Krantenkoppen

IN BEELD – Glennis Grace in Kursaal Oostende: “Wàt een ontvangst hier in België!”

“Wàt een ontvangst hier in België. Dank om af te komen”, zei Glennis Grace tegen het talrijke publiek in Kursaal Oostende.

Glennis begon nog maar aan haar tweede song ‘How Will I Know’ of het publiek veerde al recht. En dat gebeurde vaak en heel spontaan: het publiek stond allemaal recht om uitbundig mee te doen. “Vanavond zie je een beetje Glennis en heel veel Whitney Houston”, zei de Nederlandse zangeres. Aan song vier ‘It’s Not Right, But It’s Ok’ zei ze: “Tijd om te dansen?” Maar op dat moment waren die woorden niet meer nodig, want een groot deel van het publiek stond al recht. Net voor ‘You Love Is My Love’ haalde ze iemand uit het publiek, die haar gezelschap mocht houden op het podium. “Vanaf mijn tienerjaren tot heden leer ik nog altijd bij van Whitney Houston”, bekende Glennis, waarna ze ‘The Greatest Love Of All’ volgde. En dan moest nog de apotheose komen met ‘I Wil Always Love You’ en ‘I Wanna Dance With Somebody’. Glennis stond anderhalf uur op het podium en de tijd vloog voorbij. Dank Concertevents om dit optreden naar Kursaal Oostende te brengen. Dank Glennis Grace voor die prachtige muzikale avond. (PADI – foto’s Daniël)

The post IN BEELD – Glennis Grace in Kursaal Oostende: “Wàt een ontvangst hier in België!” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

70-jarige Oegandese zet tweeling op de wereld
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

70-jarige Oegandese zet tweeling op de wereld

Een 70-jarige Oegandese vrouw heeft woensdag een tweeling op de wereld gezet. Haar dokter heeft het tegenover het Franse persagentschap AFP over een “buitengewone prestatie”. De moeder omschrijft de geboorte van haar zoon en dochter zelf als een “mirakel”.

Lees meer »
Verzameling uilen te ontdekken in WZC De Bottelarij
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Verzameling uilen te ontdekken in WZC De Bottelarij

‘Den uil die op de peereboom zat’… Iets oudere lezers zullen zich dit kinderliedje nog wel herinneren. Het lied lag aan de basis van een heuse verzameling uilen die samen met Maria Vanhooren (85) in juli 2020 mee verhuisde naar woon-zorgcentrum de Bottelarij. De collectie is er komend weekend gratis te ontdekken.
The post Verzameling uilen te ontdekken in WZC

Lees meer »
Brad Pitt zoekt toenadering tot vervreemde kinderen: “Hij schreef hen brieven en nodigde hen uit voor verzoeningsgesprek”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Brad Pitt zoekt toenadering tot vervreemde kinderen: “Hij schreef hen brieven en nodigde hen uit voor verzoeningsgesprek”

De Amerikaanse acteur Brad Pitt (59) wil de band met zijn kinderen verbeteren. De acteur was het mikpunt van spot nadat zijn zoon Pax Thien (20) zich via sociale media uitliet over zijn vader: “Wat een f*cking slechte vader en world class a**hole”, klonk het. Toch wil Brad hem nu vergeven en de spanningen in het gezin Jolie-Pitt oplossen.

Lees meer »
Hulpdiensten rukken uit voor stormschade op werf en aan AZ West in Veurne
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Hulpdiensten rukken uit voor stormschade op werf en aan AZ West in Veurne

De hulpdiensten aan de Westkust kregen zowel donderdagnacht als vrijdag overdag enkele oproepen te verwerken voor stormschade door de soms stevige rukwinden. Een oproep kwam vanuit het AZ West in Veurne waar een rukwind een raam uitblies.
The post Hulpdiensten rukken uit voor stormschade op werf en aan AZ West in Veurne appeared first on KW.be.

Lees meer »
Opmerkelijke deal: na twee gestolen Van Goghs en informatie over grote drugsbonzen geeft maffiabaas nu eiland in Dubai aan het Italiaanse gerecht 
VRT NWS
VRT NWS

Opmerkelijke deal: na twee gestolen Van Goghs en informatie over grote drugsbonzen geeft maffiabaas nu eiland in Dubai aan het Italiaanse gerecht 

In de Italiaanse rechtbank is een opmerkelijke deal voorgesteld: in ruil voor strafvermindering heeft maffiabaas en drugsbaron Raffaele Imperiale zijn eiland in Dubai overhandigd aan de Italiaanse autoriteiten. Het is overigens niet zijn eerste deal met het gerecht. Van gestolen Van Gogh’s tot informatie over andere drugsbazen: dit is zijn verhaal.

Lees meer »
Beperkte schade bij appartementsgebouw in Roeselare nadat probleem met kerstverlichting brand veroorzaakt
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Beperkte schade bij appartementsgebouw in Roeselare nadat probleem met kerstverlichting brand veroorzaakt

Donderdagochtend ontstond er omstreeks 9.30 uur een brand in een van de appartementen in het Noordhof, in Roeselare. De brandweer kon het vuur snel blussen, de schade bleef uiteindelijk beperkt. Oorzaak van de brand was een probleem rond de transformator van de kerstverlichting.
The post Beperkte schade bij appartementsgebouw in Roeselare nadat probleem met kerstverlichting brand veroorzaakt appeared first on

Lees meer »
Drama van Waarschoot is de nachtmerrie van elke brandweerman: Carl ontdekte in 2009 dat zijn nichtje (18) omkwam in dodelijke crash
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Drama van Waarschoot is de nachtmerrie van elke brandweerman: Carl ontdekte in 2009 dat zijn nichtje (18) omkwam in dodelijke crash

Het is de interventie die geen enkele hulpverlener wil meemaken: moeten tussenkomen in een incident waarbij een naast familielid betrokken is. Het overkwam brandweerman Tom M. afgelopen weekend in het Oost-Vlaamse Waarschoot, toen hij arriveerde bij het verkeersongeval waarin zijn eigen dochter Emma (21) om het leven kwam. Veertien jaar geleden belandde toenmalig brandweerman Carl Criem (60) uit Gistel in

Lees meer »
Geen opvolger voor stadsfestival Moods! komende zomer in Brugge
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Geen opvolger voor stadsfestival Moods! komende zomer in Brugge

Er komt in 2020 geen opvolger van het stadsfestival Moods! Cultuurschepen Nico Blontrock heeft negen culturele verenigingen gecontacteerd: niemand durft het aan om een muziekfestival te organiseren in de Brugse binnenstad.
The post Geen opvolger voor stadsfestival Moods! komende zomer in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »
Naakte man stapt op attractie in Disneyland: “Jij idioot!”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Naakte man stapt op attractie in Disneyland: “Jij idioot!”

Een naakte man heeft maandag in Disneyland Californië voor opschudding gezorgd. Hij betrad een attractie met water en zwom daar ook eventjes in rond. Voorbijgangers konden hun ogen niet geloven, maar lang duurde het schouwspel echter niet. De politie kwam de naakte man al snel oppakken. Waarom hij het deed, is nog niet duidelijk.

Lees meer »