Krantenkoppen

IN BEELD – ‘Feest Mee’ in het Muziekcafé in Meulebeke bracht verrassende artiesten, met uitschieter Thomas Julian

Ondanks de mindere opkomst was er toch veel animo tijdens ‘Feest Mee’ in het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke.

Jonathan mocht de spits afbijten en deed dat voortreffelijk. Met Alwin Rennen weet een organisator dat hij borg staat voor ambiance en ook deze keer was dat zo. Giovanni en Peggy deden ook hun best om het peil hoog te houden. Na de pauze kwam Thomas Julian het podium op. Voor velen was dat de verrassing van de namiddag. Hij wist direct het publiek op zijn hand te krijgen met zijn prachtig optreden. Fadim mocht het feest afsluiten. Voor velen nog een onbekende, maar dat zal niet lang meer zo blijven. (PADI – foto’s Daniël)

The post IN BEELD – ‘Feest Mee’ in het Muziekcafé in Meulebeke bracht verrassende artiesten, met uitschieter Thomas Julian is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Veelgevraagd model, succesvol restaurantuitbater en getrouwd met zijn Bab: zo stelt ex-’Familie’-acteur Vincent Banić het nu
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Veelgevraagd model, succesvol restaurantuitbater en getrouwd met zijn Bab: zo stelt ex-’Familie’-acteur Vincent Banić het nu

Toen acteur Vincent Banić (35) net 18 jaar werd, verliet hij de schoolbanken voor zijn eerste hoofdrol. Met het personage Mick had hij de rol van hunk te pakken in ‘Het Huis Anubis’. Niet wetende hoeveel tienerharten er door hem sneller zouden slaan. “Het was pas tijdens de allereerste meet & greet dat we als cast doorhadden hoe populair de

Lees meer »
Brugge heeft de voetpaden in 41 straten heraangelegd, binnenkort worden ze weer opengebroken
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Brugge heeft de voetpaden in 41 straten heraangelegd, binnenkort worden ze weer opengebroken

Brugge moet eindelijk werk maken van een voetpadenplan. Dat eiste raadslid Ilse Coopman (N-VA) tijdens de gemeenteraad dinsdagavond. Schepen voor Openbaar Domein Mercedes Van Volcem (Open VLD) counterde die vraag: “We hebben al de voetpaden in 41 Brugse straten heraangelegd.”
The post Brugge heeft de voetpaden in 41 straten heraangelegd, binnenkort worden ze weer opengebroken appeared first on KW.be.

Lees meer »
‘Je kunt iedereen deradicaliseren’
De Standaard
De Standaard

‘Je kunt iedereen deradicaliseren’

Omar* was 14 toen hij radicaliseerde en zich aansloot bij IS. Drie jaar later werd hij tegengehouden op de luchthaven, net voor hij naar Syrië zou vertrekken. Vandaag maakt hij er zijn missie van om andere jongeren te behoeden voor de lokroep van extremisme. ‘Mensen lijken nog altijd niet te geloven dat iemand die ooit bekeerd was tot IS, vandaag

Lees meer »
Balti Kortrijk Spurs op zoek naar een constante
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Balti Kortrijk Spurs op zoek naar een constante

In tweede nationale van het herenvolleybal staat dit weekend de absolute topper op de kalender. Met Balti Kortrijk Spurs en Knack Roeselare B nemen de eerste en tweede in de stand het tegen elkaar op.
The post Balti Kortrijk Spurs op zoek naar een constante appeared first on KW.be.

Lees meer »
“Voor de koers zeg ik hem nog vaak: ‘Max jongen, kijk alsje­blieft uit’”: HLN sprak met Jos Verstappen, trotse én bezorgde vader van de wereldkampioen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Voor de koers zeg ik hem nog vaak: ‘Max jongen, kijk alsje­blieft uit’”: HLN sprak met Jos Verstappen, trotse én bezorgde vader van de wereldkampioen

Hij deelt de hotelkamer niet meer met zijn zoon. Zegt niet meer hoe hij die bocht moet nemen. “Hij weet dat intussen wel beter dan ik.” Een glimlach. Onze F1-journalist schoof aan bij Jos Verstappen (51), ex-F1-coureur en -coach en vandaag trotse vader van de drievoudige wereldkampioen. Een gesprek over hoe hij nog altijd in een droom leeft en zich

Lees meer »
Nederlandse vertaling van boek over Brits koningshuis onthult per ongeluk wél wie de ‘Royal racist’ is en wordt meteen uit de rekken gehaald
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Nederlandse vertaling van boek over Brits koningshuis onthult per ongeluk wél wie de ‘Royal racist’ is en wordt meteen uit de rekken gehaald

Nog geen dag lag de Nederlandstalige versie van Endgame, het langverwachte boek van de Britse biograaf Omid Scobie over het Britse koningshuis, in de winkelrekken of het is er alweer weggehaald. De aanleiding daarvoor is dat de identiteit van de ‘Royal racist’ in het Nederlandstalige boek wél genoemd wordt, terwijl daar in het Engelstalige boek over gezwegen wordt.

Lees meer »