Krantenkoppen

Arabisch geld kan The Telegraph zelfstandig houden

12:25 De verkoop van de Britse krant The Telegraph gaat mogelijk niet door. Er kan een oplossing uit de bus komen waarmee geld uit Abu Dhabi gemoeid is.

Meer krantenkoppen in België

Zo ver gaat de ‘golfoorlog’ van Paul Gheysens in Knokke: “Hij keek veelzeggend naar mijn kinderen en zei: ik weet hoe ik jullie kan hebben”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Zo ver gaat de ‘golfoorlog’ van Paul Gheysens in Knokke: “Hij keek veelzeggend naar mijn kinderen en zei: ik weet hoe ik jullie kan hebben”

Melissa Rocher vertelt in het reportagemagazine ‘Pano’ hoe ze, met haar zoontjes op de achterbank, werd geconfronteerd met een briesende Paul Gheysens – vastgoedmagnaat en sterke man van Antwerp FC. “Ik weet hoe ik jullie kan hebben”, riep Gheysens me toe. “En dat terwijl hij veelzeggend naar de kinderen op de achterbank keek.” Gheysens, die met Melissa en haar man

Lees meer »
Dreigend jobverlies bij bpost zet regeringspartijen tegenover elkaar: “In elk scenario zal bedeling van kranten duurder worden”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Dreigend jobverlies bij bpost zet regeringspartijen tegenover elkaar: “In elk scenario zal bedeling van kranten duurder worden”

Het ziet ernaar uit dat de subsidie van 125 miljoen euro per jaar voor de bedeling van kranten en tijdschriften verdwijnt. Daarover is een akkoord in de maak binnen de regering. Maar zowel uitgevers als postbedrijf bpost vrezen de gevolgen. Wordt een krantenabonnement duurder? Of komt er nog een fiscale korting via de belastingbrief? En wat met de duizenden banen

Lees meer »
Komt er een match over de ‘Blind Getrouwd’-seizoenen heen? Isabelle Olivier en Joren Dumont reageren na hun ontmoetingen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Komt er een match over de ‘Blind Getrouwd’-seizoenen heen? Isabelle Olivier en Joren Dumont reageren na hun ontmoetingen

Nu het ‘Blind getrouwd’-huwelijk van Isabelle Olivier (26) met Matthieu Angel (32) definitief voorbij is, vragen vele kijkers zich af of Joren Dumont (38) uit het vorige seizoen een betere match zou zijn. Wij vroegen het hen gewoon zelf, zeker na het zien van die ene flirterige post op sociale media. “Ik ben niet goed in het zetten van de

Lees meer »
Ellen maakt zangdebuut in kerstsingle van De Verhulstjes: “Ik zak door de grond van schaamte van mijn stem”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ellen maakt zangdebuut in kerstsingle van De Verhulstjes: “Ik zak door de grond van schaamte van mijn stem”

Met hun allereerste kerstsingle verklaren De Verhulstjes het ‘Jingle Bells’-seizoen voor geopend. Een ideetje van vrouw des huizes Ellen Callebout (46), die steeds vaker op het voorplan treedt. “Dit had ik vijf seizoenen geleden nóóit gedaan”, vertelt ze. Heeft ze haar plek in de schijnwerpers gevonden en gaat ze straks met alle aandacht lopen? “Vroeger glipte ik al eens weg

Lees meer »
VIVES-studenten kapen Hotel Les Dunes voor wintereditie Trammelant: “Unieke eenmalige beleving”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

VIVES-studenten kapen Hotel Les Dunes voor wintereditie Trammelant: “Unieke eenmalige beleving”

Fans van Trammelant komen voor één keer ook aan hun trekken in de donkerste maand van het jaar: een groep tweedejaarsstudenten van VIVES LoReCa kaapt in de week van 11 tot 17 december Hotel Les Dunes voor een heuse ‘Winter Trammelant’. De gasten worden een week lang ondergedompeld in een onvervalste belle époquesfeer, compleet met zwierige kostuums, afternoon tea en

Lees meer »
“Wat een walgelijke beslissing”: ex-spelers Shearer en Owen zien Newcastle bestolen worden in Parijs
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Wat een walgelijke beslissing”: ex-spelers Shearer en Owen zien Newcastle bestolen worden in Parijs

Paris Saint-Germain stond 95 minuten lang bijzonder dicht bij de uitschakeling in de Champions League, maar Kylian Mbappé zorgde met een controversiële strafschop toch nog voor een cruciaal punt tegen Newcastle. Na afloop was scheidsrechter Szymon Marciniak voor de Engelse media de gebeten hond. “What a load of shit”, hield Newcastle-icoon Alan Shearer geen blad voor de mond.

Lees meer »
Omdat Vincent Mannaert de lat zo hoog heeft gelegd, zal zijn opvolger een hoogvlieger moeten zijn
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Omdat Vincent Mannaert de lat zo hoog heeft gelegd, zal zijn opvolger een hoogvlieger moeten zijn

Hard in hun muziek, hard in het supporteren voor hun club/vereniging. Dat zijn hardrockers Henk Vanhee (Club) en Roel Jacobus (Cercle). Zij vormen dit seizoen onze VAR, oftewel onze Voetbal Analyserende Rockers. Beurtelings werpen ze hun blik op de meest opvallende voetbalmomenten.
The post Omdat Vincent Mannaert de lat zo hoog heeft gelegd, zal zijn opvolger een hoogvlieger moeten zijn

Lees meer »