Krantenkoppen

Het verhaal van Larrimah, het dorpje met 11 inwoners waar één man plots verdween

Op de valreep komt Netflix met dé true crime documentaire van het jaar. ‘Last stop Larrimah’ vertelt het bizarre verhaal van een nog steeds onopgeloste verdwijning (en wellicht moord) in een Australisch dorpje, elf inwoners groot.

Meer krantenkoppen in België

Oekraïense inlichtingendienst schetst huiveringwekkend beeld van Poetins plannen: “Invasie van Oekraïne is nog maar het begin”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Oekraïense inlichtingendienst schetst huiveringwekkend beeld van Poetins plannen: “Invasie van Oekraïne is nog maar het begin”

Het hoofd van de buitenlandse inlichtingendienst van Oekraïne, Oleksandr Lytvynenko, heeft een beeld geschetst van Poetins toekomstplannen. Daarbij is de invasie van Oekraïne nog maar de eerste stap. Rusland zal ook Moldavië en de Baltische staten in het vizier nemen en conflicten aanwakkeren in het Midden-Oosten, Afrika en de Balkan. Dit zijn de vier prioriteiten van het Kremlin.

Lees meer »
Al 120 doden na overstromingen in Kenia
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Al 120 doden na overstromingen in Kenia

De overstromingen die al wekenlang aanhouden in verschillende regio’s van Kenia, hebben al aan minstens 120 mensen het leven gekost. Dat heeft de minister van Binnenlandse Zaken van het Oost-Afrikaanse land, Raymond Omollo, dinsdag gezegd.

Lees meer »
“Hij kan fantastisch zingen”: Gert Verheyen toont zangtalent in ‘De slimste mens’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Hij kan fantastisch zingen”: Gert Verheyen toont zangtalent in ‘De slimste mens’

In ‘De slimste mens ter wereld’ onthult James Cooke (39) woensdagavond het verborgen talent van Gert Verheyen (53). Kijkend Vlaanderen kon vorig jaar al genieten van “de prachtige stem” van de voetbalanalist tijdens ‘Over de oceaan’, waar hij een duet zong met Annelien Coorevits. Vanavond geeft James opnieuw een hint: “Hij kan werkelijk prachtig zingen.” En vervolgens zingt Gert opnieuw

Lees meer »
Komt er een match over de ‘Blind Getrouwd’-seizoenen heen? Isabelle Olivier en Joren Dumont reageren na hun ontmoetingen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Komt er een match over de ‘Blind Getrouwd’-seizoenen heen? Isabelle Olivier en Joren Dumont reageren na hun ontmoetingen

Nu het ‘Blind getrouwd’-huwelijk van Isabelle Olivier (26) met Matthieu Angel (32) definitief voorbij is, vragen vele kijkers zich af of Joren Dumont (38) uit het vorige seizoen een betere match zou zijn. Wij vroegen het hen gewoon zelf, zeker na het zien van die ene flirterige post op sociale media. “Ik ben niet goed in het zetten van de

Lees meer »