Krantenkoppen

De Toekomstshow brengt eerbetoon aan Will Tura

Van maandag 20 november tot vrijdag 24 november brengt BS De Toekomst in zijn polyvalente zaal een wervelende ‘Toekomstshow’, met alle leerlingen van de school. Het wordt een eerbetoon aan Will Tura.

“De Toekomstshow van Basisschool De Toekomst op maandag 20, dinsdag 21, donderdag 23 november en vrijdag 24 november zal bestaan uit wervelende totaalspektakels met alle leerlingen van de school”, vertelt directeur Steven Verplancke trots. “In de polyvalente zaal van de school mag je je gedurende anderhalf uur verwachten aan dans, zang en humor. Er wordt op de actualiteit ingespeeld en talrijke media- en sportfiguren komen aan bod. De rode draad doorheen het spektakel is een eerbetoon aan Will Tura. Dit alles ondersteund door een professioneel licht-, klank- en beeldspektakel met een ledwall XL. Grootouders en ouders zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn van zoveel moois. Nadien is er volop gelegenheid tot napraten tijdens de receptie. De kostprijs bedraagt 6,50 euro per persoon. Er zijn maximaal 300 plaatsen per editie. De deuren van de polyvalente zaal gaan open vanaf 13.15 uur. Na de show vindt er in de sportzaal en op de overdekte en verwarmde speelplaats een receptie plaats.”

Etentje met animatie

“Maar zaterdag hebben we eerst nog ons OLGA-etentje met kinderanimatie”, geeft Steven nog graag mee. “Dit is voor alle ouders, leerlingen, vrienden en sympathisanten. Er kan gekozen worden tussen koude schotel met frietjes, stoofvlees met frietjes, gehaktballetjes in tomatensaus met frietjes of een vegetarisch stoofpotje. De prijs bedraagt 19 euro voor volwassenen en 12 euro voor alle jongeren -14 jaar. De eerste maaltijden zullen klaar zijn vanaf 19 uur en het schoolrestaurant blijft open tot 22 uur. Er zal ook een nagerechtenbuffet worden voorzien”, besluit Steven. (ELD)

The post De Toekomstshow brengt eerbetoon aan Will Tura is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Actrice Lien De Graeve op bezoek in het Mamadepot Hooglede
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Actrice Lien De Graeve op bezoek in het Mamadepot Hooglede

Actrice Lien De Graeve, bekend van het theater en televisieseries als ‘Onder Vuur’, bracht een bezoekje aan het Mamadepot in Hooglede. De actrice, die roots heeft in Hooglede, had niets dan lof voor het initiatief.
The post Actrice Lien De Graeve op bezoek in het Mamadepot Hooglede appeared first on KW.be.

Lees meer »
Eerstelijnszone Westhoek en Westkust & Polder krijgen 90.000 euro voor strijd tegen kinderverwaarlozing
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Eerstelijnszone Westhoek en Westkust & Polder krijgen 90.000 euro voor strijd tegen kinderverwaarlozing

In de strijd tegen intrafamiliaal geweld en andere traumatische gebeurtenissen wil minister Hilde Crevits tien pilootprojecten op poten zetten. In West-Vlaanderen wordt vzw Veilige Havens (van Eerstelijnszone Westhoek en Westkust & Polder) begeleid en financieel ondersteund om ervoor te zorgen dat eerstelijnsprofessionals allerhande situaties nog beter kunnen signaleren en aanpakken voor ze uit de hand lopen.
The post Eerstelijnszone Westhoek

Lees meer »
Man gooit fiets door etalage van Antwerpse winkel met kattenspullen, uitbaatster geschrokken: “Etalage net aangepast voor kerst”
VRT NWS
VRT NWS

Man gooit fiets door etalage van Antwerpse winkel met kattenspullen, uitbaatster geschrokken: “Etalage net aangepast voor kerst”

In de Lange Koepoortstraat in Antwerpen heeft een man een fiets door de etalage van een winkel met kattenspullen gegooid. Het etalageraam is volledig vernield. De man werd later opgepakt omdat hij geen verblijfspapieren heeft. Uitbaatster van de winkel Katty Plevoets meet de schade op. "Alle beeldjes, krabpalen en kattenmokken nu controleren op glasscherven."

Lees meer »
Wie leidt er in WestSprint? (2)
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Wie leidt er in WestSprint? (2)

Elke woensdag publiceren we op kw.be/westsprint de volledige tussenstanden van WestSprint, het regelmatigheidscriterium van De Krant van West-Vlaanderen voor de beloftevolle wielrenners uit onze provincie. Wie voert deze week het klassement aan bij nieuwelingen, junioren en beloften?
The post Wie leidt er in WestSprint? (2) appeared first on KW.be.

Lees meer »
Fragiel ogende Jimmy Carter (99) bij herdenkingsdienst voor echtgenote Rosalynn
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Fragiel ogende Jimmy Carter (99) bij herdenkingsdienst voor echtgenote Rosalynn

De voormalige Amerikaanse president Jimmy Carter was dinsdag aanwezig bij de herdenkingsdienst voor zijn vrouw Rosalynn. De 99-jarige Carter verschijnt zelden nog in het openbaar. Ook Carters opvolgers Joe Biden en Bill Clinton waren aanwezig, evenals alle vijf nog in leven zijnde presidentsvrouwen: Laura Bush, Hillary Clinton, Michelle Obama, Melania Trump en Jill Biden.

Lees meer »
Messentrekkers, stenengooiers en vooral veel minderjarigen. Wie zijn de Palestijnse gevangenen die Israël wil ruilen?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Messentrekkers, stenengooiers en vooral veel minderjarigen. Wie zijn de Palestijnse gevangenen die Israël wil ruilen?

De Israëlische regering heeft een lijst gepubliceerd van 300 Palestijnse gevangenen die voor de door Hamas gegijzelde burgers geruild kunnen worden. De zwaarst veroordeelde is een vrouw van 25 die een Joodse man verwondde met een mes. Maar het overgrote deel verscheen nog niet voor de rechtbank, al zitten sommige van hen al meer dan twee jaar vast. De jongste

Lees meer »
Europees Hof van Justitie: “Openbaar bestuur mag hoofddoek verbieden”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Europees Hof van Justitie: “Openbaar bestuur mag hoofddoek verbieden”

Een openbaar bestuur kan het dragen van religieuze tekens op het werk verbieden. Dat zegt het Europees Hof van Justitie dinsdag in een nieuw arrest. Volgens het Hof is het evenwel de nationale rechter die moet nagaan of de genomen maatregelen zorgen voor een afstemming tussen de vrijheid van godsdienst en de legitieme doelstellingen van dat verbod.

Lees meer »