Krantenkoppen

Brandstichting, diefstal en gedwongen prostitutie: het tragische leven van de vermoorde Rita Roberts

In 1992 werd ze vermoord teruggevonden in Deurne, vorige week kon ze eindelijk worden geïdentificeerd. Nu is ook meer bekend over het leven van Rita Roberts. De Britse krant The Daily Mail sprak met nabestaanden en die schetsen een bijzonder tragisch levensverhaal.

Meer krantenkoppen in België

Kersvers papa Diego Bragard van goudwaarde bij KSV
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Kersvers papa Diego Bragard van goudwaarde bij KSV

Na een aarzelende seizoenstart met als dieptepunt de 0-4-pandoering in eigen huis tegen de huidige leider Eendracht Aalst, heeft coach Kurt Delaere van KSV Oostkamp (2de nationale A) de puntjes op de i gezet. De sportieve baas parkeert nooit de bus, maar gaat altijd voor de volle buit. Het resultaat kan iedereen aflezen in het
The post Kersvers papa Diego

Lees meer »
Onderwijssector komt op straat in Duitsland voor meer loon
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Onderwijssector komt op straat in Duitsland voor meer loon

In Duitsland zijn dinsdag zo’n 20.000 werknemers uit de onderwijssector op straat gekomen om meer loon te eisen. Zonder opslag dreigen de personeelstekorten alleen maar toe te nemen, zegt vakbond GEW. In heel wat scholen, universiteiten en kinderdagverblijven werd er dinsdag ook gestaakt. Alleen al in Leipzig, in het oosten van Duitsland, kwamen 7.000 mensen op straat. 

Lees meer »
Aanvriezende mist en lichte winterse neerslag, KMI kondigt code geel aan voor West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Aanvriezende mist en lichte winterse neerslag, KMI kondigt code geel aan voor West-Vlaanderen

De dag begint met aanvriezende mist of wolkenvelden, die nog vergezeld zijn van wat lichte winterse neerslag. Voorzichtigheid is aangewezen donderdagochtend, zo waarschuwt het KMI dat onder andere code geel afkondigde voor onze provincie.
The post Aanvriezende mist en lichte winterse neerslag, KMI kondigt code geel aan voor West-Vlaanderen appeared first on KW.be.

Lees meer »
Britse vrouw leeft al jaren in verschrikkelijke omstandigheden: “Alles onder de schimmel, ik kon amper ademen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Britse vrouw leeft al jaren in verschrikkelijke omstandigheden: “Alles onder de schimmel, ik kon amper ademen”

Een gepensioneerde Britse vrouw die anoniem wenst te blijven en door Britse media enkel ‘Mary’ wordt genoemd, blijkt al jaren in een ongelofelijk beschimmelde bungalow te wonen. Pas onlangs ontdekte een vriendin in welke schrikbarende omstandigheden de kwetsbare vrouw leefde. Foto’s van het huisje in Swindon grijpen recht naar de keel. Velen zetten nu alles op alles om de vrouw

Lees meer »
Muziekgroep Royalty Busters neemt afscheid met ‘End of the road’: “Een laatste knaloptreden”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Muziekgroep Royalty Busters neemt afscheid met ‘End of the road’: “Een laatste knaloptreden”

Na zaterdag 23 december trekt de band Royalty Busters de stekker eruit. Nog één keer gaan ze knallen, met een bijzondere show vol fijne muziek. Dat doen ze in het OC in Aarsele. “Het wordt een afscheid in absolute schoonheid.”
The post Muziekgroep Royalty Busters neemt afscheid met ‘End of the road’: “Een laatste knaloptreden” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Leden Antwerpse gemeenteraad (en burgemeester De Wever) lachen met gebrekkig Engels van Theo Franken: “It is high time for a drup in the emmer”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Leden Antwerpse gemeenteraad (en burgemeester De Wever) lachen met gebrekkig Engels van Theo Franken: “It is high time for a drup in the emmer”

De gemeenteraad in Antwerpen, dat betekent naar goede maandelijkse gewoonte: oeverloze, vaak saaie, debatten en verbaal gekibbel tussen leden van meerderheid en oppositie. Gelukkig wordt dat urenlange gekrakeel af en toe opgeleukt door een speelse woordgrap, een kwinkslag hier of een plaagstoot daar. Maandag vond een aantal raadsleden tijdens hun tussenkomsten inspiratie bij de, nu al legendarische, ‘drup in the

Lees meer »
“Een eerredder dringt zich op voor Antwerp, om niet tot dat ‘0 op 18-clubje’ te behoren waar Club en Anderlecht destijds in zijn beland”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Een eerredder dringt zich op voor Antwerp, om niet tot dat ‘0 op 18-clubje’ te behoren waar Club en Anderlecht destijds in zijn beland”

Antwerp – en zeker coach Mark van Bommel – blijft zich optrekken aan het positieve in aanloop naar het Champions Leagueduel tegen Shakhtar Donetsk. “Ook al is het in Europa eigenlijk toch al voorbij”, stelt onze chef voetbal Niels Poissonnier, die vindt dat het tijd is voor een eerredder. “Al is het maar om van die saillante nul vanaf te

Lees meer »