Krantenkoppen

Een machtsstrijd die “de evolutie van de mens zal veranderen”: wat gebeurt er allemaal bij bedrijf achter ChatGPT?

Het kan verkeren in amper 72 uur. Sam Altman (38) werd ontslagen bij OpenAI, het bedrijf achter ChatGPT, stond op een zucht van een spectaculaire terugkeer, en stapte uiteindelijk over naar Microsoft. De uitkomst van die machtsstrijd “zal de evolutie van de mens” veranderen, zeggen experts.

Meer krantenkoppen in België

Scheve toren in Bologna afgesloten wegens angst voor instorting: “Situatie is zeer kritiek”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Scheve toren in Bologna afgesloten wegens angst voor instorting: “Situatie is zeer kritiek”

De Garisenda-toren in Bologna is momenteel afgesloten vanwege zorgen over mogelijke instabiliteit. De toren is 47 meter hoog en vertoont een lichte neiging, vergelijkbaar met die scheve toren in Pisa. Als voorzorgsmaatregel heeft het stadsbestuur een 5 meter hoge barrière opgericht om de toegang te beperken. Ze verklaren dat de situatie als “zeer kritiek” wordt beschouwd.

Lees meer »
Kourtney Kardashian maakt pillen van haar “sappige placenta”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Kourtney Kardashian maakt pillen van haar “sappige placenta”

Kourtney Kardashian (44) verwelkomde aan het begin van deze maand haar zoontje Rocky. Hoewel ze voorlopig nog niet erg actief is op sociale media, deelt ze nu toch een tip met haar fans. De realityster heeft haar placenta laten verwerken tot pillen en profiteert nu van de voordelen. “Ik vind dit erg nuttig voor het herstel na de bevalling”, schrijft

Lees meer »
Knokke-Heist heeft opnieuw 7 nieuwkomers in Gault&Millau: “Het publiek hier wil kwaliteit, dan moet je als restaurant volgen”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Knokke-Heist heeft opnieuw 7 nieuwkomers in Gault&Millau: “Het publiek hier wil kwaliteit, dan moet je als restaurant volgen”

Aantal inwoners: 32.687. Aantal restaurant in de nieuwe Gault&Millau: 37, waaronder opnieuw zeven nieuwkomers. Ja, Knokke-Heist blijft ook dit jaar dé culinaire hotspot van West-Vlaanderen. Een maand geleden stelde de kustgemeente nog haar eigen Gault&Millau-gids vol adresjes voor. Op zoek naar een verklaring voor het succes. “Er is een publiek dat kwaliteit kan appreciëren én daarvoor wil betalen.”
The post

Lees meer »
Cercle top, Club Brugge en KV Kortrijk flop: het tussentijds rapport van de West-Vlaamse eersteklassers
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Cercle top, Club Brugge en KV Kortrijk flop: het tussentijds rapport van de West-Vlaamse eersteklassers

De heenronde van de Jupiler Pro League 2023-2024 is achter de rug. Tijd voor een rapport dus.
De drie overgebleven West-Vlaamse eersteklassers zorgden ervoor dat we klare taal kunnen gebruiken: één presteert boven alle verwachtingen, de andere twee bleven ver onder hun ambities. Onze analyse en onze cijfers.
The post Cercle top, Club Brugge en KV Kortrijk flop: het tussentijds

Lees meer »
Red Flames kunnen de dupe worden van ‘lelijk’ spelletje: maken ze écht wel nog kans op groepswinst?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Red Flames kunnen de dupe worden van ‘lelijk’ spelletje: maken ze écht wel nog kans op groepswinst?

De Red Flames speelden gisteren gelijk tegen Schotland en blijven in de running voor groepswinst in de Nations League. In theorie alvast, want evident wordt dat helemaal niet. De Flames moeten zélf winnen van Nederland en tegelijk hopen dat Engeland niet wint van Schotland. En net daar wringt het schoentje. De groepswinnaar neemt een optie op een ticket voor de

Lees meer »
Koppel uit De Panne blijft overlast veroorzaken: van diefstallen tot messteken
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Koppel uit De Panne blijft overlast veroorzaken: van diefstallen tot messteken

Een koppel dat in De Panne woont, blijft maar overlast veroorzaken in de Westkust. Zowel de 40-jarige C.K. als zijn vriendin A.W. (36) stonden al diverse keren voor de strafrechter. Deze keer staan ze terecht voor een heuse waslijst aan feiten. Daarbij pleegden ze samen diefstallen, haalden ze geld af met gestolen bankkaarten en deelde C.K. zelfs enkele messteken uit

Lees meer »
Sportdienst organiseert informatiesessies
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Sportdienst organiseert informatiesessies

De Ledegemse sportdienst organiseerde een tweedelige informatiesessie om sportclubs in Ledegem grondig te informeren en te ondersteunen. “De sessie behandelde twee belangrijke aspecten van de wetgeving die van groot belang zijn voor sportverenigingen: de vzw-wetgeving en de -vrijwilligerswetgeving. Dit initiatief werd genomen met het oog op de naderende wijzigingen in de wetgeving, die van kracht
The post Sportdienst organiseert informatiesessies

Lees meer »