Krantenkoppen

“Dat fans kwaad zijn kan haar niets schelen”: waarom Madonna altijd te laat komt op haar concerten

Hoewel haar huidige Celebration Tour haar rijke carrière zou moeten vieren, haalt Madonna (65) vooral wereldwijde headlines als onverbeterlijke laatkomer. Slag voor keer staat ze meerdere uren te laat op het podium. Resultaat: boze fans, ingekorte setlists én vele boetes (ééntje zelfs van 686.000 euro!) die de Queen of Pop moet betalen. Hoe komt het toch dat de zangeres het geduld van haar publiek op de proef stelt?

Meer krantenkoppen in België

Traditionele meiboomplanting: Abby bereikt het hoogste bouwpunt
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Traditionele meiboomplanting: Abby bereikt het hoogste bouwpunt

De site van de Groeningeabdij wordt momenteel volledig uitgebreid en omgedoopt tot Abby: een vernieuwend en eigenzinnig museum voor beeldende kunst in het historisch hart van de stad. De werf draait ondertussen op volle toeren. Aannemer Artes bereikte 30 november het hoogste bouwpunt. Dit ging traditioneel gepaard met het planten van een meiboom bovenop het paviljoen, gevolgd door een drink

Lees meer »
Nieuwe zoekactie naar moordwapen in buurt woning vermoorde advocate Claudia Van Der Stichelen afgelopen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Nieuwe zoekactie naar moordwapen in buurt woning vermoorde advocate Claudia Van Der Stichelen afgelopen

Speurders onder leiding van Alain Remue van de Cel Vermiste Personen hebben deze ochtend een nieuwe zoekactie gedaan in de buurt van de woning van de vermoorde advocate Claudia Van Der Stichelen (58). Zij werd op zaterdag 28 oktober in Sint-Lievens-Houtem in koelen bloede voor haar woning vermoord met een nekschot. Net voor de middag werd de zoekactie beëindigd. Het

Lees meer »
Cédric Callewaert met twijfels aan de start van marathon in Valencia
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Cédric Callewaert met twijfels aan de start van marathon in Valencia

Zondag is er in Valencia de marathon en Poelkapellenaar Cédric Callewaert wilde er initieel onder de 2 uur en 30 minuten lopen. Die doelstelling is nu van de baan, want een vervelende blessure gooit roet in het eten. “Het is met een bang hartje dat ik aan de start zal staan”, zegt de sportman.
The post Cédric Callewaert met twijfels

Lees meer »
Bruce Springsteen en Nick Cave eren overleden Shane MacGowan
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Bruce Springsteen en Nick Cave eren overleden Shane MacGowan

Nadat hij eerder al een korte reactie had gegeven over de dood van Shane MacGowan, heeft Nick Cave nu op zijn website Red Right Hand Files een kort essay geschreven over de donderdag overleden frontman van The Pogues. Ook Bruce Springsteen kwam met een eerbetoon. MacGowan stierf op 65-jarige leeftijd na tal van gezondheidsproblemen.

Lees meer »
Zuhal Demir blijft thuis en gaat niet naar de klimaattop in Dubaï
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Zuhal Demir blijft thuis en gaat niet naar de klimaattop in Dubaï

Zuhal Demir blijft thuis en gaat niet naar de klimaattop in Dubaï. “Ik heb daar geen rol te spelen”, zegt ze. De klimaattop van de laatste kans, wordt ook wel gezegd, start vandaag met 70.000 aanwezigen uit de hele wereld. De uitdaging is om de opwarming van de aarde te stoppen. In eerdere toppen, zoals van Parijs, is dat niet

Lees meer »