt het openbaar ministerie vrijdag. Van der Mee werd op 14 februari 1990 in zijn winkel met huishoudelijke apparatuur overvallen en doodgeschoten. De politie heeft een 59-jarige Rotterdammer opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij zijn dood.

Lees meer »
Win één van de 20 duo- tickets voor ‘J’aime la vie’!
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Win één van de 20 duo- tickets voor ‘J’aime la vie’!

Op zondag 3 december gaat ‘J’aime la vie’ in avant-première in Cityscoop in Roeselare, met ook een exclusief bezoek van scenarist en regisseur Mathias Sercu én actrice Janne Desmet. En jij kan er (gratis) bij zijn!
The post Win één van de 20 duo- tickets voor ‘J’aime la vie’! appeared first on KW.be.

Lees meer »
INTERVIEW. “Wij zijn inderdaad geïnteresseerd in Uijtdebroeks”: CEO Richard Plugge over zijn ‘nieuwe’ team, de ambities in 2024 en Van Aert
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

INTERVIEW. “Wij zijn inderdaad geïnteresseerd in Uijtdebroeks”: CEO Richard Plugge over zijn ‘nieuwe’ team, de ambities in 2024 en Van Aert

Met Jumbo-Visma won Richard Plugge (53) in 2023 de drie grote rondes. Sindsdien vertrok ‘koning’ Primoz Roglic naar een andere ploeg, mislukte een fusie met Soudal Quick-Step en kwamen nieuwe grote sponsors. Met Visma-Lease a Bike begint de Nederlandse CEO in 2024 even ambitieus aan een nieuw hoofdstuk. “Onze nieuwe doelen zullen anders zijn dan dit jaar. Maar niet minder

Lees meer »
Ryanair bijt in het zand in strijd tegen vliegtaks
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ryanair bijt in het zand in strijd tegen vliegtaks

De vliegtaks of inschepingstaks die de federale regering in 2022 heeft ingevoerd heeft de toets bij het Grondwettelijk Hof doorstaan. De beroepen van luchtvaartmaatschappij Ryanair, de Belgische Federatie voor de Luchtvaart en twee piloten van privévliegtuigen zijn door het hof ongegrond verklaard.

Lees meer »
Muffins op basis van perskoek blauwe bessen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Muffins op basis van perskoek blauwe bessen

In de strijd tegen voedselverspilling beslisten Evi Roose (Langemark-Poelkapelle), Cloë Dingenen (Ichtegem), Robin Vanneste (Borgerhout) en Robrecht Hanssens (Roeselare), vier studenten agro- en biotechnologie bij Hogeschool Vives Roeselare, om muffins te ontwikkelen op basis van de perskoek van blauwe bessen.
The post Muffins op basis van perskoek blauwe bessen appeared first on KW.be.

Lees meer »