Krantenkoppen

COLUMN. Als moeders overal brandjes moeten blussen, hebben we de kazerne niet goed op orde

Hoelang moeten moeders moederen? Tot welke leeftijd moeten zij de meubelen redden? De vraag stelt zich na de passage van Christel Geerts in ‘De Zevende Dag’. “Het leek wel een oudercontact, maar Conner Rousseau is intussen 31 jaar. Dan heeft het iets sympathieks en iets gênants tegelijk”, stelt onze reporter Nadine Van Der Linden. “Wat is er geworden van het begrip: oud en wijs genoeg?”

Meer krantenkoppen in België

Cercle top, Club Brugge en KV Kortrijk flop: het tussentijds rapport van de West-Vlaamse eersteklassers
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Cercle top, Club Brugge en KV Kortrijk flop: het tussentijds rapport van de West-Vlaamse eersteklassers

De heenronde van de Jupiler Pro League 2023-2024 is achter de rug. Tijd voor een rapport dus.
De drie overgebleven West-Vlaamse eersteklassers zorgden ervoor dat we klare taal kunnen gebruiken: één presteert boven alle verwachtingen, de andere twee bleven ver onder hun ambities. Onze analyse en onze cijfers.
The post Cercle top, Club Brugge en KV Kortrijk flop: het tussentijds

Lees meer »
LIVE ISRAËL. Hamas en Israël nog oneens over vrij te laten gijzelaars: verlenging bestand onzeker
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Hamas en Israël nog oneens over vrij te laten gijzelaars: verlenging bestand onzeker

De tijdelijke gevechtspauze tussen terreurbeweging Hamas en Israël loopt donderdagochtend om 6 uur Belgische tijd af, maar de strijdende partijen voeren intensieve onderhandeling voor een nieuwe verlenging. Woensdag werd de Nederlandse Israëliër Ofir Engel (18) na 54 dagen vrijgelaten. Engel maakte deel uit van de zesde gevangenenruil sinds het begin van de wapenstilstand. Daarbij werden 10 Israëlische en 4 Thaise

Lees meer »
Inwoners mogen twee hectare extra bos aanplanten
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Inwoners mogen twee hectare extra bos aanplanten

De gemeente plant op zaterdag 2 en zondag 3 december twee hectare extra bos aan. “Op zaterdag planten we tussen 10 en 13 uur bomen aan in het Pittebos aan de Visweg”, vertelt duurzaamheidsschepen Chris Verhaeghe (Open VLD). “De toegang tot het bos bevindt zich in de Roeselarestraat 91 in Kortemark. Op zondag wordt er
The post Inwoners mogen twee

Lees meer »
Gwendolina kan minstens half jaar niet naar huis en voelt zich in de steek gelaten na overstroming: “Ik trek nu van zetel naar zetel”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Gwendolina kan minstens half jaar niet naar huis en voelt zich in de steek gelaten na overstroming: “Ik trek nu van zetel naar zetel”

“Alles is stuk”, zo getuigt Gwendolina Huybrechts (57) uit Wichelen. De vrouw werd onlangs slachtoffer van de overstroming van de Molenbeek. Het water stond een meter hoog in haar woning en het zal nog zeker zes maanden duren voor Gwendolina opnieuw naar huis kan. De bewoonster van de Lange Haagstraat vraagt nu dringend maatregelen tegen de overstromingen.

Lees meer »