Krantenkoppen

Bijna 11.000 ouders riskeren boete omdat ze kosten kinderopvang fout aangaven: “Welk nut had die fiscale fiche dan?”

Voor bijna 11.000 ouders met kinderen in de opvang dreigen hogere belastingen en een fiscale boete. Ze hebben meer kosten ingegeven op hun belastingbrief dan toegelaten. Volgens experts allemaal het gevolg van verwarrende fiscale fiches.

Meer krantenkoppen in België

Danira Boukhriss voor het eerst met zwanger buikje op rode loper naast lief Ward Kerremans: “We zijn dolgelukkig”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Danira Boukhriss voor het eerst met zwanger buikje op rode loper naast lief Ward Kerremans: “We zijn dolgelukkig”

Deze week brachten Danira Boukhriss Terkessidis (33) en Ward Kerremans (35) het heuglijke nieuws naar buiten dat ze in blijde verwachting zijn van hun eerste kindje samen. Op de rode loper van de première van ‘Alter Ego’ – de nieuwe fictiereeks op Streamz waarin Kerremans de hoofdrol heeft – verscheen Danira voor het eerst in het openbaar sinds het nieuws

Lees meer »
Alternatieve ‘Sinterklaas’ in stadhuis van Gent zorgt voor politieke rel: “Men verpest het voor iedereen”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Alternatieve ‘Sinterklaas’ in stadhuis van Gent zorgt voor politieke rel: “Men verpest het voor iedereen”

Een gepland bezoek van ‘Queen Nikkolah’ aan Gent maakte maandag boze reacties los en zorgde zelfs voor spanning tot in het stadsbestuur. Het gaat om een artistiek project van een zwarte, vrouwelijke ‘Sinterklaas’. Dat die in het stadhuis zou worden ontvangen, en net op 6 december, was voor velen een brug te ver. Na de heisa wordt het evenement verplaatst.

Lees meer »
Mario Dejonckheere, kok van eethuis De Mosselpot, overleden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Mario Dejonckheere, kok van eethuis De Mosselpot, overleden

Vorige zondag 26 november is Mario Dejonckheere, mede-uitbater en kok van eethuis de Mosselpot in de Gentsesteenweg in Kortrijk in het AZ Groeninge overleden. Hij had op 9 oktober een longbloeding overleefd maar is uiteindelijk toch gestorven.
The post Mario Dejonckheere, kok van eethuis De Mosselpot, overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »
Raadsleden lachen met gebrekkig Engels van Theo Francken in gemeenteraad: “I fall of my stoel”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Raadsleden lachen met gebrekkig Engels van Theo Francken in gemeenteraad: “I fall of my stoel”

De gemeenteraad in Antwerpen, dat betekent naar goede maandelijkse gewoonte: oeverloze, vaak saaie, debatten en verbaal gekibbel tussen leden van meerderheid en oppositie. Gelukkig wordt dat urenlange gekrakeel af en toe opgeleukt door een speelse woordgrap, een kwinkslag hier of een plaagstoot daar. Maandag vond een aantal raadsleden tijdens hun tussenkomsten inspiratie bij de, nu al legendarische, ‘drup in the

Lees meer »
Zeldzame olifantentweeling geboren in Kenia
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Zeldzame olifantentweeling geboren in Kenia

In Kenia is een zeldzame olifantentweeling geboren. Dierenbeschermingsorganisatie Save the Elephants maakte het heuglijke nieuws vrijdag bekend. De twee olifantenkalveren werden ter wereld gebracht door en vrouwtje met de naam Alto in het Nationaal Park van Samburu, in het centrum van het Oost-Afrikaanse land.

Lees meer »
Brokstukken vallen van Sint-Bavokerk
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Brokstukken vallen van Sint-Bavokerk

Opmerkelijke taferelen aan de Lauwse Sint-Bavokerk. Daar werd aan de voordeur een veiligheidsperimeter ingesteld, nadat brokstukken naar beneden kwamen. “De herstellingswerken worden voorbereid maar we moeten nog wachten op enkele externe partijen”, verduidelijkt schepen Griet Vanryckegem.
The post Brokstukken vallen van Sint-Bavokerk appeared first on KW.be.

Lees meer »
SV Ingelmunster (2B) staat voor een belangrijke match
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

SV Ingelmunster (2B) staat voor een belangrijke match

Het wordt stilaan dramatisch voor SV Ingelmunster in tweede provinciale B. Trainer Joost Malfait slaagt er maar niet in zijn ploeg op de rails te krijgen en in voetbalminnend Ingelmunster wordt dat stilaan een drama. “Wanneer je me vraagt of we momenteel wel op onze plaats staan als vierde laatste in de ranking dan kan
The post SV Ingelmunster (2B)

Lees meer »