Krantenkoppen

Dertiger klopt man op terugweg van Gentse Feesten bijna dood, maar “herinnert zich niets meer”: “Hallucinant”

Een Tunesiër (38) die op de terugweg van de Gentse Feesten een andere man bijna dood klopte, riskeert vier jaar celstraf. Het leven van het slachtoffer hing aan een zijden draadje. De beklaagde was stomdronken en herinnert zich niets meer van de feiten.

Meer krantenkoppen in België

Politiezone Vlas roept bewoners op aandachtig te zijn voor inbrekers tijdens donkere maanden na enkele recente feiten
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Politiezone Vlas roept bewoners op aandachtig te zijn voor inbrekers tijdens donkere maanden na enkele recente feiten

Nu we in de donkerste periode van het jaar zitten, neemt helaas ook het risico op woninginbraken toe. Het is ’s avonds vroeg donker maar toch is er nog veel volk op straat, waardoor verdachte personen en voertuigen minder opvallen. De politiezone Vlas doet een oproep om extra alert te zijn.
The post Politiezone Vlas roept bewoners op aandachtig te

Lees meer »
TERUGLEZEN ISRAËL. Israël laat 30 Palestijnse gevangenen vrij – Hamas draagt gijzelaars in Gaza over aan Rode Kruis
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

TERUGLEZEN ISRAËL. Israël laat 30 Palestijnse gevangenen vrij – Hamas draagt gijzelaars in Gaza over aan Rode Kruis

Tien Israëlische gijzelaars zullen vandaag worden vrijgelaten in ruil voor 30 Palestijnse gevangenen. Dat meldt een bron dicht bij de extremistische Palestijnse organisatie Hamas. De noodhulp van de Verenigde Naties heeft intussen het noorden van Gaza bereikt. Ondanks de wapenstilstand tussen Israël en Hamas is een vuurgevecht uitgebroken in Gaza. Daarmee is het staakt-het-vuren dan ook “geschonden”, klinkt het. Lees

Lees meer »
Len (9) zamelt speelgoed in voor kinderen die het minder goed hebben: “Zo krijgt elk kind iets tijdens sinterklaasfeest”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Len (9) zamelt speelgoed in voor kinderen die het minder goed hebben: “Zo krijgt elk kind iets tijdens sinterklaasfeest”

Al enkele jaren wil Len Goethals (9) steeds dat de Sint er voor alle kindjes is. Dit jaar is het idee ontstaan met zijn mama om een oproep te lanceren en zelf speelgoed in te zamelen. Het speelgoed zal via Welzijnsschakel De Caproen tijdens het sinterklaasfeest uitgedeeld worden aan gezinnen die het moeilijk hebben.
The post Len (9) zamelt speelgoed

Lees meer »