Krantenkoppen

Finland van plan grens met Rusland volledig te sluiten

De Finse regering staat op het punt om de volledige oostelijke grens met Rusland te sluiten. Dat hebben bronnen binnen de regering en politie aan de krant Iltalehti gemeld. De sluiting van de grens staat te gebeuren in de nacht van dinsdag op woensdag, om middernacht.

Meer krantenkoppen in België

Jennifer Lopez heeft ruzie met ‘luie’ echtgenoot Ben Affleck over hondenpoep: “Huur een bedrijf om het op te ruimen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Jennifer Lopez heeft ruzie met ‘luie’ echtgenoot Ben Affleck over hondenpoep: “Huur een bedrijf om het op te ruimen”

Het hondenpoep-probleem ten huize Lopez en Affleck brengt heel wat discussie met zich mee. Jennifer Lopez (54) en Ben Affleck (51) delen hun huis met maar liefst acht viervoetige vrienden, maar het lijkt erop dat de achtergelaten uitwerpselen niet worden opgeruimd. Jennifer hecht veel waarde aan discipline als het gaat om de zorg voor hun harige metgezellen, maar Ben is

Lees meer »
Restaurant Vividu zet Harelbeke op de kaart met prestigieuze vermelding in de Gault&Millau
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Restaurant Vividu zet Harelbeke op de kaart met prestigieuze vermelding in de Gault&Millau

Het prestigieuze bedrijf Gault&Millau bracht zaterdag hun 21e gastronomiegids uit. Daarin komt het horecaduo Nicky Grymonprez en Laurent Messine van restaurant Vividu uit Harelbeke nieuw binnen. In 2021 begonnen ze hun zaak, twee jaar later worden ze beloond met een 13 op 20. Ze zijn tevens het eerste Harelbeekse restaurant dat een plekje weet te bemachtigen in de Gault&Millau.
The

Lees meer »
Bruggeling bestookt ex met tientallen berichten per dag: zestien maanden voorwaardelijke celstraf
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Bruggeling bestookt ex met tientallen berichten per dag: zestien maanden voorwaardelijke celstraf

Een 46-jarige Bruggeling heeft van de rechter zestien maanden voorwaardelijke celstraf gekregen voor stalking van zijn ex-partner. Hij bestookte het slachtoffer een jaar lang elke dag met tientallen berichten. Maar daar bleef het niet bij.
The post Bruggeling bestookt ex met tientallen berichten per dag: zestien maanden voorwaardelijke celstraf appeared first on KW.be.

Lees meer »
Buurt verzet zich tegen bouwplannen van 124 appartementen langs Ieperse Haiglaan: “We willen een alternatief voorstellen”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Buurt verzet zich tegen bouwplannen van 124 appartementen langs Ieperse Haiglaan: “We willen een alternatief voorstellen”

Alides Reim, een bouwpromotor uit Gent, wil op een stuk grond aan de Haiglaan in Ieper vijf appartementsblokken bouwen met in totaal 124 flats. Die plannen stuiten een groep omwonenden fel tegen de borst. Ze vrezen onder meer heel wat verkeersdrukte en zien een stukje natuur verdwijnen. “Bovendien zouden we meer dan tien jaar naast een werf moeten wonen, want

Lees meer »
Van de hele bouwsector hebben zij het hardst te lijden onder nat weer: “Klanten begrijpen het soms gewoon niet”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Van de hele bouwsector hebben zij het hardst te lijden onder nat weer: “Klanten begrijpen het soms gewoon niet”

Nat weer en dus ziet de bouw af. De grootste slachtoffers zijn de dak- en grondwerkers. Aannemers kunnen, als het regent, meestal omschakelen naar binnenwerken, maar zij hebben weinig keuze. Bij Tectum, marktleider voor platte daken, hebben ze in de voorbije maand al zo’n zeven werkdagen verloren. Zeven dagen dus dat de 270 arbeiders werkloos zijn en ook een pak

Lees meer »
Rad van Fortuin tijdens eindejaarsshopping: Maak kans op een Kortrijk Cadeaubon tot 100 euro
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Rad van Fortuin tijdens eindejaarsshopping: Maak kans op een Kortrijk Cadeaubon tot 100 euro

Met drie koopzondagen, het Rad van Fortuin vol Kortrijk Cadeaubonnen en de gezellige sfeer van Winter in Kortrijk wordt shoppen in onze stad tijdens de eindejaarsperiode extra leuk. “Het Rad van Fortuin werd hard gesmaakt door de shoppers, daarom doen we het dit jaar opnieuw”, zegt Wouter Allijns, schepen van Economie.
The post Rad van Fortuin tijdens eindejaarsshopping: Maak kans

Lees meer »
“Kate en Meghan hebben al 4 jaar geen contact, Charles noemde Harry een idioot en William vertrouwt zijn vader niet meer”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Kate en Meghan hebben al 4 jaar geen contact, Charles noemde Harry een idioot en William vertrouwt zijn vader niet meer”

Royalty-auteur Omid Scobie, bekend van ‘Finding Freedom’, heeft een nieuw boek klaar. In ‘Endgame’ doet hij heel wat onthullingen over de vete tussen prins Harry en Meghan Markle, en de rest van de Britse royals. Scobie zou volgens velen een rechtstreekse lijn hebben naar Meghan, waardoor zijn vertellingen steeds met veel aandacht worden gelezen. De man meent onder andere dat

Lees meer »
PORTRET. Hij zingt een toontje lager, maar toch kan Geert Wilders (60) Nederland richting rechts forceren
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

PORTRET. Hij zingt een toontje lager, maar toch kan Geert Wilders (60) Nederland richting rechts forceren

De radicaal-rechtse PVV van Geert Wilders (60) kan vandaag de grootste partij van Nederland worden. De geblondeerde eenzaat in Armani-pak beloofde Nederland in 2014 “minder Marokkanen”. Zijn harde standpunten, tegen migratie en tegen de islam, heeft hij tijdens de voorbije kiescampagne afgezwakt. Maar volgens zijn tegenstanders is hij een wolf in schaapsvacht. Portret van de man die rechts Nederland vanuit

Lees meer »