Krantenkoppen

Hongaarse verkiezingscampagne laat doelwit Ursula von der Leyen “totaal onberoerd”

Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen blijft “totaal onberoerd” bij de lancering van een campagne van de Hongaarse regeringspartij Fidesz waarbij ze op grote reclameborden als kop van Jut wordt gepresenteerd. Dat zegt haar woordvoerder.

Meer krantenkoppen in België

“Wie gesignaleerd stond, kon vandaag voorbij controlepost wandelen”: kopzorgen bij politiekorpsen in ons land door ICT-problemen
VRT NWS
VRT NWS

“Wie gesignaleerd stond, kon vandaag voorbij controlepost wandelen”: kopzorgen bij politiekorpsen in ons land door ICT-problemen

Door ICT-problemen in het hoofdkantoor van de federale politie in Brussel konden politiezones over het hele land vandaag bijna geen opzoekingen verrichten of processen-verbaal opstellen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en de federale politie bevestigt het nieuws aan onze redactie. De problemen hadden op sommige plaatsen mogelijk ernstige gevolgen. "Op de luchthaven kon vandaag niemand worden gecontroleerd", aldus Luc Breugelmans

Lees meer »
Paul Gheysens bedreigde bewoners die zich verzetten tegen zijn golf: “Ik weet hoe ik u kan hebben”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Paul Gheysens bedreigde bewoners die zich verzetten tegen zijn golf: “Ik weet hoe ik u kan hebben”

“Ik weet hoe ik u kan hebben”, zei vastgoedontwikkelaar Paul Gheysens tegen de vrouw van een van de tegenstanders van zijn golfproject in Knokke-Heist, waarop hij naar haar kindjes keek. Al jaren gaan er geruchten de ronde over bedreigingen door de Ghelamcobaas aan wie hem voor de voeten loopt. Nu praatten betrokkenen voor het eerst openlijk voor de camera’s

Lees meer »
Venezolaans president Maduro aast op olierijk gebied in buurland Guyana
VRT NWS
VRT NWS

Venezolaans president Maduro aast op olierijk gebied in buurland Guyana

Het Zuid-Amerikaanse land Venezuela wil haar grenzen uitbreiden en het naburige Essequibo inlijven. Maar dat stuk land ligt volledig op het grondgebied van buurland Guyana. Reden van de spanningen? Kortgeleden kondigde Guyana een nieuwe olievondst aan in Essequibo van meer dan tien miljard vaten. De Venezolaanse president Nicolas Maduro legt de vraag zondag voor in een referendum aan de bevolking.

Lees meer »
Emily Ratajkowski ligt onder vuur voor fatshaming: “Je zal nooit weten hoe het voelt om zwaarder te zijn, dat is smakeloos”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Emily Ratajkowski ligt onder vuur voor fatshaming: “Je zal nooit weten hoe het voelt om zwaarder te zijn, dat is smakeloos”

Topmodel Emily Ratajkowski (32) ligt onder vuur vanwege enkele foto’s die ze deelde van haar fotoshoot voor de Franse krant ‘Le Monde’. Volgens diverse volgers zou ze zich schuldig maken aan fatshaming met name in het tweede beeld, waarin ze poseert met een jeans die ze opentrekt om te laten zien hoeveel te groot de broek is. “Dat is echt

Lees meer »
Populaire Britse radio-dj ontvoerd en doodgemarteld: bende mogelijk jaren de gevangenis in
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Populaire Britse radio-dj ontvoerd en doodgemarteld: bende mogelijk jaren de gevangenis in

Op sociale media was hij vaak te zien op exotische bestemmingen of tijdens ontmoetingen met wereldsterren als rapper Diddy. Maar vorig jaar in oktober werd plots het naakte, verminkte lichaam van radio-dj Mehmet Koray Alpergin gevonden in een bos in Essex. Meerdere mannen uit een bende zijn nu schuldig bevonden aan onder meer zijn ontvoering, marteling en moord, schrijven Britse

Lees meer »
Cacaoprijs op hoogste niveau in 46 jaar
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Cacaoprijs op hoogste niveau in 46 jaar

De prijs van cacao, waarvan chocolade wordt gemaakt, blijft stijgen. Dinsdag bereikte de prijs op de termijnmarkt in New York 4.147 dollar per ton, het hoogste niveau sinds 1977, schrijft persagentschap Bloomberg.

Lees meer »
Genk op rand van uitschakeling, ook Union moet vol aan de bak: dit is de situatie van onze Belgische clubs in Europa
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Genk op rand van uitschakeling, ook Union moet vol aan de bak: dit is de situatie van onze Belgische clubs in Europa

Club Brugge en AA Gent overwinteren in de Conference League. Blauw-zwart is zelfs zo goed als zeker van groepswinst en ook de Buffalo’s hebben uitzicht op de eerste plek. Union en Racing Genk vergaat het minder goed, de Limburgers staan zelfs op de rand van de Europese uitschakeling. Een overzicht van de Belgische ploegen in de Europa League en Conference

Lees meer »
“Rationeel en joviaal, tot je hem tegenwerkt”: vriend en vijand over Paul Gheysens, die zelf woedend reageert na ontluisterende ‘Pano’
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

“Rationeel en joviaal, tot je hem tegenwerkt”: vriend en vijand over Paul Gheysens, die zelf woedend reageert na ontluisterende ‘Pano’

“Schandalig! Ingegeven door jaloezie.” Paul Gheysens is zo boos over een reportage van Pano dat hij uitzonderlijk reageert bij onze zusterkrant Het Nieuwsblad. Wie is de echte Paul Gheysens? Vriend en vijand getuigen over een man met twee gezichten. “Paul is een briljante zakenman en een rationele strateeg. Tot je hem tegenwerkt.”

Lees meer »
Sportavond zet de verdienstelijke sporters uit Houthulst in de kijker
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Sportavond zet de verdienstelijke sporters uit Houthulst in de kijker

In Houthulst werden alle verdienstelijke sporters van de gemeente in de bloemetjes gezet. Een kleine 300 personen woonden de avond bij. De avond werd ingeleid door burgemeester Jeroen Vandromme en aaneengepraat door Karl Vandenberghe met intermezzo’s dans, een demo jiujitsu, een filmpje over judo, een voorstelling van tumbling/turnen en een demo tafeltennis door Florian Vanacker.
The post Sportavond zet de

Lees meer »
Natalie Bassingtwaigte uit ‘Buren’ woont nog samen met ex-man, maar heeft nu relatie met vrouw: “Gek, maar het werkt”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Natalie Bassingtwaigte uit ‘Buren’ woont nog samen met ex-man, maar heeft nu relatie met vrouw: “Gek, maar het werkt”

“Het is wel een beetje gek, maar we wonen zelfs nog samen.” Ja, Natalie Bassingthwaighte (48), Izzy Hoyland uit ‘Buren’, en haar ex-man blijven heel erg close. Ook al heeft zij een nieuwe relatie, met een vrouw die haar naar eigen zeggen héél gelukkig maakt. “Ik heb mijn ex om raad gevraagd”, vertelt ze. Hoe gaat het nog met de

Lees meer »
VKW Vleteren gaat tegen Brielen Sport op zoek naar zes op zes
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

VKW Vleteren gaat tegen Brielen Sport op zoek naar zes op zes

VKW Vleteren mocht tegen KSV De Ruiter voor het eerst feestvieren. Het won met 1-0, dankzij een treffer van Jens Coene. Zaterdag komt Brielen Sport op bezoek. Bij winst komt VKW naast Brielen Sport in het klassement.
The post VKW Vleteren gaat tegen Brielen Sport op zoek naar zes op zes appeared first on KW.be.

Lees meer »
Lode Vanbelleghem is nieuw gezicht op tweede Bierfestival: “Toåfelbier is geen tafelbier”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Lode Vanbelleghem is nieuw gezicht op tweede Bierfestival: “Toåfelbier is geen tafelbier”

Op zaterdag 9 december organiseert het lokaal bestuur van Langemark-Poelkapelle voor de tweede keer het Langemark-Poelkapels bierfestival. In OC Den Tap in Langemark stellen tussen 17 uur en middernacht acht lokale handelaar en/of brouwers een 25-tal verschillende bieren voor. Lode Vanbelleghem uit Poelkapelle is voor de eerste keer van de partij met zijn Toåfelbier.
The post Lode Vanbelleghem is nieuw

Lees meer »