Krantenkoppen

“De negativiteit straalde af op mijn firma”: Nicky Vankets na moeilijke periode helemaal terug met outfits voor Natalia en Camille

Natalia pronkte afgelopen weekend in de Lotto Arena in zijn outfits en ook de showkledij van Linda Mertens bij haar comeback was van zijn hand. Net zoals binnenkort het merendeel van de kostuums in het nieuwe VTM-programma ‘Starstruck’. Na een pijnlijke, zakelijke dip met bijhorende pauze maakt modeontwerper Nicky Vankets (44) een comeback langs de grote poort in showbizzland. “Ik heb mezelf heruitgevonden.”

Meer krantenkoppen in België

Hoge vlammen door affakkelen bij BASF in Antwerpse haven
VRT NWS
VRT NWS

Hoge vlammen door affakkelen bij BASF in Antwerpse haven

In de Antwerpse haven wordt er bij chemisch bedrijf BASF gefakkeld door een technische storing. Daarbij worden gassen verbrand via een fakkel. Wie hoge vlammen ziet boven de haven hoeft zich geen zorgen te maken. Er is geen gevaar voor de omgeving. Er kan wel licht- en geluidshinder optreden.

Lees meer »
Chemiebedrijf Ineos schrapt productielijn in Geel: ruim 30 jobs bedreigd
VRT NWS
VRT NWS

Chemiebedrijf Ineos schrapt productielijn in Geel: ruim 30 jobs bedreigd

Een van de productielijnen van chemiebedrijf Ineos in Geel zal helemaal verdwijnen. Dat zegt het bedrijf na een bijzondere ondernemingsraad vanmorgen. Het gaat om de productielijn die grondstoffen zuivert om polyester van te maken. Volgens Ineos is de productielijn niet meer levensvatbaar. Er werken nu 68 mensen, ongeveer de helft zal zijn job verliezen. Voor de andere helft wordt een

Lees meer »
Ryanair bijt in het zand in strijd tegen vliegtaks
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ryanair bijt in het zand in strijd tegen vliegtaks

De vliegtaks of inschepingstaks die de federale regering in 2022 heeft ingevoerd heeft de toets bij het Grondwettelijk Hof doorstaan. De beroepen van luchtvaartmaatschappij Ryanair, de Belgische Federatie voor de Luchtvaart en twee piloten van privévliegtuigen zijn door het hof ongegrond verklaard.

Lees meer »
Nieuw-Zeeland verbiedt smartphone op school
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Nieuw-Zeeland verbiedt smartphone op school

Nieuw-Zeeland gaat het gebruik van smartphones in de scholen verbieden. Dat heeft premier Christopher Luxon vrijdag aangekondigd. De maatregel moet zorgen voor betere schoolresultaten, aangezien de lees- en schrijfvaardigheden van de Nieuw-Zeelandse jeugd achteruitgaan.

Lees meer »
Hamas eist aanslag in Jeruzalem op waarbij 3 doden en 13 gewonden vielen
VRT NWS
VRT NWS

Hamas eist aanslag in Jeruzalem op waarbij 3 doden en 13 gewonden vielen

De Palestijnse terreurbeweging Hamas eist de verantwoordelijkheid op van een slag in Jeruzalem, in Israël. Daarbij zijn vanochtend drie mensen gedood. De Israëlische politie heeft bevestigd dat de twee aanvallers, broers uit Oost-Jeruzalem, zijn doodgeschoten. De aanslag gebeurde kort nadat Israël en Hamas hadden aangekondigd dat de gevechtspauze in Gaza met een dag verlengd wordt.

Lees meer »