Krantenkoppen

De stemming voor Beste Frituur is geopend: dit was vorig jaar de winnaar in jouw gemeente

Bakt jouw friturist de knapperigste frietjes en kent hij je vaste bestelling? Tijd om iets terug te doen… Stem jouw favoriete frituur tot de Beste Frituur van jouw gemeente en van Vlaanderen via de app van Nieuwsblad.

Meer krantenkoppen in België

Nele Doolaeghe is nieuwe Volwassen Begeleider van Chiro Stine Heule
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nele Doolaeghe is nieuwe Volwassen Begeleider van Chiro Stine Heule

Witte rook uit de schoorsteen van de lokalen van Chiro Stine Heule: na een zoektocht van een drietal maanden heeft Heules grootste jeugdbeweging met Nele Doolaeghe een nieuwe Volwassen Begeleider gevonden. Samen met Dries Verhauwaert staat ze de komende jaren de 24-koppige leidingsbende van Chiro Stine bij met raad en daad.
The post Nele Doolaeghe is nieuwe Volwassen Begeleider van

Lees meer »
Hoeveel verdient Clouseau met hun optredens in het Sportpaleis? Een omzet waar een gemiddeld bedrijf jaloers op zou zijn
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Hoeveel verdient Clouseau met hun optredens in het Sportpaleis? Een omzet waar een gemiddeld bedrijf jaloers op zou zijn

Met de twaalf nieuwe concerten in het Sportpaleis overschrijdt Clouseau de magische kaap van 2 miljoen verkochte tickets. Het hoeft niet te verbazen dat de uitverkochte Sportpaleizen Koen en Kris Wauters geen windeieren leggen. Maar hoeveel miljoenen levert een dergelijke concertreeks juist op? En hoeveel houdt een band daar dan precies aan over? Wij duiken in de cijfers.

Lees meer »
Kato Bevernage (17) probeert alle kansen bij ION te grijpen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Kato Bevernage (17) probeert alle kansen bij ION te grijpen

In de hoogste klasse van het damesbasketbal gaat ION Basket Waregem dit weekend op bezoek bij Sparta Laarne. Vorig weekend verloor de ploeg van youngster Kato Bevernage met het kleinste verschil tegen CEP Charleroi. In de slotfase moesten de rood-witten de duimen leggen tegen de Waalse formatie, die liefst 36 keer op de vrijworplijn stond.
The post Kato Bevernage (17)

Lees meer »
Lars Montegnies is profvoetballer bij Futures van RSC Anderlecht: “Ik merk nu al progressie”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Lars Montegnies is profvoetballer bij Futures van RSC Anderlecht: “Ik merk nu al progressie”

Lendelede heeft er weer een jong sportief toptalent bij. Na wielrenners Alec Segaert en René Messely én judoka’s Jarno Dewulf en Robbe Demets is er nu voetballer Lars Montegnies (18). Hij tekende recent een profcontract bij RSC Anderlecht en speelt er nu bij de RSCA Futures. “Vooral het sportieve en persoonlijke plan dat Anderlecht me voorstelde gaf de doorslag”, zegt

Lees meer »
Lode Vanbelleghem is nieuw gezicht op tweede Bierfestival: “Toåfelbier is geen tafelbier”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Lode Vanbelleghem is nieuw gezicht op tweede Bierfestival: “Toåfelbier is geen tafelbier”

Op zaterdag 9 december organiseert het lokaal bestuur van Langemark-Poelkapelle voor de tweede keer het Langemark-Poelkapels bierfestival. In OC Den Tap in Langemark stellen tussen 17 uur en middernacht acht lokale handelaar en/of brouwers een 25-tal verschillende bieren voor. Lode Vanbelleghem uit Poelkapelle is voor de eerste keer van de partij met zijn Toåfelbier.
The post Lode Vanbelleghem is nieuw

Lees meer »
Sportsite in Wolvertem genoemd naar Belgische wielerkampioene Nicole Van den Broeck: “Vrouwelijke rolmodellen zijn belangrijk”
VRT NWS
VRT NWS

Sportsite in Wolvertem genoemd naar Belgische wielerkampioene Nicole Van den Broeck: “Vrouwelijke rolmodellen zijn belangrijk”

De Sportschuursite in Wolvertem wordt postuum genoemd naar gewezen wereldkampioene wielrennen Nicole Van den Broeck. Zij veroverde 50 jaar geleden de wereldtitel in Barcelona. "Het is belangrijk dat we vrouwelijke rolmodellen meer zichtbaar maken", klinkt het bij het gemeentebestuur. Van den Broeck overleed in 2017. De volledige site wordt volgend jaar trouwens heraangelegd.

Lees meer »