Krantenkoppen

Depraetere brengt andere stijl, maar zelfde verhaal bij Vooruit

19:20 Met de nadruk op haar bescheiden komaf legt Melissa Depraetere een eigen accent als Vooruit-voorzitster. Een koerswijziging komt er echter niet: Conner Rousseau regelde zijn opvolging zelf.

Meer krantenkoppen in België

Leden Antwerpse gemeenteraad (en burgemeester De Wever) lachen met gebrekkig Engels van Theo Franken: “It is high time for a drup in the emmer”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Leden Antwerpse gemeenteraad (en burgemeester De Wever) lachen met gebrekkig Engels van Theo Franken: “It is high time for a drup in the emmer”

De gemeenteraad in Antwerpen, dat betekent naar goede maandelijkse gewoonte: oeverloze, vaak saaie, debatten en verbaal gekibbel tussen leden van meerderheid en oppositie. Gelukkig wordt dat urenlange gekrakeel af en toe opgeleukt door een speelse woordgrap, een kwinkslag hier of een plaagstoot daar. Maandag vond een aantal raadsleden tijdens hun tussenkomsten inspiratie bij de, nu al legendarische, ‘drup in the

Lees meer »
Europese wet om pesticiden te halveren sneuvelt
De Standaard
De Standaard

Europese wet om pesticiden te halveren sneuvelt

De kans is zeer klein dat er voor de Europese verkiezingen nog een wet komt die het gebruik van pesticiden in de EU tegen 2030 halveert. ‘De agro-industrie heeft gewonnen op de kap van onze gezondheid en de biodiversiteit’, zegt Sara Matthieu (Groen).

Lees meer »
De Wijkfabriek creëert bloeiende kansen met grafzorg op Oostendse begraafplaats
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

De Wijkfabriek creëert bloeiende kansen met grafzorg op Oostendse begraafplaats

Stad Oostende werkt samen met SAAMO West-Vlaanderen en Perspectief voor het project ‘De Wijkfabriek’ dat inzet op haalbare jobs voor wijkbewoners met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Sinds kort zijn bewoners van de Nieuwe Stad via het project aan de slag op de begraafplaats in de Stuiverstraat voor grafzorg. Oostendenaars die niet meer in staat zijn om het graf

Lees meer »
EXCLUSIEF. Anna Eikendal, de vriendin van Thibau Nys, wil het maken als fotomodel: “Werken tot 35 en daarna gezinnetje stichten”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

EXCLUSIEF. Anna Eikendal, de vriendin van Thibau Nys, wil het maken als fotomodel: “Werken tot 35 en daarna gezinnetje stichten”

Al bijna drie jaar doet ze het hart van Thibau Nys (21) sneller slaan. Anna Eikendal (21) uit Utrecht liet voor haar grote liefde haar familie in Nederland achter, maar werkt ook keihard aan haar eigen carrière. De ex-topsportster wil het maken als model op de catwalks van Parijs en Milaan. In dit exclusieve interview – met fotoshoot – praat

Lees meer »
Nieuwe Algemeen directeur voor het Autonoom Gemeentebedrijf Oostende
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nieuwe Algemeen directeur voor het Autonoom Gemeentebedrijf Oostende

De vier autonome gemeentebedrijven in Oostende zijn samengevoegd tot een nieuw Autonoom Gemeentebedrijf Oostende. De Stad stelt nu Filip Roelandt aan als Algemeen directeur van het Autonoom Gemeentebedrijf Oostende.
The post Nieuwe Algemeen directeur voor het Autonoom Gemeentebedrijf Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »
Politieagenten maken jacht op loslopend stokstaartje in Mol
VRT NWS
VRT NWS

Politieagenten maken jacht op loslopend stokstaartje in Mol

Enkele inwoners van Mol hebben een verdwaald stokstaartje gezien op straat, in de buurt van het station, en zetten daar beelden van op sociale media. Nadat het diertje was opgedoken op de parking van het politiecommissariaat, probeerden enkele agenten het tergeefs te vangen. Intussen bleek dat het stokstaartje was ontsnapt bij een privé-eigenaar.

Lees meer »