Krantenkoppen

Fleurs hart wordt gebroken in ‘Blind getrouwd’, voorlopig kiest één koppel om bij elkaar te blijven

Het lijkt niet meer goed te komen met ‘Blind getrouwd’-echtpaar Fleur en Alexander. De Knokse winkelmanager kan haar tranen niet bedwingen als ze verwoordt dat haar man “geen gevoelens” heeft voor haar. Ook tijdens de eerste beslissingsmomenten van Emile en Emma, en Isabelle en Matthieu werden de tranen de vrije loop gelaten. Zij gaven definitief hun antwoord op de vraag of ze bij elkaar willen blijven.

Meer krantenkoppen in België

Bredene is klaar voor de winter
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Bredene is klaar voor de winter

Met de winter en de eerste lage temperaturen intussen onverbiddelijk over het land staan ook de gemeentelijke diensten opnieuw dag en nacht klaar om de wegen en fietspaden indien nodig sneeuw- en ijsvrij te maken. “Om dit zo efficiënt mogelijk te doen, is er een vast strooiplan”, aldus schepen Erwin Feys.
The post Bredene is klaar voor de winter appeared

Lees meer »
“Rationeel en joviaal, tot je hem tegenwerkt”: vriend en vijand over Paul Gheysens, die zelf woedend reageert na ontluisterende ‘Pano’
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

“Rationeel en joviaal, tot je hem tegenwerkt”: vriend en vijand over Paul Gheysens, die zelf woedend reageert na ontluisterende ‘Pano’

“Schandalig! Ingegeven door jaloezie.” Paul Gheysens is zo boos over een reportage van Pano dat hij uitzonderlijk reageert bij onze zusterkrant Het Nieuwsblad. Wie is de echte Paul Gheysens? Vriend en vijand getuigen over een man met twee gezichten. “Paul is een briljante zakenman en een rationele strateeg. Tot je hem tegenwerkt.”

Lees meer »
Man steekt toeristen neer in Parijs: dode en gewonde, aanvaller overmeesterd
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Man steekt toeristen neer in Parijs: dode en gewonde, aanvaller overmeesterd

In de buurt van de Eiffeltoren in Parijs heeft een man zaterdagavond twee toeristen aangevallen met een mes. Een man is daarbij omgekomen, een tweede slachtoffer raakte gewond. De politie kon de dader oppakken, het zou gaan om een 26-jarige man. Volgens sommige bronnen riep hij “Allah Akbar” net voor z’n arrestatie. Hij zou bekend staat als “geradicaliseerd”, met psychische

Lees meer »
Vaya Con Dios alias Dani Klein heeft nieuw album ‘Shades of Joy’: “Het heeft de karakteristieken van een Vaya-plaat met een mengelmoes van genres”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vaya Con Dios alias Dani Klein heeft nieuw album ‘Shades of Joy’: “Het heeft de karakteristieken van een Vaya-plaat met een mengelmoes van genres”

In september jl. raakte het nieuws bekend dat het legendarische Vaya Con Dios, met zangeres Dani Klein, nieuwe muziek ging uitbrengen. Tot ver buiten onze landsgrenzen was de euforie groot en werd er reikhalzend uitgekeken naar het nieuwe werk. Vorige maand bracht Vaya Con Dios de funky, up-tempo song ‘Shades Of Joy’ uit, de voorbode van hun nieuwe, gelijknamige album.

Lees meer »
Brussel dient klacht in na debacle Koning Boudewijnstadion: “Bouwheer en veldbeheerder verantwoordelijk voor erbarmelijke staat van het veld”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Brussel dient klacht in na debacle Koning Boudewijnstadion: “Bouwheer en veldbeheerder verantwoordelijk voor erbarmelijke staat van het veld”

De stad Brussel heeft maandagavond in besloten kring groen licht gegeven voor het indienen van een klacht tegen de voormalige veldbeheerder én de bouwheer van de grasmat in het Koning Boudewijnstadion. Dat schrijft Le Soir en wordt bevestigd aan persagentschap Belga. De stad acht de bouwheer en veldbeheerder verantwoordelijk voor de erbarmelijke staat van het veld bij de match België-Servië

Lees meer »
Voorspelt AI binnenkort ook ons weerbericht? Nu al zag GraphCast naderende orkaan drie dagen sneller
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Voorspelt AI binnenkort ook ons weerbericht? Nu al zag GraphCast naderende orkaan drie dagen sneller

Moeten David Dehenauw of Jacotte Brokken voor hun job vrezen nu artificiële intelligentie zich zelfs met het weerbericht begint te bemoeien? Volgens onderzoek voorspelt Googles pas gelanceerde ‘AI-robot’ GraphCast het weer in 90 procent van de gevallen sneller én accurater dan het huidige computermodel dat de Belgische weermannen en -vrouwen gebruiken. Hoe werkt dat? Weerman David Dehenauw legt uit.

Lees meer »
Project ‘Family ProEf’ zorgt dat iedereen automatisch de geboortepremie krijgt
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Project ‘Family ProEf’ zorgt dat iedereen automatisch de geboortepremie krijgt

Vlaams minister van Welzijn Hilde Crevits kwam naar Wingene om het project voor de automatische uitbetaling van de geboortepremies officieel te bekrachtigen. Ouders ontvangen vanaf nu hun geboortepremie automatisch en hoeven zich geen zorgen te maken over de administratieve formaliteiten.
The post Project ‘Family ProEf’ zorgt dat iedereen automatisch de geboortepremie krijgt appeared first on KW.be.

Lees meer »