Krantenkoppen

Caro De Brouwer (Fastned): ‘Na corona heb ik als kantoorrat mee een laadstation gebouwd’

18:06 Toen het Nederlandse laadpalenbedrijf Fastned zowat vijf jaar geleden in België aan de slag wilde gaan, haalde het Caro De Brouwer (32) aan boord. Ze zette in België al 24 station neer en breidde het …

Meer krantenkoppen in België

Runderen keren terug naar boerderij na overstroming in Woumen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Runderen keren terug naar boerderij na overstroming in Woumen

Twee weken na de stressvolle evacuatie keren de “dikke beesten” van Geert Leeman in alle rust terug naar de hoeve die deels onderliep bij Woumen. “De schrik is nog niet weg, maar zakt mee met het water: tergend traag.”
The post Runderen keren terug naar boerderij na overstroming in Woumen appeared first on KW.be.

Lees meer »
Jager krijgt celstraf voor belaging familie Jürgen Conings nadat hij filmpje van levenloos lichaam verspreidde
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Jager krijgt celstraf voor belaging familie Jürgen Conings nadat hij filmpje van levenloos lichaam verspreidde

Jager Leonard ‘Nard’ Houben (67) trof de voortvluchtige militair Jürgen Conings in 2021 dood aan in het Dilserbos en filmde het lichaam met zijn telefoon. De beelden kwamen in handen van de Duitse krant Bild terecht. Volgens de Tongerse rechter verstoorde hij daardoor de rust van de nabestaanden van Conings, wat hem op een celstraf van 2 maanden met uitstel

Lees meer »
Amir Bachrouri, (nog even) voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad, schrijft eerste boek: “Voor de ene ben ik een islamist, voor de andere een Bounty”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Amir Bachrouri, (nog even) voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad, schrijft eerste boek: “Voor de ene ben ik een islamist, voor de andere een Bounty”

Een boek schrijven was een kinderdroom voor Amir Bachrouri. Hij is nu 20 en zijn eerste boek ligt in de boekhandel. In Doe Maar Niet vraagt hij zich af waarom hij zich wel heeft kunnen loswrikken uit de kansarmoede en veel leeftijdsgenoten niet. In zijn geliefde Antwerpen gaat hij op zoek naar het antwoord. “De ziel van onze stad is

Lees meer »
Transformatie moet Belgisch leger “voorbereiden op conflicten in komende jaren”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Transformatie moet Belgisch leger “voorbereiden op conflicten in komende jaren”

De transformatie die het Belgische leger aan het ondernemen is, moet Defensie klaar maken “voor een eventueel conflict in de komende jaren”. Dat heeft woensdag de “patron” van het leger, admiraal Michel Hofman, gezegd tijdens een ontmoeting met enkele journalisten op de generale staf in Brussel. De Chef Defensie (CHOD) maakt zich wel zorgen over de verslechtering van de algemene

Lees meer »
Tonnagebeperking schrikt vrachtwagens niet af
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Tonnagebeperking schrikt vrachtwagens niet af

Er zijn weinig gemeenten waar zoveel verkeerstekens met tonnagebeperking staan dan in Ruiselede. Vrachtwagens zwaarder dan 3,5 ton zijn daar niet welkom, ‘uitgezonderd plaatselijk verkeer’. Toch valt het op dat nogal wat tientonners in Ruiselede rondrijden, die daar helemaal niet moeten zijn. “Wij krijgen die meldingen ook”, geven ze in de politiezone Tielt toe.
The post Tonnagebeperking schrikt vrachtwagens niet

Lees meer »
LIVE BELGIË-SCHOTLAND (vrijdag, 20.30u). Red Flames doen oproep om Den Dreef vol te krijgen voor cruciale Nations League-matchen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE BELGIË-SCHOTLAND (vrijdag, 20.30u). Red Flames doen oproep om Den Dreef vol te krijgen voor cruciale Nations League-matchen

De Red Flames staan voor een cruciaal tweeluik in de Nations League. Als ze beide wedstrijden – vrijdag 1 december thuis tegen Schotland en volgende week woensdag 5 december in Nederland – winnen, zijn ze zeker van groepswinst. Die groepswinst levert een ticket voor de Final Four op, waar dan weer twee tickets te verdienen zijn voor de Olympische Spelen

Lees meer »
Oplapwerken schoolomgeving Steenstraat lopen ‘enkele weken’ vertraging op
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Oplapwerken schoolomgeving Steenstraat lopen ‘enkele weken’ vertraging op

De broodnodige oplapwerken aan de Steen- en Heulsekasteelstraat zullen al zeker tot begin 2024 voor hinder zorgen in Heule. Door het regenweer van de voorbije weken konden de noodzakelijke signalisatiewerken in de Steenstraat nog niet plaatsvinden en schuift de geplande heropening met enkele weken op. Dat laat schepen van Openbare Werken Axel Weydts (Vooruit) weten.
The post Oplapwerken schoolomgeving Steenstraat

Lees meer »