Krantenkoppen

De altruïstische missie van OpenAI

21:44 In de discussie over het ontslag van OpenAI-topman Sam Altman is ‘de missie’ van het bedrijf, dat vorig jaar ChatGPT lanceerde, een belangrijk thema. Die missie is het invoeren van een superintelligen…

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe oproep voor Bellende Vlakken naar aanleiding van de Internationale Dag voor Mensen met een Beperking
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nieuwe oproep voor Bellende Vlakken naar aanleiding van de Internationale Dag voor Mensen met een Beperking

Op zondag 3 december is het de Internationale Dag voor Mensen met een Beperking. Naar aanleiding van deze dag, lanceert Stad Oostende een nieuwe oproep naar handelszaken en horeca om zich in te schrijven voor Bellende Vlakken. Dat is een project waarmee zaken hun zaak toegankelijker maken door drempels weg te werken. Ondertussen zet de Stad alle huidige ingeschreven zaken

Lees meer »
Ellen maakt zangdebuut in kerstsingle van De Verhulstjes: “Ik zak door de grond van schaamte van mijn stem”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ellen maakt zangdebuut in kerstsingle van De Verhulstjes: “Ik zak door de grond van schaamte van mijn stem”

Met hun allereerste kerstsingle verklaren De Verhulstjes het ‘Jingle Bells’-seizoen voor geopend. Een ideetje van vrouw des huizes Ellen Callebout (46), die steeds vaker op het voorplan treedt. “Dit had ik vijf seizoenen geleden nóóit gedaan”, vertelt ze. Heeft ze haar plek in de schijnwerpers gevonden en gaat ze straks met alle aandacht lopen? “Vroeger glipte ik al eens weg

Lees meer »
André Hazes lacht met zichzelf over de tickets aan dumpingprijzen: “Dat heb ik uiteraard niet uit luxe gedaan”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

André Hazes lacht met zichzelf over de tickets aan dumpingprijzen: “Dat heb ik uiteraard niet uit luxe gedaan”

Het ging behoorlijk stroef, maar het is hem dan toch gelukt. André Hazes (29) staat zaterdag voor een uitverkochte Ahoy in Rotterdam. Dat hij heel wat tickets in uitverkoop heeft moeten verkopen, daar ligt de zanger niet wakker van. Met een gezonde portie zelfspot laat hij aan ‘RTL Boulevard’ zien welke plekjes aan dumpingprijzen werden verkocht.

Lees meer »

Hoe herstellen we het vertrouwen in de politiek?

Het vertrouwen in de politiek is helemaal zoek, zo bleek uit het opinieonderzoek De Stemming van De Standaard. Veel Vlamingen geven aan dat politici geen idee hebben van wat belangrijk is voor de burgers, laat staan dat ze erin zouden slagen om die zaken om te zetten in beleid. En toch zijn het de mensen met de macht, die in

Lees meer »
Poetin stuurt kannibalen naar het front
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Poetin stuurt kannibalen naar het front

Minstens twee veroordeelde kannibalen hebben zich onlangs bij het Russische leger gevoegd in de strijd tegen Oekraïne. De twee zouden weer op vrije voeten zijn na een presidentieel pardon door Vladimir Poetin. Dat hebben verschillende Russische media gemeld.

Lees meer »