Krantenkoppen

Bouwvakker is zijn “mannelijkheid bijna kwijt” wanneer blad van slijpschijf plots in tweeën breekt

De Australische Alastair Candlin uit Queensland mag van geluk spreken. De jonge bouwvakker was maandag druk in de weer met een project toen het blad van zijn slijpschijf plots in twee brak. Het afgebroken deel vloog zo snel weg dat hij eerst niet goed doorhad waar het was beland. “Maar toen keek ik naar beneden”, vertelt Candlin. “Ik was mijn mannelijkheid bijna kwijt.”

Meer krantenkoppen in België

Spotify ‘Wrapped’ is terug: Pommelien Thijs, Taylor Swift en ‘De kroongetuigen’ op één in België
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Spotify ‘Wrapped’ is terug: Pommelien Thijs, Taylor Swift en ‘De kroongetuigen’ op één in België

De HLN-podcast ‘De kroongetuigen’ staat op voor het eerst op nummer één en steekt ‘De volksjury’ voorbij in het eindejaarslijstje van Spotify. Vandaag onthult de streamingdienst met hun ‘Wrapped 2023′-campagne de topartiesten, nummers, albums en podcasts die bepaalden hoe meer dan 574 miljoen mensen over de hele wereld dit jaar luisterden. Taylor Swift en Miley Cyrus komen als winnaars uit

Lees meer »
Net voor operatie redding trok mental coach Didier De Backer naar KVK-coach Glen De Boeck, of hoe adelaars en eenden KVK kunnen redden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Net voor operatie redding trok mental coach Didier De Backer naar KVK-coach Glen De Boeck, of hoe adelaars en eenden KVK kunnen redden

Het moet stilaan gaan gebeuren voor KV Kortrijk, nog steeds laatste in 1A. Met respectievelijk KV Mechelen, Eupen en Westerlo spelen de Kerels de komende weken tegen drie rechtstreekse concurrenten in de degradatiestrijd. Het geloof van en in coach Glen De Boeck is groot, maar toch kan er volgens mental coach Didier De Backer nog 90 % winst behaald worden.

Lees meer »
Timothée Chalamet grapt over zijn zangkunsten in ‘Wonka’: “Er kwam veel autotune aan te pas”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Timothée Chalamet grapt over zijn zangkunsten in ‘Wonka’: “Er kwam veel autotune aan te pas”

Het is bijna zover: op 13 december verschijnt de langverwachte film ‘Wonka’ in de Belgische cinemazalen. Timothée Chalamet (27) speelt de hoofdrol in de prent. Tijdens de opnames heeft de acteur dan ook enkele nieuwe vaardigheden ontwikkeld. Dat vertelt hij in een interview met ‘People’. “Ik heb veel geleerd tijdens het uitvoeren van de danschoreografieën.”

Lees meer »
Waterpeil blijft dalen in de Westhoek
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Waterpeil blijft dalen in de Westhoek

Dankzij de drogere periode blijft het waterpeil in de Westhoek dalen. Volgens Waterinfo zal het peil in de Fintele (Lo-Reninge) en Woumen (Diksmuide) wel nog zeker een week boven de waakdrempel blijven.
The post Waterpeil blijft dalen in de Westhoek appeared first on KW.be.

Lees meer »